GeleHesjes-Nederland.nl

Samen één Tegen de Gevestigde Wanorde.

Van nationalist naar realist!

Share the info & Spread the love

Het is maar een korte reis en vooral als je heel erg hield van je land , We zijn namelijk afgeglipt naar een slap aftreksel van wat Nederland ooit was…

Er is mij altijd gewezen op hoe mooi Nederland is en hoe goed wij zorgen voor onze mensen. Dat vond ik echt iets om trots op te zijn, ik dacht dat wij in de westerse wereld gewoon zo waren… in realiteit is dat zogenaamde zorg systeem natuurlijk opgezet omdat na de oorlog veel mensen moesten zorgen voor anderen. De staat wou echter iedere werk kracht benutten bij het her opbouwen van het land. Het verdwijnen van wees huizen in de loop der jaren is uiteraard logisch,, Maar het vernietigen van bejaardenhuizen en andere nodige instellingen, is als het verwijderen van een duim aan een hand.

Je moet met 2 personen werken om alles te kunnen betalen,, dit gaat toch deels ten koste van de opvoeding en/of je werkt bijna voor niks om opvang te kunnen betalen. Als gevolg van het feit dat ouderen weer gedwongen langer onveilig thuis te wonen , betekent dat deze ouderen weer meer aandacht van familie nodig hebben wat al onmogelijk word gemaakt omdat je beide moet werken en daarna eventueel je kids weer hebt. Om nog maar niet te spreken over de 2 verdieners die nu al te weinig over houden door de hoge prijzen, belastingen en lage lonen. Of de mensen die alleen zijn,,, of van een uitkering moeten leven om welke reden dan ook. Dat o zo mooie zorgstelsel is duidelijk verleden tijd.

Stel dat diezelfde hard werkende Nederlander in de boven beschreven situaties ontslagen word of de baan kwijt raakt door faillissement of iets dergelijks. Heb je enkel kort recht op ww , waarna je je complete vermogen op moet maken.. denk hierbij aan het verkopen van je huis , auto en wegwerken van spaargeld. Voordat je recht hebt op een uitkering/bijstand. Men dient compleet vernietigd en vernederd te worden voor er hulp geboden kan worden.

Geweldig land… En wat betreft de mensen die het slecht hebben word vaak geroepen dat deze het zelf gedaan hebben en er allerlei kortingen en toeslagen bestaan. Vroeger en nu in een deel van de gevallen bij de goede gemeenten misschien,, maar grotendeels is het op dit gebied een dikke rotzooi. Bewindvoerders niet onder staats toezicht maar onafhankelijke zaakjes die veel mensen juist verder de shit in helpen en de regering die het allemaal maar toelaat. Het gebrek van informatie verspreiding over hoe en wanneer toeslagen aangevraagd dienen te worden.. etc etc

Vakantie geld? Of geld om de gaten mee te dichten om de kop boven water te kunnen houden? Dit is de realiteit voor een groot deel van onze mede-landers!!!

Onze pensioenfondsen zijn beroofd of verdampt door het niet mee groeien met de koopkracht en gok spelletjes van bijv. Shell. Te gek voor woorden dat de oudjes van nu rustig aan moeten doen , na een heel leven dat al te hebben gedaan! Die bejaardenhuizen klinken dan wel verdomd goed. Eindelijk rust,, o wacht dat was er niet meer…

Van trots naar schaamte…
En dat voor zon rijk land!
Wij kunnen dit veel beter.. Wij moeten dit veel beter doen.. en juist omdat we zo rijk zijn als land , mag er niemand zijn die geen brood kan halen of in de winter onderdak te zoeken om niet dood te vriezen..

Daarvoor staan de hesjes op straat, voor een beter Nederland die er niet vanzelf komt!

Al stond je 100x op straat , opgeven is geen optie meer!

Dit was zorg,, next time…
‘Onze ooit zo geliefde vrijheden’
Van nationalist naar realist!

Een geel hesje..

✊💛Power 2 the People💛✊

%d bloggers liken dit: