www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love
Vertaald met Google translate, orginele post : https://www.americanthinker.com

Wie is Q? Wat is Q? En, misschien nog belangrijker, waarom is Q? Q en de steeds groter wordende wereldwijde beweging waarop het is geïnspireerd, zijn het voorwerp geweest van fascinatie, spot en haat, maar van verrassend weinig serieuze analyses.

Q verscheen voor het eerst in oktober 2017 op een anoniem online forum met de naam 4Chan, waarin berichten werden geplaatst die kennis van bovenaf impliceerden van aankomende evenementen. Meer dan 3.000 berichten later heeft Q een verontrustend, veelzijdig portret gecreëerd van een wereldwijd misdaadsyndicaat dat straffeloos werkt. De volgers van Q in de QAnon-gemeenschap analyseren elk detail van Q’s drops, die hier en hier zijn verzameld, getrouw.

De reguliere media hebben honderden artikelen gepubliceerd waarin Q wordt aangevallen als een krankzinnige rechtse samenzwering, vooral nadat president Trump publiekelijk zijn connectie daarmee leek te bevestigen. Tijdens een bijeenkomst in North Carolina in 2019 vestigde Trump de aandacht op een baby met een onesie met een grote Q.

In de afgelopen weken is het tempo van Trump’s aandacht voor Q versneld, waarbij de president Q-volgers twintig keer op één dag retweette. Trump heeft Q-fans in zijn advertenties opgenomen en een van Q’s kenmerkende zinnen (“Deze mensen zijn ziek”) bij zijn bijeenkomsten ingezet. De advocaat van de president, Rudy Giuliani, heeft ook Q-volgers geretweet.

Q heeft opgemerkt dat de media Trump nooit de voor de hand liggende vraag stelt: wat vindt u van Q? Voor Q-volgers ligt de reden die ze niet vragen voor de hand. Ze zijn bang voor het antwoord.

Ondertussen blijft de invloed van Q zich uitbreiden. Protestors in Hong Kong, Iran en Frankrijk hebben Q-tekens opgehouden en Q-quotes gezongen. De onthullingen van Q verenigen mensen over de hele wereld die vrijheid willen.

Prev 1 of 3 Next
Prev 1 of 3 Next

Als je niet bekend bent met Q of het alleen kent via de aanvallen van de media, wil ik een korte introductie geven over dit buitengewone fenomeen. Ik volg Q sinds de eerste druppel en ben steeds meer onder de indruk geraakt van de nauwkeurigheid, breedte en diepte van de berichten van Q. Q-volgers waren lang van tevoren voorbereid op het versoepelen van de vijandelijkheden met Noord-Korea, de deflatie van de mullahs van Iran en de ontdekking van Oekraïne als broeinest van corruptie voor Amerikaanse politici. Ze wisten veel van de activiteiten van Jeffrey Epstein voordat het publiek dat wist en verwachten nog meer schokkende onthullingen. Zoals Q graag zegt: “De toekomst bewijst het verleden.” Omdat de voorspellingen van Q uitkomen, verlenen ze de hele onderneming met terugwerkende kracht geloofwaardigheid.

Volgers van Q geloven dat Q een militaire inlichtingenoperatie is, de eerste in zijn soort, wiens doel het is om het publiek van geheime informatie te voorzien. Veel Q-volgers denken dat het Q-team is opgericht door admiraal Michael Rogers, de voormalige directeur van de National Security Agency en voormalig commandant van US Cyber ​​Command. Sommigen vermoeden dat Dan Scavino, directeur sociale media van het Witte Huis, deel uitmaakt van het team, omdat de hoge kwaliteit van het schrijven van Q de glans heeft van een communicatie-expert.

Q is een nieuw wapen in het spel van informatieoorlogvoering, het omzeilen van een vijandige media en corrupte overheid om rechtstreeks met het publiek te communiceren. Zie Q als een aanvulling op de twitter van Trump. Terwijl Trump bot en direct communiceert, is Q cryptisch, sluw en subtiel en biedt alleen aanwijzingen die smeken om context en verbinding.

Dit is de manier waarop het werkt: Q plaatst berichten (ook wel “drops” of “crumbs” genoemd) op een anoniem online forum, die worden besproken, geanalyseerd en bekritiseerd door de bewoners van het bestuur. (Het forum is een paar keer veranderd na massale online aanvallen.) Honderden sociale media-accounts verspreiden vervolgens Q’s nieuwste bericht aan volgers over de hele wereld die hun onderzoek, analyse en interpretaties van Q’s nieuwste informatie delen.

Ik heb een lijst samengesteld met de beroemdste catch-zinnen van Q en geprobeerd ze in context te plaatsen.

Het grote ontwaken (“The Great Awakening“) We leven in een unieke tijd waarin gewone burgers over de hele wereld samenwerken om het corrupte systeem dat ons regeert te begrijpen en bloot te leggen. Het systeem gedijt op bedrog, en de overweldigende taak van The Great Awakening is om door te dringen in zijn leugens en de waarheid te onthullen.

De eerste fase van The Great Awakening is een verhoogd bewustzijn van de Deep State – de in elkaar grijpende overheidsentiteiten die buiten de wet opereren om hun eigen macht uit te breiden. Verkiezingen en populaire meningen hebben geen invloed op het vermogen van de Deep State om zijn agenda af te dwingen.

De tweede fase van The Great Awakening onderzoekt de alliantie van de Deep State met andere krachtige sectoren: de media, Hollywood, goede doelen en non-profitorganisaties, openbare scholen en universiteiten, religieuze organisaties, medische, wetenschappelijke en financiële instellingen en multinationals. Deze fase kan pijnlijk zijn, omdat je ontdekt dat ‘degenen die je het meest vertrouwt’ (in de zin van Q) je bedriegen. Geliefde beroemdheden, religieuze leiders, artsen, opvoeders, innovators en goed-doeners zijn allemaal op de nep.

De derde fase van The Great Awakening is misschien wel de meest pijnlijke van allemaal. De mensen die over ons heersen, zijn niet alleen maar amorele wezens die ons beschouwen als bijkomende schade in hun streven naar geld en macht. Het is enger dan dat. De potentaten die we dienen, proberen ons actief te schaden. Dat is hun doel. We worden gecoördineerd aangevallen.

Dark To Light: Q vertelt ons dat blootstelling onze heersers het meest vrezen. Door hun misdaden uit beschermde duisternis in het licht van openbare controle te brengen, wordt hun macht om te misleiden vernietigd. En terwijl hun macht vervaagt, zal de duisternis van onze verdeelde, gewelddadige wereld zich overgeven aan het licht van vrijheid, samenwerking en vrede.

Where We Go One We Go All (WWG1WGA): Q’s meest beroemde zin drukt het wereldwijde egalitaire karakter van de beweging uit. Elk land lijdt onder de onderdrukking van het systeem en de hele wereld zal profiteren van een wedergeboorte van vrijheid. In deze unieke beweging werken anonieme burgers samen met de hoogste militaire leiders en de president, en de bijdragen van iedereen worden gewaardeerd. Wanneer commentatoren op het bord Q hebben bedankt voor zijn service, heeft Q geantwoord dat niemand boven en niemand onder is. “Wij werken voor u.”

Deze mensen zijn ziek. Misschien is het moeilijkste aspect van The Great Awakening het reine te komen met de verdorvenheid van onze heersers, die Q The Cult heeft genoemd. Het verhaal van Jeffrey Epstein heeft geholpen om mensen bewust te maken van enkele misdaden van de elite. De mysterieuze tempel op het eiland van Epstein verwijst naar mogelijke toekomstige onthullingen die beangstigend zijn. Q-volgelingen zijn van mening dat The Cult zich bezig houdt met rituele praktijken die het vergieten van bloed verankeren en die ten koste gaan van de onschuld van kinderen. De ziekte in hun ziel gedijt op wreedheid, oorlog en terreur. Deze openbaarmakingen zullen moeilijk zijn voor het publiek om te nemen.

Vertrouw op het plan. De veronderstelde militaire leiders die Q creëerden en die Trump tijdens de verkiezingen en het presidentschap beschermden, hebben een precies pad naar de overwinning gecreëerd. Ondanks de schijnbare chaos van dagelijkse gebeurtenissen, vindt er een gestage progressie van overwinningen plaats. Het plan omvat aanvalsmanoeuvres tegen de financiële macht van de Cult, de juridische status, menselijke toeleveringsketens en militaire capaciteit. En van cruciaal belang, het plan valt het vermogen van de Cult aan om het verhaal te beheersen dat vorm geeft aan wat het publiek gelooft. In dit spel met hoge inzet van informatieoorlogvoering speelt Q een cruciale rol door gewone burgers (zoals ik) in staat te stellen de waarheid te verspreiden.

Ze willen dat je verdeeld bent. De haat die groeit tussen rassen, klassen, leeftijdsgroepen, religies en politieke partijen wordt met opzet aangewakkerd door de Cult. Hoe meer we verdeeld zijn en gericht zijn op elkaar aanvallen, hoe zwakker we worden. Q dringt er bij ons op aan om bij elkaar te blijven en tegen de cultus te vechten, niet tegen elkaar.

Ze denken dat we schapen Zijn. De Cult gelooft, zoals Q zegt, “je volgt de sterren” – de beroemdheden in de media, Hollywood en de academische wereld die je op gecoördineerde wijze vertellen wat je zou moeten denken. Hun minachting voor jou maakt hen ervan overtuigd dat ze je kunnen beheersen en ervoor kunnen zorgen dat je je overgeeft aan elke agenda. Q biedt daarentegen alleen aanwijzingen en kan alleen worden begrepen door hoogwaardig kritisch denken, aangespoord door constante kritiek en herbeoordeling door de menigte. De essentie van de Q-beweging is om zelf te denken.

Groter dan je je kunt voorstellen. Vergroot je denken. Q moedigt ons aan om alles wat we denken te weten opnieuw te evalueren. De cultus kan dateren uit de oudheid en door zijn krachtige families kan hij historische gebeurtenissen hebben gemanipuleerd op manieren die we niet hebben vermoed. De Cult kan ook beschikken over geavanceerde technologie en medische behandelingen die niet zijn vrijgegeven voor het publiek. Een aspect dat misschien “groter is dan je je kunt voorstellen” is de ondoorgrondelijke omvang van diefstal van onze nationale schatkisten, omdat fondsen voor buitenlandse hulp en oorlogen in de zakken van de Cult belanden.

Volg ontslagneming. Onder de oppervlakte vindt een brede en diepe reiniging van corrupte spelers plaats. Q vroeg ons om ontslag te volgen om de reikwijdte van de activiteit te begrijpen. (Hier is een website die hem op zijn verzoek heeft opgenomen: www.resign.info) Aftreden, pensioneringen en onverwachte sterfgevallen door grote spelers in de politiek, media, liefdadigheidsinstellingen en bedrijven wijzen allemaal op mogelijke deals die stilletjes worden gesloten zonder de openbare fanfare van arrestaties. Voor mij is een opmerkelijk ontslag de abrupte exit van Eric Schmidt uit Google, die weinig media-aandacht kreeg. Schmidt nam ontslag op 21 december 2017, dezelfde dag dat president Trump een uitvoerend bevel ondertekende waarin een nationale noodsituatie werd verklaard met betrekking tot “ernstig mensenrechtenschendingen en corruptie over de hele wereld.” Verdere context voor het ontslag van Schmidt kan worden afgeleid uit deze foto van hem in Noord-Korea, blijkbaar in een adviserende rol. Naast hem staat Bill Richardson, voormalig gouverneur van New Mexico, de staat waarin Epstein een geheime boerderij had. Richardson is beschuldigd door een van de slachtoffers van Epstein.

Hun behoefte aan symbolen zal hun ondergang zijn. De cultus gebruikt steeds opnieuw bepaalde symbolen, die misschien een rituele behoefte dienen, maar ze kwetsbaar maken voor detectie. Q-volgers zijn bekend met Y-vormige hoorns die die van de geitengod Baphomet, uilen, piramides, één oog ingekapseld in een piramide, rode schoenen, verbonden vingers en andere herhalende symbolen nabootsen, waaronder het mysterieuze zwarte oog dat zoveel beroemdheden treft mensen. Het Q-leger kent ook de gecodeerde pedofielsymbolen die door de FBI worden vermeld. Toen Q de aandacht vestigde op het ontwerp van de tempel van Epstein, merkten Q-volgers op hoe vergelijkbaar het is met het decorontwerp van een beroemde talkshow. En de rode ring aan de hand van de dode terrorist Qassam Soleimani bracht Q-volgers ertoe om afbeeldingen van vergelijkbare ringen van krachtige mensen te verzamelen. Een uitstekende bron om te begrijpen hoe deze symbolen zijn opgenomen in de popcultuur die op jongeren is gericht via muziekvideo’s, tv-shows en films, is te vinden op vigilantcitizen.com.

Niets kan stoppen met wat er komt. Niets. Nu komt de pijn. De koppen op een bepaalde dag kunnen ontmoedigend klinken voor degenen die willen dat gerechtigheid de overhand heeft. Maar deze tegenslagen zijn tijdelijk, als een juggernaut van rechtvaardigheid onze kant op komt. Zoals Q graag zegt: we hebben het allemaal. Massale hoeveelheden onweerlegbaar bewijs wachten op de criminelen die proberen hun afrekening voor de rechtbank te ontwijken. Voor degenen die zich zorgen maken over het vermogen van Trump om beschuldiging, verkiezingsfraude en moordpogingen te overwinnen, verzekert Q ons: Patriotten in controle. En geen juridische trucs kunnen de criminelen helpen te ontsnappen aan het ultieme oordeel van publieke walging. Q belooft ons dat de dag komt dat ze niet op straat kunnen lopen.

U bent nu het nieuws. Het ‘nepnieuws’ van president Trump verliest elke dag zijn geloofwaardigheid en publiek. Q heeft de 4 A.M. druppels die zorgen voor de dagelijkse praatpunten voor mediapersoneel, zodat ze allemaal dezelfde propaganda kunnen papegaaien. Q heeft ook verschillende journalisten genoemd die volgens hem steekpenningen aannemen. De media zijn geconcentreerd binnen zes krachtige bedrijven; aan de andere kant is het Q-leger enorm, vrijwillig en anoniem. Q verzekert ons dat onze inspanningen om de waarheid te verspreiden via sociale media en gesprekken met familie en vrienden een enorme impact hebben. We zijn nu het nieuws.

We weten wat er uiteindelijk gebeurt. God wint. Vele malen heeft Q ons gevraagd om te bidden. Hij heeft de beroemde bijbelse regels van Efeziërs 6:12 geciteerd: “Want wij worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen geestelijke goddeloosheid op hoge plaatsen.” We leven door monumentale tijden. Het is geruststellend dat Q gelooft dat als we samenwerken, God wint.

Q-bronnen voor verder onderzoek: qmap.pub qanon.pub qproofs.com

qanon #thegreatawakening # WWG1WGA #darktolight #QArmy #sheepnomore

Deborah Franklin is de pseudoniem van een schrijver die bang is voor professionele vergelding.

Lees meer: ​​https://www.americanthinker.com/articles/2020/01/an_introduction_to_q.html#ixzz6B1Cl6bZt
Volg ons: @AmericanThinker op Twitter | AmericanThinker op Facebook

%d bloggers liken dit: