Rico Verhoeven springt bij Jinek in de bres voor Gideon van Meijeren, is helemaal klaar met vaccineren

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Kickbokser Rico Verhoeven sprong maandag bij Jinek in de bres voor FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die journalist Merel Ek een ‘rioolrat’ noemde.

“Ik ben even advocaat van de duivel,” zei Verhoeven. “Iedereen vindt altijd maar dat ze alles mogen zeggen. Iedereen mag altijd iedereen maar aanvallen, voordat het bewezen is of iets wel degelijk zo is.”

Laten we het nu een keer omdraaien

“Misschien is dit niet de juiste persoon waar ze het bij gedaan hebben, maar wij als bekende mensen krijgen ook elke keer maar een microfoon onder onze neus geschoven terwijl we het ook niet altijd willen,” vervolgde hij.

“En misschien was dit niet de eerlijke en juiste persoon daarvoor, maar misschien heeft hij zoiets van: oké, laten we het nu een keer omdraaien en kijken hoe zij het vinden.”

Toch ziek, op de ic en overlijden

De kickbokser zei in de talkshow ook dat hij zich niet meer laat vaccineren tegen corona. “Ik zit er niet echt op te wachten, dus van mij hoeft het niet zo, nee. Ik heb al te vaak gehoord van: vaccinatie en dat dan uiteindelijk toch mensen ziek worden, op de ic komen en overlijden, terwijl ze gevaccineerd zijn,” zei Verhoeven, die wel de eerste twee Pfizer-prikken heeft gehaald.

Internist Robin Peeters van het Erasmus MC beweerde aan tafel bij Jinek dat het zinvol is om te blijven prikken. Verhoeven: “Je zegt dat het de kans verkleint dat je het krijgt, maar hoe weten we dat? Hoelang is er onderzoek gedaan en hoelang zijn er testen gedaan dat we zeker weten dat het echt helpt? Dat vraagt iedereen zich thuis af.”

Tot op heden is er weinig animo voor de ‘oppepprik’. Slechts 17 procent van de 18-plussers heeft een herhaalprik gehaald.

5
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.