www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Klimaat mars Brussel geïnfiltreerd.

Klimaat mars Brussel geïnfiltreerd.
Share the info & Spread the love
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

Zaterdag 31 maart 2019.

Om 12.00 uur waren eer een paar honderd gele hesjes zich aan her verzamelen bij het noord station in Brussel, er hing een rustig en gemoedelijke sfeer.

Akkefietje.

Er werd gezongen en met elkaar kennis gemaakt het leek wel een grote familie met allemaal de zelfde ideeën. Op een ogenblik werd die goede sfeer verstoord door een infiltrant waar de groep snel komaf mee maakte en zijn hesje af namen en weg stuurde, deze hoorde niet thuis tussen de hesjes.

Wachten.

De groep bleef wachten op de 2e golf die om 13.00 uur zou komen. Met de organisatie werd afgesproken om toch samen te lopen met de klimaatmars die om 14.00 uur zou beginnen. Ondertussen waren er ruim 1500 gele hesjes aanwezig en de sfeer zat er goed in.

Klimaatmars.

De klimaatmars werd goed gesteund door groen en PvdA zelf enkele mensen gesproken die voor het klimaat zijn en tegen de hoge belastingen die de roverheid wil invoeren.

CO2 TAKS.

De mensen willen geen extra belasting betalen die toch niet naar het milieu / klimaat gaat. De mensen zijn het wanbeleid van de overheid zat.

Bomenkap.

Her klimaat en milieu zijn 2 verschillende zaken, terwijl het een met het ander heeft te maken. Het klimaat is een onderdeel van het milieu, aan het klimaat kan je weinig doen aan het milieu kan je veel doen. Hou de bomenkap tegen in Kaulille en u doet al iets goeds voor het milieu u zorgt dat 2500 mensen kunnen blijven ademen.

Antifa.

Niet BB en gele hesjes, zoals in de meeste media beweerd wordt maar de terreurgroep antifa waren op rellen uit, in diverse live beelden die nu op internet circuleren blijkt heel duidelijk dat de terreurgroep antifa de schade aan de EU gebouwen veroorzaakte, de gele hesjes konden hier niets tegen doen zij weten niet wie politie is en wie niet.

Opgezet spel.

Uit live beelden en onderzoek bleek dat de camera’s klaar stonden om alles op te nemen vanuit goede posities pas daarna sneuvelde enkele ruiten van het eu gebouw. Ook tijdens de mars waren er naast de fotograven enkele mensen met een spuitbus bezig die compleet genegeerd werden. Opgezet spel?

Agent gewond.

Voor aan de stoet raakte er een agent gewond toen zeker 10 personen op een agent in burger aan het schoppen waren uit live beelden is duidelijk te zien dat de gele hesjes de relschoppers probeerde te stoppen.

Arrestaties.

Een groep uit Nederland werd in het jubelpark aan het einde van de manifestatie gearresteerd dit bleek achteraf een groot misverstand deze groep had juist de gewonde agent geholpen die zijn dienstwapen verloor in een gevecht deze werd keurig terug gegeven. De beelden zijn in beslag genomen door politie zone Brussel.

Gele Hesjes.

Nadat er een aantal gele hesjes waren opgepakt werd de betoging gedwongen verder te gaan, waardoor er een verkeerd beeld ontstond over de gele hesjes, zij werden administratief vastgehouden en na enkele uren weer vrij gelaten nadat bewezen was dat zij er niets mee te maken hadden met al het geweld.

Marko.

%d bloggers liken dit: