www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Aan de bevolking van Nederland.

Aan de bevolking van Nederland.
Share the info & Spread the love

Aan de bevolking van Nederland.

Omdat de media dit voor u verzwijgt, schrijf ik deze waarschuwing, om u bewust te maken wat er momenteel gaande is in de gehele wereld.
Op dit moment is er in de gehele wereld in meer dan 30 landen opstand tegen de gevestigde orde en de machthebbers over het kapitaal, maar u wordt niet geïnformeerd door de media.

Dit gebeurt bewust en staat onder regie van de huidige overheden, ook die in Nederland.
De regering onder leiding van Marc Rutte, heeft de media opdracht gegeven deze opstand te verzwijgen, in overleg met Macron en Merkel en zelfs met Brussel.
Zij willen niet dat u dit weet want zij zijn bang dat de opstand te groot wordt en zij hun macht over u kwijt raken.
Op dit moment vallen er vele slachtoffers in Frankrijk door het agressieve en schandalige optreden van de politie en ingehuurde Europese leger, op internet zijn hier vele bewijzen voorhandig, maar geen woord in de media, dit mag u dus niet weten.

Het volk (=de Gele Hesjes) demonstreert tegen het feit dat de rijken steeds rijker worden en de gewone burger steeds armer, zij strijden ook tegen de te hoge belastingen welke onterecht en zonder ons medeweten worden gebruikt voor activiteiten, waar u zeker niet achter zal staan.
Zij doen dit niet transparant en buiten de democratie om, buiten uw controle als burger.
Dit kunnen zij doen omdat onze democratie bewust allang om zeep is geholpen.
Door ons de worst voor te houden dat wij 1 maal in de 4 jaar kunnen kiezen voor nieuwe leiders, houden zij ons zoet, maar de macht is in volle omvang al overgedragen naar Brussel, en de door ons gekozen leiders vertegenwoordigen een schijndemocratie, want ook deze hebben niets meer te vertellen en lopen constant in hun eigen staart te bijten.
Ook de oppositie wordt onwetend gehouden door Rutte, welke precies weet wat er speelt en achter onze rug om wordt bekokstoofd, gezien dat ook zij de wereld opstand niet in beeld durven te brengen, opmerkelijk toch?

Rutte heeft Nederland al lang verkocht aan de nieuwe wereldorde welke aanstaande is en hij heeft zijn prominente rol hierin al veilig gesteld.
Merkel en Macron hebben zojuist als een speer buiten de democratie om een pact getekend om hiermee in Europa vast een begin te maken, met de belofte dat Macron de koning hiervan word.
Macron is al begonnen om zijn bevolking monddood te maken door een wet in te dienen om protesten en demonstraties te verbieden, een dictator waardig.
De macht van Merkel en Macron wordt steeds groter en dan worden we geregeerd door een dictator.
De nieuwe wereldorde moet een globale regering vormen, geleid door de allerrijkste mensen op deze aarde, welke ook al alle banken bezitten, om totale controle te krijgen over de wereld bevolking en het geld.
Zij gaan uitmaken wat je mag verdienen welke mensen nog zorg krijgen, wie er in jouw land mag wonen, wat nu al gebeurd, kortom het volk u dus zal niet meer geraadpleegd worden maar opgelegd zoals nu al door Brussel gebeurd.

Door totale controle over ons te hebben kunnen zij doen wat zij willen, en dat proces is al ingezet, zie de georkestreerde media stilte in Europa over de acties.
Brussel is een voorloper van deze wereld orde, om Europa er ongemerkt in te loodsen Met Merkel en Macron voorop.
Denk niet dat dit in Nederland alleen plaatsvindt, maar dezelfde invloeden zijn zichtbaar en voelbaar in geheel Europa, een door Brussel georkestreerde samenspanning, en Rutte houdt iedereen in Nederland voor de gek en hoopt dat wij het spel niet doorhebben en zij ongestoord hun gang kunnen gaan.

Denkt u dat de afbraak van ons zorgstelsel, het sluiten van ziekenhuizen, het in stand houden van de armoede in Nederland is besloten, nee dit is door Brussel beslist.
Dezelfde verschijnselen zie je in Duitsland, Frankrijk, België, Spanje En Italië, Alsook in de andere Europese landen, vreemd toch?
Maar de wereld is wakker. In de gehele wereld heeft een deel van de bevolking het wel door en is in opstand gekomen, zo ook in Nederland. Zij weten dat het 2 voor 12 is zo niet 2 over 12 en zijn opgestaan om dit onheilspellende beleid te keren, het is nu of nooit.
Voor diegene die denken het nu nog goed te hebben, wil ik zeggen ja nu misschien nog wel, maar ook jullie komen aan de beurt. Kijk naar Intertoys daar komen 360 mensen op straat te staan, ook zij dachten misschien dat het wel meeviel, maar ook zij vallen nu in het gat van de bijstand, met alle gevolgen vandien en dat kan ons allemaal overkomen.

Veel van de winkels en bedrijven zijn in handen van grote multinationals welke als er niet genoeg winst/overwinst wordt gemaakt zonder pardon de tent sluiten en u op straat gooien.
Veel internet bedrijven, veelal gevestigd in Azië nemen de handel over en maken kleine bedrijven kapot.
Ook vele regels vanuit Brussel hebben al slachtoffers gemaakt en zullen dit blijven doen.
Kijk naar onze pensioenen welke door onze regering vele malen zijn geplunderd en nu door Brussel verplicht zijn alleen te handelen in Nederland of Duitsland, hiermee lopen ze 6 miljard mis, Wist u dat? Er zijn tevens plannen om de pensioenen bij Brussel onder te brengen, wist u dat?
De robotisering zal de volgende slachtoffers maken en zonder enige vorm van democratie zijn we machteloos tegen de afbraak van betaald werk Het zal voor de meesten nog niet hard doorkomen, maar denk eens aan u kinderen en kleinkinderen, wat voor toekomst wilt u voor hen doorgeven, wilt u hen vertellen dat u dacht dat het niet zon vaart liep en sorry zeggen dat u niets gedaan heeft, nee toch?
De al bewuste burger roept u op om niet u kop in het zand te steken, maar op te komen voor uw toekomst en die van uw kinderen, op wat voor manier dan ook.
Verzet u tegen de afbraak van onze democratie en zeggenschap op wat voor manier dan ook, nu kan het nog, straks is het te laat.


Enige feiten: gevangenissen gesloten, sociale werkplaatsen gesloten, bejaarden flats afgebroken, Ziekenhuizen gesloten, Zorgsector geprivatiseerd en onbetaalbaar geworden. Met de komst van de Euro uw loon gehalveerd, de gulden een euro geworden dus 2 maal zo duur.
Als u nog eens terugrekent naar de gulden dan is alles schrikbarend duur geworden. Er zijn bijna geen vaste banen meer en er ligt een voorstel om het ontslag nog makkelijker te maken. De Hollandse ondernemingen, o.a. de boeren en vissers staan onder curatele. Het klimaat beleid is waanzin, waarbij u de rekening krijgt gepresenteerd, de BTW stijgt gestaag en is de hoogste van Europa, het voedsel prijzen rijzen de pan uit, er gaan bakken met geld naar Brussel en het buitenland.
Het vluchtelingen beleid is totaal uit de hand gelopen en verdeelt de bevolking door een discriminerend beleid t.o.v. het Nederlandse volk, onder leiding van Brussel.
Uw regering is niet meer dan de uitvoerder van het beleid van Brussel geworden, hiermee is onze democratie tot 0 gereduceerd.

En als u mij niet gelooft, speur dan eens op Internet, verdiep u dan eens in wat er werkelijk achter uw rug om gebeurt, er is zoveel materiaal voorhanden dat u schrikt als u het bekijkt.
Er zijn vele wetenschappers die uw ogen zullen openen, er is niets meer wat verborgen blijft, u hoeft alleen maar op YouTube te zoeken, B.V. klimaat leugen, zorgsector, noem maar een onderwerp en u zult het vinden, eliminatie, cabal, globalisering, wereld orde, etc.
Ook bij de verschillende actiegroepen zoals de gele hesjes vindt u zeer veel informatie over binnen en buitenland, kortom Nederland staat blijkbaar niet te trappellen om in verzet te komen, maar als we niets doen dan gaat het goed fout in Nederland.
IK vraag u om dit bericht zoveel mogelijk te delen op sociaal media in de hoop dat Nederland wel bewust wordt van wat er momenteel gaande is in Nederland, Europa en de rest van de wereld, de media, de regeringspartijen en zelfs de oppositie zal u dit niet vertellen ook zij staan al onder curatele van Brussel
Hoogachtend een bewogen en bewuste burger dit bericht heb ik gedeeld dus komt niet van mij maar raad wel aan dit bericht zoveel mogelijk te delen over heel internet voordat ze internet er helemaal uit gooien want ze zijn bezig ons mond dood te maken laat iedereen dit weten het is nog niet te laat!

Schrijver onbekend.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Inline