www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

McDonald’s verliest proces
Share the info & Spread the love

McDonald’s verliest proces : “vlees” in hamburgers bestaat uit vetpasta en ammoniak 

Posted op maart 29, 2019 door Rommel in Artikelen

De prominente chef-kok Jamie Oliver heeft een spectaculaire rechtszaak tegen McDonald’s gewonnen en heeft bewezen dat de fastfoodketen in plaats van vlees – vet en ammoniak gebruikt. Dit is geen voedingsmiddel. De chef-kok openbaarde de angstaanjagende waarheid over wat er werkelijk in de “heerlijke” hamburgers en nuggets terecht komt. Wat McDonald’s serveert, kan volgens Jamie niet voedsel genoemd worden.

Wat is het doel van de massale aanvallen van reclame die Coca-Cola en Co. zo lovend aanprijzen? Het is moeilijk om zich zelfs maar voor te stellen welke bedragen aan dergelijke reclames worden besteed. Belangrijker nog, de reclame is gericht op jongeren. Er zijn bepaalde beroemde persoonlijkheden die jongeren als autoriteiten zien en hun gedrag nabootsen. Het zijn precies deze mensen die zichzelf aan fastfoodketens verkopen en hen helpen onze bevolking te vergiftigen.

Ook het “vlees” moet over de oceaan naar ons komen. Bij ons produceren we dit “gehakt” niet. En als ze dat wel doen, dan produceren ze de hamburgers, ongeacht in welk land, met behulp van dezelfde technologieën, namelijk uit “gewassen” rundervet. Dit rundervet wordt gewassen in ammoniumhydroxide. Als dit proces niet zou plaatsvinden, dan zou men het aangeboden menu in de McDonald’s niet zonder tranen kunnen bekijken, zegt de kok.

Volgens de verdere verklaringen van Jamie, neemt de fastfoodketen een uitgangsproduct dat zelfs geen hond zou eten en het met behulp van chemische verwerking tot een substantie maakt die mensen kunnen eten. Niet alleen het nepproduct is in deze kwestie spectaculair  – ammoniumhydroxide is giftig voor het menselijk organisme. Ook wordt de kleur van de producten met behulp van chemie gewijzigd.

Tijdens zijn interview met Daily Mail liet Jamie zien hoe je van vet, huid en inwendige organen iets kunt maken dat op vlees lijkt en eetbaar is. Toen gooide hij de vraag in de zaal: “Hoe kan een verstandig mens aan kinderen vet met ammoniak serveren? Waarom?”

Het mengsel dat men in het experiment kreeg, leek erg veel op roze slijm. Een beetje meer geduld in een willekeurige fabriek – en het lijkt op vlees: Verschijning, smaak en geur. Tot slot moet worden gezegd dat het gebruik van ammoniumhydroxide door het Amerikaanse ministerie van Landbouw is toegestaan en dat er geen verplichting bestaat om het te etiketteren.

Bron:

MCDONALDS VERLIERT PROZESS: „FLEISCH“ IN BURGERN BESTEHT AUS FETTPASTE UND AMMONIAK

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline