www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love

Compilatie van de video’s van 31-3-2019
Brussel


Goh nog niks in de media, over hoe het gisteren wel ging, Geen #nuchecktof andere feiten checker, dat de berichtgeving Controleert,
En dat met zoveel bewijs,#nos
Zullen we met iedereen samen massaal aangifte doen tegen, en de Belgische politie maar ook de media daar , als wel de media hier die zich nu veraden heeft, en alleen controleert wat hun beter uitkomt?
Of zou dat geen nut hebben? 

Een ervaring rijker, laten we het daar maar op houden.
Nogmaals bedankt voor alle lieve berichten en belletjes gisteren 
Maar ook voor die van vandaag, Tnx voor jullie steun. Aldus M van Iterson

Mensen die blijven denken maar vooral roepen dat zogenaamd de ‘antfia’ zouden rellen om de Gele Hesjes in een kwaad daglicht te stellen moeten zich beseffen dat juist zij degene zijn die levensgevaarlijk bezig zijn voor de Gele Hesjes, en zouden in mijn ogen geen podium moeten krijgen, zij zijn het perfecte voorbeeld van het werken van de verdeel en heers strategie die door overheden wordt toegepast….
Je echte vijand zit in Den Haag en Brussel..

Zo, nu eens tijd voor een verslagje van gisteren.
Aangekomen op station noord in Brussel stonden er al wat gele hesjes te wachten. Er waren diverse groepen aanwezig die ook meeliepen met de demo. Klimaatknuffelaars, veganisten, antifa en zelfs de hari krishna. Tijdens de mars zorgde een Afrikaanse drumband voor gezellig getrommel. 
In een lange stoet liepen we de 1e kilometer zonder problemen en genoot ik van de mooie stoet van duizenden diversiteiten.
Helaas vonden enkele relnichten het nodig om bij een gebouw de ramen in te gooien met stenen. Ik heb gehoord, dus niet zelf gezien, dat een undercover agent met een hamer liep te zwaaien wat een teken was voor de rellers om los te gaan. Het schijnt dat de undercover agent is gemolesteerd toen men hem ontdekte. Nogmaals dit heb ik niet gezien. Wel de stenengooiers en die hadden absoluut geen geel hesje aan. Heb ze in actie op film. Maar wie krijgen er de schuld? Juist! De gele hesjes hebben het weer gedaan hoor😡
(CO)

Direct kwam de me in actie en dreven ons uiteen. Na wat heen en weer geduw sloten ze ons in tegen de muur en konden we geen kant meer op. Een voor een werden we geboeid en afgevoerd in het boevenbusje. Eenmaal aangekomen in het gevang werd ik met nog 5 andere dames in een ijskoude cel gezet met alleen 2 betonnen bankjes en een pisbak aan de muur. Beetje lastig voor de dames overigens.
Met wat gewriemel kreeg ik mijn linker hand los en heb ik in de cel wat gefilmd. We zagen dat er uit de andere cellen de gele hesjes een voor een werden gehaald voor een id controle en een foto te maken. Er werd luidkeels gezongen en de sfeer was gemoedelijk.
Nadat uiteindelijk ik ook uit de cel mocht werden we weer in het boevenbusje gestopt. Van mijn vriend had ik inmiddels bericht gekregen dat hij ook vrij was en op weg naar station. Niet veel later hoorde ik ook van mijn medereiziger dat hij bij een metrostation was gedropt.
Ik zat met 6 Franstalige hesjes in het busje en de chauffeur die reed me toch met een bloedgang dat ik 7 kleuren scheet😓
(CO)

Een van de mannen was wat baldadig en op gegeven moment werd de bus aan de kant gezet en moesten we eruit. Ik kon ze niet verstaan maar begreep wel dat de agent zei wees blij dat je vrij bent. Denk dat hij hem zat was en dat we daarom gewoon ergens zijn gedropt. Maar had echt geen flauw idee waar ik was. Op Google Maps zag ik dat de auto op 1,15 uur lopen stond😒 na zowat 6 kilometer kwam ik ook strompelend op het station aan en werd ik herenigd met de rest.

Ondanks dat de ME heel intimiderend was, moet ik zeggen dat de politie in het gevang zeer vriendelijk waren en werd ik normaal behandeld.

Wat hebben we geleerd van deze dag?
1. Zorg dat iedereen wat geld in zijn portemonnee heeft.
2. Zorg dat niet een persoon alle sigaretten bij zich heeft
3. Zorg dat je een extra powerbank bij je hebt om je mobiel op te laden.

Ondanks alles vond ik het een leuke dag en had vandaag op mn moeders verjaardag wat te vertellen. Geboeid afgevoerd in het boevenbusje en in de cel gezet. Weer een ervaring rijker.
Jammer dat de berichtgeving niet klopt over de gele hesjes maar dat zijn we inmiddels wel gewend. 
Al met al een dag waarbij verschillende groeperingen zij aan zij liepen.
Tous ensemble zoals de Fransen zeggen👊


Tekst:
Carola Oosse (CO)

En gister weer in de hol van de leeuw geweest, Brussel 😡👊 Voel me zo gelukkig, blij, vrij, patriotisch en heldhaftig 😁! Geen woorden, maar daden! Iedereen doet zo zijn/haar dingen, ook achter de schermen ( soms helaas letterlijk en figuurlijk ) don’t complain, if you never fight against that what you complain about! Daarom geen woorden, maar daden..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline