www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Het Corona-virus

Hoewel het Chinese coronavirus ongetwijfeld een bedreiging is die moet worden uitgeroeid, is FEMA veel meer geïnteresseerd in het onderwerpen van gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers dan om hun welzijn.

Share the info & Spread the love

Een boek uit 1981 van decaan Koontz voorspelt een dodelijk bacteriologisch wapen genaamd “Wuhan-400”

Artikel door leo zagami
Bron: http://leozagami.com/2020/02/10/a-1981-book-by-dean-koontz-predicts-a-deadly-bacteriological-weapon-called-wuhan-400/


Ik heb de laatste uren doorgebracht met het bestuderen van The Eyes of Darkness, een profetische thriller die oorspronkelijk gepubliceerd werd in 1981 over een dodelijk bacteriologisch wapen genaamd “Wuhan-400” genoemd, omdat het ontwikkeld werd bij de RDNA laboratoria buiten de stad van Wuhan. Het boek in kwestie werd geschreven door de best verkopende Amerikaanse schrijver decaan Koontz, en werd oorspronkelijk gepubliceerd onder het pseudoniem Leigh Nichols.


Het boek focust op een moeder die op een zoektocht gaat om uit te zoeken of haar zoon Danny een jaar geleden stierf, of dat hij nog leefde. Veel boeken van decaan Koontz zijn verschenen op The New York TimesBest Seller lijst en zijn aangepast voor televisie of het grote scherm, maar niet deze niet. Volgens Koontz in het nawoord van een paperback heruitgave uit 2008 kocht televisieproducent Lee Rich samen met anderen de rechten voor dit boek en werd The Eyes of Darknesstoegewezen voor een mogelijke tv-aanpassing met het vrouwelijke schrijfteam van Ann Powell en Rose Schacht, co-schrijvers van Drug Wars: The Camarena Story, maar om een of andere mysterieuze reden konden ze nooit een acceptabel script afleveren.


In dit fictieve account zal de hoofdpersoon, Christina Evans, de moeder van Danny, uiteindelijk haar kind in leven vinden in een militaire faciliteit nadat ze per ongeluk vervuild was met door de mens gemaakte micro-organismen die in het onderzoekscentrum in Wuhan zijn ontstaan. Stiekem onderzocht in een Amerikaanse militair laboratorium voor ” Biologische en chemische recombinant DNA experimenten ” om te proberen het gevaarlijke virus te reproduceren nadat ” een Chinese wetenschapper genaamd Li Chen overliep naar de Verenigde Staten, met een diskette record van China ‘ s belangrijkste en gevaarlijke: nieuw Biologisch wapen in een decennium.”


De oorsprong van dit fictieve virus luidt dus “Wuhan-400” verbonden met genetische techniek, dat is de wetenschap van het manipuleren van genetisch materiaal uit een organisme. De eerste kunstgenetische modificatie werd in de VS bereikt door Herbert Boyer en Stanley Cohen in 1972, maar de Chinees raakten vanaf het begin betrokken bij deze groeiende industrie die de eerste genetisch gemanipuleerde plant en beruchte genetisch gemodificeerd voedsel creëerde voeding. Het virus in kwestie wordt beschreven door

Dr. Carlton Dombey, een van de artsen die verantwoordelijk zijn in het militaire laboratorium beschreven in het boek, op de volgende manier naar de moeder van Danny en Elliot Stryker, haar partner die ooit voor Army intelligentie werkte: ” Wuhan-400 is een perfect wapen … Het treft alleen mensen. Geen ander levend wezen kan het dragen. En net als syfilis kan Wuhan-400 niet langer dan een minuut buiten een levend menselijk lichaam overleven, wat betekent dat het objecten of hele plaatsen zoals antrax en andere virulente micro-organismen dat kunnen besmetten. En wanneer de gastheer verloopt, sterft de Wuhan-400 in hem een korte tijd later, zodra de temperatuur van het lichaam onder de 400 graden Fahrenheit daalt. Zie je het voordeel van dit alles?”
Elliot Stryker antwoordt: ” Als ik je begrijp, kunnen de Chinees Wuhan-400 gebruiken om een stad of een land uit te vegen, en dan zouden ze niet nodig zijn om een lastige en dure ontsmetting uit te voeren voordat ze binnentrokken en het veroverde gebied overgenomen.”

Dr.. Carlton Dombey voegt toe: ” En Wuhan-400 heeft andere, even belangrijke voordelen ten opzichte van de meeste biologische agentia. Voor één ding kun je een infectieuze drager worden slechts vier uur nadat je in contact komt met het virus. Dat is een ongelooflijk korte incubatieperiode. Eens besmet, leeft niemand meer dan uur. De meeste sterven in twaalf. Het is erger dan het ebola virus in Afrika – oneindig erger. De doden van Wuhan-400 is honderd procent. Niemand hoort te overleven. De Chinezen testten het op God weet hoeveel politieke gevangenen. Ze hebben nooit een antilichaam of een antibiotica kunnen vinden dat er effectief tegen was. Het virus migreert naar de hersenstam, en daar begint het een gif te scheiden dat letterlijk hersenweefsel weg eet zoals batterijzuur dat kaasdoek oplost. Het vernietigt het deel van de hersenen dat alle automatische functies van het lichaam beheerst. Het slachtoffer houdt gewoon op met een pulse, functionerende organen, of enige drang om te ademen.”
Toen Eliot de dokter in vraag stelt en zei: ” Ik dacht dat de VS lang geleden uit de chemische en biologische wapenrace kwam.” Zijn antwoord is ook nogal chillen: ” Voor het openbaar record hebben we het gedaan, het liet de politici er goed uitzien … Maar in werkelijkheid gaat het werk door. Het moet wel. Dit is de enige faciliteit van zijn soort die we hebben. De chinezen hebben er drie like it. De Russen. … Ze horen nu onze nieuwe vrienden te zijn, maar ze blijven bacteriologische wapens ontwikkelen, nieuwe en meer virulente virussen.”


Nu willen we allemaal graag weten hoe decaan Koontz, ‘ s werelds zesde meest betaalde auteur, die banden heeft met John Grisham, jaarlijks 25 miljoen dollar, wist van Wuhan en zelfs het dodelijke bacteriologische wapen ” Wuhan-400 noemde. ,” 40 jaar geleden? We willen graag met hem praten over zijn “profetische visioenen” over wat opvallende overeenkomsten lijkt te hebben met de nVoC-2019 Coronavirus.
We weten nu allemaal dat de Coronavirus pandemie niet, zoals sommige vroegtijdige meldingen beweerden, het product was van een Wuhan zeevruchten markt, waar mensen naar verluidt besmet vleermuizen eten, maar in plaats daarvan een Chinees biologisch wapen dat ontsnapt was ontsnapt uit het Wuhan Institute of Viro Eén lab, in het bijzonder, dat lijkt te voldoen aan de beschrijving van de RDNA laboratoria in het fictieve boek van decaan Koontz. Koontz, die duidelijk contacten heeft met Amerikaanse militaire intelligentie moet begin jaren ‘ 80 geweten hebben dat de Chinezen aan dit soort dingen werkten.


Arkansas senator Tom Cotton echo zijn zorgen, tweeten dat ” China beweerde – voor bijna twee maanden – dat coronavirus was ontstaan in een Wuhan zeevruchten markt. Dat is niet het geval. @TheLancet publiceerde een studie waarin werd aangetoond dat van de originele 40 gevallen, 14 van hen geen contact hadden met de zeevruchten markt, waaronder patient Zero.” Maar hij werd meteen geslagen door chinese ambassadeur bij De U. Wat is er aan de hand?


Na het lezen, The Eyes of Darkness, ben ik nu 100 % overtuigd van China ‘ s fouten om dit gevaarlijke door de mens gemaakte virus deze nieuwe pandemie te laten starten, dus laten we het “Wuhan-400” noemen en niet nVoC-2019 Coronavirus want is een bacteriologisch wapen geen willekeurig product van de natuur!

%d bloggers liken dit: