Niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen “nee” tegen gevaccineerde alleenstaande mannen

Vrouwen die hun bloed zuiver willen houden krijgen de wind van voren van volgespoten kereltjes, die gefrustreerd mekkeren dat “ik ben door mijn chef gedwongen om me te laten injecteren, kan ik er wat aan doen?” Alsof de ongevaccineerde vrouwen die de poot stijf houden daar de schuld van zijn. Ons onderbuikgevoel zegt dat ze gaan liegen over hun status om maar aan hun trekken te kunnen komen. Het devies is dus: mijd ze als de vliegende builenpest en laat ze in hun sop gaarkoken.

uncutnews.ch

Niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen “nee” tegen gevaccineerde alleenstaande mannen


Steeds meer niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen mijden alleenstaande mannen die zich hebben ‘ingeënt’ tegen Covid-19.

Uit angst voor de “uitscheiding” van spike-eiwitten door fysiek contact, verlaten niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen in sommige gevallen de moderne datingscene.

Het probleem betreft vooral seks met “volledig gevaccineerde” mannen, wat geen optie meer is voor veel niet-gevaccineerde vrouwen die hun lichaam zowel direct als indirect willen beschermen tegen de gentherapeutische experimentele behandeling.

American Thinker-auteur Laura J. Wellington is een van die alleenstaande vrouwen die  zegt dat het “de nieuwe norm” is geworden voor haar en andere niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen om mannen te vermijden die experimentele gentherapie hebben gekregen.

“Het kwalificeren van alleenstaande mannen voor zo’n standaard maakt het reservoirom uit te kiezen nog kleiner, vooral als je in een blauwe (democratische) staat woont”, schrijft Wellington. “Bovendien kunnen veel alleenstaande mannen niet schitteren met het idee dat ze niet in aanmerking komen alleen omdat ze zijn gevaccineerd.”

De “ontevreden, vijandige mannen”, voegt ze eraan toe, lijken degenen te zijn die zich “met geweld aan het vaccin hebben onderworpen” – dat wil zeggen mannen die niet per se gevaccineerd wilden worden, maar daartoe gedwongen werden om onder andere hun baan te behouden.

“Veel van deze mannen voelen zich dubbel gestraft voor een vaccin dat ze nooit hebben gewild en kunnen de afwijzing van deze vrouwen niet goed aan”, schrijft Wellington.

“Schuldgevoel, woede, minachting en duidelijke onbeschoftheid, Gevaccineerden staan erom bekend dat ze kwaadaardig reageren op de beslissing van deze vrouwen om vast te houden aan hun standpunt.”

Het is het risico niet waard om mogelijk te “infecteren” met de spike-eiwitten van het Covid-vaccin met een “volledig gevaccineerde” partner.

Om eerlijk te zijn, ervaren niet-gevaccineerde mannen precies hetzelfde met “volledig gevaccineerde” vrouwen, van wie velen militant vaccinaties ondersteunen en neerkijken op mannen die eenvoudigweg de experimentele “geneesmiddelen” van de overheid en Big Pharma afwijzen.

Het is een daad van zelfbehoud door zowel mannen als vrouwen die de vaccinatie(s) hebben overgeslagen om andere mannen en vrouwen te vermijden die ervoor hebben gekozen om zich te laten vaccineren en die nu spike-eiwitten aan anderen overdragen en wie weet wat nog meer.

In veel opzichten is het beter om single te blijven dan om zich in te laten met iemand die heeft toegestaan dat zijn of haar immuunsysteem wordt vernietigd door mysterieuze geneesmiddelen (ook bekend als farmaceutische magie) – vooral wanneer deze mysterieuze geneesmiddelen mogelijk kunnen worden overgedragen door seksuele activiteit.

Niet-gevaccineerde ouders over de hele wereld waarschuwen hun kinderen, en vooral hun tieners, om op hun hoede te zijn voor potentiële vrienden die zijn gevaccineerd en nu tot de wandelende doden behoren.

Zuiverbloedig blijven is anderen vermijden die niet langer zuiver bloed hebben, maar verdorven bloed, geherprogrammeerd DNA en mogelijk zelfs een heel ander beeld dan het beeld dat God hen gaf toen ze in de baarmoeder werden geschapen.

Houd er rekening mee dat de bloedtoevoer ook besmet is – dit betekent dat er geen bloedtransfusies meer zijn, althans niet van willekeurige donoren. Om zuiver te blijven, moeten zuiverbloedigen zich beschermen tegen alle mogelijkheden van besmetting door de volbloeddonoren.

“Wie had ooit gedacht dat de ‘vaccinatiestatus’ zo centraal zou staan in het koesteren van nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties voor een groot deel van onze natie?”

“Het gapende gat zal er blijven, want de schade die het heeft aangericht is al gebeurd. Niets kan die geest terug in de fles stoppen.”


Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.