De Gele Hesjes is een dagelijks groter wordende groep mensen, het volk, welke begon medio 2018 in Frankrijk, die nu al in meer dan 22 landen actief is tegen de huidige regeringen!

We zijn niet uit op geweld of onrust, maar proberen juist met vreedzame demonstraties mensen wakker te schudden
We zijn tenslotte allemaal de dupe van de huidige regering onder leiding van Mark Rutte en het juk van de EU.
Ieder verder uitknijpend wetsvoorstel wordt er zonder enige inspraak van de burger doorheen gedrukt en wij allen zijn hier de dupe van!!

Waar staan de Gele Hesjes eigenlijk voor zult u zich misschien afvragen?

*Iedere Nederlander heeft last van “Financiële achteruitgang”, denk aan de dagelijkse boodschappen, de BTW die wederom verhoogt is, het huishouden wat op alle gebied duurder is geworden terwijl onze salarissen er (Bruto) met een paar tientjes per maand op vooruit zijn gegaan. Ondanks deze geringe verhoging gaan we er massaal er Netto op achteruit!!

*Onze studerende kinderen worden vastgeklemd met het huidige “leenstelsel” en komen berooid de schoolbanken uit zodra ze afgestudeerd zijn.

*De huizenmarkt is een drama en er moeten gewoon veel meer sociale huurwoningen komen. (750.000 woningen te kort in 2018)

*De ziektekosten stijgen in rap tempo terwijl de zorg er ieder jaar op achteruit gaat, ziekenhuizen sluiten en de bonussen van managers en directie bij de verzekeringen van ongekende hoogte zijn.

*Dit is een hele kleine greep naar een aantal standpunten die wij als Gele Hesjes willen verbeteren.

Voor meerdere standpunten en wensen kijkt u onder andere op onze flyer in de sectie downloads (A5) of in het stukje standpunten (Home)

Deze website is landelijk en bedoeld voor alle groepen, afdelingen, sites en pagina’s van verschillende plaatsen in Nederland. Deze vind u onder (Linken), groepen, pagina’s en websites)

Heb je een nieuwe groep en ben je bezig met de opstart van een afdeling, meld je aan bij ons en we helpen je met alle bruikbare informatie en delen je op deze website en onze fb pagina. Of Stuur een E-mail naar Gelehesjes2019@outlook.com (onderwerp <<toevoegen URL>>)

Denk aan, nieuwe afdelingen, waar en wanneer zijn er Demo’s, alle nieuws en de gang van zaken omtrent de gele hesjes Nederland…

Waarom aansluiten bij de Gele Hesjes?

*Iedere burger van Nederland voelt, op welke manier dan ook, dat we er met z’n allen op achteruit gaan met dit huidige kabinet.
We worden bestolen waar we bij staan en hebben dit al veel te lang laten gebeuren… Die tijd is voorbij!!
We staan met alle neuzen dezelfde kant op, kijken niet naar huidskleur, links of rechts, of welk geloof, achtergrond of overtuiging dan ook..
We zijn allemaal mensen en we verdienen allemaal het dezelfde kwaliteit van leven…
We respecteren elkaar en we willen iedereen helpen maar met dit kabinet is dat onmogelijk!!!

We roepen iedereen op om alle Demo’s vreedzaam te laten verlopen, geen geweld, geen gesloop maar pure saamhorigheid…
Dat is wie we zijn en dit is ons doel!! We stoppen niet voordat dit kabinet is gevallen en de politiek een nieuwe koers vaart waarbij het volk op nummer 1 komt en niet de grote bedrijven en banken!!
En, we moeten iedereen wakker zien te krijgen want dit mag en kan niet langer doorgaan!!

De Gele Hesjes zijn de stem van het volk, dat zijn we dus allemaal, jij ook en iedereen om je heen..

Steun ons en laat u horen, kom mee de straat op, hang een hesje achter je raam en/of deel onze berichten… Samen uit, samen thuis! Het is voor uw toekomst en dat van onze kinderen!!

Share with: