www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Brussel toont wederom haar ware gezicht..!

Share the info & Spread the love

Belachelijk, ronduit belachelijk en eigenlijk een enge bedoeling…

Zondag 26 mei kwamen vreedzame hesjes naar Brussel voor een internationale demo. Met zicht op de uitslagen van de europese verkiezingen. Zoals een maandje geleden bij de klimaatmars verzamelden de hesjes zich voor het station op het plein.

Uit de live streams kun je duidelijk van het aankomen van de eerste hesjes tot moment van ‘escalatie’ opmerken dat de sfeer onder de hesjes weer gebruikelijk gemoedelijk was.

Het wachten was op nog wat andere hesjes , toen de politie al begon met het omsingelen van het plein waar de hesjes bij elkaar kwamen.

Zonder ook maar contact te zoeken met één van de hesjes, werden volledige linies gecreëerd, waterkanonnen klaargezet en een overmacht aan politie eenheden op een rij begon langzaam maar zeker de hesjes te beperken in hun bewegingsvrijheid. Iedereen die op dat moment zich op het plein bevond bleek ingesloten!

Eenmaal compleet ingesloten, werden de hesjes 1 voor 1 opgepakt en meegenomen in busjes. Het oppakken is op zichzelf al onrechtvaardig , maar de manier waarop is en blijft belachelijk.

Vreedzame burgers die opkomen voor hun eigen rechten behandelen als beesten en met tie ripjes afvoeren , is niet van deze tijd zou men denken maar niets is minder waar.

We zien steeds vaker dat de EU , maar ook nationaal een politie staat blijkt. Waarin ze niet gediend zijn van de stem van het volk, mits die gelijk loopt met hun politieke agenda (voorbeeld klimaat marsen). De vrijheid van demonstreren is een illusie. Alles moet je aangeven en je word begeleid alsof je aan een lijntje word uitgelaten. Er is niks meer vrij aan. Waarom hebben we het zover laten komen en waarom ziet of boeit het de meeste mensen niks.

We zijn iniedergeval trots op onze vreedzame hesjes en willen iedereen vooral vragen om de straat op te blijven gaan.. Opgeven is geen optie!

%d bloggers liken dit: