Site Loader
Video! EU-tiran Timmermans weer aan het stemmentrekken met angstzaaien: ‘Europa kan ook kapot!’

Zijn er soms weer verkiezingen in aantocht? Ja, da’s nu ook toevallig. Want PvdA-bolleboos Frans Timmermans staat weer een portie angst te zaaien. Europa gaat kapot, zo verkondigt hij, en als we “onverschillig” zijn gaat het nog gebeuren ook!

Straks komt er een hele grote enge man, en die slaat dan met één vuistslag een heel continent uiteen… Oh nee! Wat kunnen we daar tegen doen? Nou, allemaal je ogen dichtdoen en héél erg je concentreren op iets positiefs. Met die positieve, verschillige, energie kunnen we de gemene man straks verslaan.

Klinkt die vorige alinea een beetje als een kolderiek sprookje? Goed zo, want dat is het ook. Toch is het min of meer wat de pafferige PvdA-lijsttrekker Frans Timmermans weer eens stond te raaskallen bij het campagnevoeren in Groningen. Want ziet u? Al meer dan tien jaar lang probeert de gevestigde orde Nederland braaf in het eurofederale klasje te houden, door te dreigen met allerlei doemscenario’s als we dat niet doen. “De lichten zullen doven,” werd ons door D66-ministers voorgehouden tijdens een referendum over de EU-grondwet in 2005.

Dat referendum werd verloren door de eurofielen. Evenals vele verkiezingen die volgden, maar kennelijk heeft PvdA-megalomaan Timmermans nog altijd z’n lesje niet geleerd. Niet alleen snapt hij nog altijd het verschil niet tussen ‘Europa’ en de ‘Europese Unie’, maar ook dreunt hij nog altijd braaf de soundbites op uit een reeds lang achtergehaald geraakt eurofiel script.

Dus Frans, we trappen niet in je onderlangs retoriek. Ga toch gewoon weg met je bangmakerij.


Share with:


Post Author: Mark Klijsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *