Site Loader

Er zijn geruchten geweest sinds protesten en onlusten uitbraken na de verkiezing van Donald Trump vorige week, die beweert dat de miljardair globalist en de beruchte bemoeial George Soros de anti-trump-beweging steunt in een poging om de natie verder te destabiliseren.
Hoewel de banden tot nu toe inderdaad de betrokkenheid van Soros wezenlijk hebben aangegeven, zijn de verbindingen tot nu toe niet helemaal duidelijk geweest.
Hoewel het zeker waar is, heeft Soros geen persoonlijke cheque afgeschreven aan deelnemers aan deze evenementen – eerlijk gezegd, zelfs suggererend dat het geval onwetend voorbijgaat aan de grotere problemen die spelen – de vereniging van organisaties en groepen zijn financiering voor Open Society Foundations is niet alleen duidelijk, het moet niet worden afgewezen.
Wanneer door Soros gesteunde groepen verstrikt zijn in de aangelegenheden van welk land dan ook, heeft massale ontreddering de neiging om te volgen – en niet noodzakelijkerwijs ten goede. Of je de groeiende anti-troefbeweging steunt of niet, een beetje achtergrondinformatie over dit feit toont de behoefte aan vrees aan – dit is niet eenvoudig een kwestie van het beïnvloeden van beleid om in een liberale ideologie te passen.
Afgezien van zijn betrokkenheid bij Albanië, Liberia en vele andere landen, zorgde zijn knoeierij in de aangelegenheden van Oekraïne niet alleen voor een hermodellering van de politiek en de economie, maar uiteindelijk leidde het ook tot spanningen met Rusland, dat onlangs een koortsevenwicht bereikte.
Een grondig rapport in New Eastern Outlook over verschillende gehackte documenten toont: “Soros is in feite de poppenspeler die de meeste touwtjes in Kiev trekt. De Oekraïense afdeling van Soros Foundation, International Renaissance Foundation (IRF), is sinds 1989 betrokken bij Oekraïne. Zijn IRF droeg meer dan $ 100 miljoen uit aan Oekraïense ngo’s twee jaar vóór de val van de Sovjet-Unie, en creëerde de voorwaarden voor de onafhankelijkheid van Oekraïne van Rusland in 1991 Soros gaf ook toe financiering van de protesten in het Maidan-plein in 2013-2014 die de huidige regering aan de macht brachten.

Matthew McCord voelde zich redelijk goed over de $ 12.000 die hij had ingezameld voor zijn campagne voor Henry County districtsadvocaat toen hij werd verrast door een septemberverrassing.
De New Yorkse miljardair George Soros dumpte $ 147.000 in Georgia Safety & Justice, een commissie voor onafhankelijke uitgaven geregistreerd op 26 augustus, gericht op het verslaan van de heer McCord en het verkiezen van zijn tegenstander, Democraat Darius Pattillo.
Nadat hij hersteld was van de schok, deed Mr. McCord, een voormalige aanklager in de provincies Clayton en Newton, wat hij dacht dat het beste was voor hemzelf en het feest: hij stopte met racen en liet de heer Pattillo ongehinderd de straat op.
“Het was vreselijk”, zei Mr. McCord, een advocaat in de privépraktijk in McDonough. “Ze huurden ruimte, ze hadden een staf, ze gebruikten een op Washington, D.C. gebaseerde PR-firma. Dus wat ik wist was dat ze konden zeggen wat ze over mij wilden zeggen. Het deed er niet toe of het waar was en ik zou niet kunnen antwoorden. ‘
Hij had al een voorproefje van wat komen ging. “Ik ben altijd redelijk centristisch geweest. Ik heb een stichting die ik begon die heeft betaald om minderheidskinderen naar school te sturen. En zij [Soros-activisten] probeerden me al te schilderen als een blanke racist, “zei hij. “Het is betreurenswaardig.”
Mr. McCord was niet de enige. In 2015 en 2016 daalde Mr. Soros, een toonaangevende Black Lives Matter-financier, meer dan $ 7 miljoen in ten minste 11 lokale vervolgingsraces in 10 staten in een poging om de hervorming van het strafrecht van binnenuit te implementeren.

Share with:


Post Author: wolmuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *