www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Wie dacht dat de Europese Commissie het coronavirus serieus neemt is eraan voor de moeite. Dat blijkt uit een aantal zaken die de voorbije uren en dagen boven kwamen drijven. Het was Derk Jan Eppink van het Forum voor Democratie die de kat de bel aanbond met een tweet als reactie op een artikel van De Telegraaf.
Share the info & Spread the love

…EU WEIGERT EN WIL DEBAT OVER… KLIMAAT

Bron : https://reactnieuws.net/

Wie dacht dat de Europese Commissie het coronavirus serieus neemt is eraan voor de moeite. Dat blijkt uit een aantal zaken die de voorbije uren en dagen boven kwamen drijven. Het was Derk Jan Eppink van het Forum voor Democratie die de kat de bel aanbond met een tweet als reactie op een artikel van De Telegraaf. Die schreef een artikel over de beslissing van Trump om vliegtuigreizen uit Europa niet langer binnen te laten in de VS. Dit om corona zoveel mogelijk te weren en vooral omdat de EU weigerde concrete maatregelen te nemen. Eppink voegde eraan toe dat Trump enkele weken voordien een debat had gevraagd met de EU over het virus, maar dat de EU enkel interesse had in een debat over … het klimaat.

Ondertussen heeft de EU beslist dat de grenzen open blijven. Geen gerichte grenscontroles aan de binnengrenzen dus. Op zijn minst enkele Europese landen beslisten al met deze richtlijn géén rekening te houden en sluiten wél hun grenzen. We kunnen concluderen dat de EU meer geïnteresseerd is in zaken die geld opbrengen (klimaatmaatregelen) dan de volksgezondheid. Daarom ook dat Greta Thunberg, op het moment dat het EU-gebouw hermetisch afgesloten was vanwege het coronavirus, wél nog welkom was. Totaal wereldvreemde beslissingen. Van deze EU, verlos ons heer!

%d bloggers liken dit: