www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love

GELE HESJES NEDERLAND

VAN HET VOLK, VOOR HET VOLK EN DOOR HET VOLK!

ÉCHTE DEMOCRATIE

In een échte democratie hebben niet alleen regeringsleiders het voor het zeggen, maar juist ook het volk, wiens belangen zij behartigen: wij willen het (bindend) referendum terug en willen meebeslissen over belangrijke zaken zoals (hervorming van) het zorgstelsel, de immigratiepolitiek, de AOW-leeftijd, het onderwijs en de uitbreiding van Schiphol.

EUROPESE UNIE EN DE NEDERLANDSE (ON)AFHANKELIJKHEID

Wij willen geen opgelegde verplichtingen door ondemocratisch vastgestelde EU en VN verdragen (Zoals het pact van Marrakech, TTIP en CETA) en willen een duidelijke bovengrens aan salarissen en wachtgeld van EU-parlementariërs. Bovendien willen we ogenblikkelijk vervanging van de alcoholistische EU voorzitter Jean-Claude Juncker.

MEER WELVAART VOOR IEDEREEN

Het besteedbaar inkomen omhoog, een serieus onderzoek naar de haalbaarheid van een basisinkomen voor iedereen en de belastingen moeten drastisch omlaag. Geldverslindende bureaucratie afschaffen, fraudeurs streng bestraffen en incapabele bestuurders ontslaan.

SAMEN STAAN WIJ STERK!

Alleen samen staan wij sterk en kunnen wij een vuist maken tegen Nederlandse en Europese regeringsleiders die niet onze belangen behartigen.Doe mee, trek een geel hesje aan en strijdt met ons mee om ons mooie Nederland weer terug te geven aan de bevolking!

%d bloggers liken dit: