www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

5G is een auto die 20.000 KM/U kan Wat heeft u er aan?

5g internet glasvezel excuus

Wat heb je aan bandbreedte snelheid nodig voor IOT en je dagelijkse internet gebruik

iot snelheid glasvezel fiber optics Mbit 250 500 1 gigabit 1 GB onzin load balancing 5g gevaarlijk video 4K netflix youtube nodig
Share the info & Spread the love

Mensen snappen internet en snelheden niet, bandbreedte. Zou ook niet hoeven als men juist voorgelicht zou worden.

Zondag 5 april 2020, Barry H
Er is amper financieel verschil tussen 50 Mbit, of 250 Mbit internet, dus zo weten psychologen die hen kennis aan de vrije markt uitpersers van de burgers, verkochten, dan doen we een prijsverschil waarbij de meeste consumenten NIET voor de goedkope variant kiezen, die betalen 10 euro’s meer voor 5 x meer getal (250 ipv 50 Mbit)

Het is alsof men een auto wil die 20.000 kilometer per uur kan.
Dat vreet stroom of slurpt benzine en heb je er in de praktijk wat aan? En zo ja, ook in Nederland?
Met 50 Mbit (10 euro goedkoper dan 250 Mbit bij ziggo…) kan je alles al doen wat je nu doet.
Plus dat de bedrijven ‘load balanced’ data uitsturen. Je kan 250/25 Mbit hebben, echter als de weerbericht website het uitstuurt met 2 Mbit, dan krijg je de website echt NIET SNELLER geladen!
Eigenlijk zit men dan (uitgaande van ziggo kabel, 250/25 down/up Mbit) op “248 Mbit snelheid TE WACHTEN”

En dan ook nog dit: de meeste wifi routers voor consumenten, die je thuis hebt, halen van die 250 Mbit download snelheid, er misschien 80 a 150 in een klein huis met houten vloeren. Betaal je dus eigenlijk voor 100 Mbit waar je niets aan hebt. (Bekabeld haal je wel de 250 !)
Of je telefoon kan er maar 35 Mbit van benutten, en dat is in de line of sight tussen telefoon en router. Op zolder of in de tuin is het vaak een stuk minder nog! Check zelf met klik –> www.speedtest.net van ookla. Zet het op je telefoon, tablet enz.

De optimale snelheid haal je alleen met FTP, dus als je files download van een File Transfer Protocol server. En dan moet je dus wel de dure variant van 250 Mbit huren…

KPN wil per se glasvezel in de straten leggen, zogenaamd om klanten te winnen maar de infrastructuur is nodig voor de 5G in de straten. Je krijgt het nu gewoon gratis, incl een eventuele geul graven en via de kruipruimte je kamer of meterkast in! Hoe NIET-vrije markt gedrag is dat?
Waarom krijgen we zo een duur ‘cadeau’ van KPN nota bene!? Het is wel een mooi excuus om overal glasvezel, ook wel fiber genoemd, te leggen.

Dan de komende ‘smart lantaarnpalen’ deze streamers doen dat namelijk wel live 24/7 op hoge resoluties, ja DAN heb je er als Orwelliaanse overheid wat aan, en dat gaat niet per wifi/5g, maar per de glasfiber kabel onder de grond, net als nu met de GSM masten het geval is.

Als men, wij dus, geen 5G gebruikt, is er geen markt voor, cq stralen ze een stuk minder op volle sterkte. Hoewel ook dat betwijfelt word daar mensen zelf gemeten hebben en het lijkt er sterk op dat men ze ook als radar gebruikt, veldsterkte meting in beeld brengen.

DISABLE 4g/5g en ga zo lang als het kan verder op 2g en 3g !! Kun je via je telefoon/tablet settings instellen.
Het is eigenlijk een ZEGEN dat 5g toestellen duur zijn vooralsnog !!

Ga thuis je wifi uitzetten en leg een kabel naar een laptop of desktop!
Hou wifi voor nood, of af en toe op zolder, in de tuin als het echt moet.
Mensen mekkeren over de 5G wolkbreuk die over NL gaat losbarsten, maar thuis… 24/7 wifi en 4G douchen, alles ‘nat’, non stop.
Met zeg 80/8 Mbit kan een gezin in NL alles doen, incl. de komende ‘smart’ ijskasten etc. IOT (internet of things), want die sturen ascii, misschien 500 kb per dag.
KPN lult gewoon met hun folder, ‘internet groeit’ … dus heeft u snelheid nodig! Als dat zo is, word het een dure grap, in verhouding duurder dan je huur, want als het dan snel MOET, wil je wel die digitale auto die 20.000 kmpu kan !
Zo dom denken ze dat mensen zijn, en dat zijn ze ook al is digibeet en niet IP technisch zijn, niet dom maar gemis aan kennis, dat is dan toch wel een nuance.

Radar (tros programa) zegt er dit over ;

Video’s bekijken in 4K-kwaliteit: 20-30 Mbit/s
Op zijn website geeft Netflix aan dat je een stabiele internetverbinding van minimaal 25 Mbit/s nodig hebt om te kunnen netflixen in 4K. Voor YouTube is dit vergelijkbaar. Dit is aardig wat, maar een stuk minder dan de snelheden die veel internetproviders beweren dat je nodig hebt voor 4K-video’s, die het vaak gebruiken als argument om hun duurdere abonnementen af te nemen. Dus met 30-50 Mbit/s kun je prima in 4k streamen én wat met je telefoon zoeken.

Online videogames spelen: 5 Mbit/s
In tegenstelling tot wat veel providers op hun websites roepen, heb je helemaal geen snel internet nodig om online te kunnen gamen. De hoeveelheid informatie die een videospel hoeft uit te wisselen, is namelijk zeer gering. Wat wél belangrijk is, is dat de internetverbinding stabiel is. Er moet constant informatie uitgewisseld worden tussen jou en je medespelers om de spelervaring soepel te laten verlopen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline