www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Boeren, Burgers & Kinderen gearresteerd #WijZijnNederland

Share the info & Spread the love

Fb bijlage : Ja daar staat nu het burger nieuws!

Marjon Wijenberg

Ik zie net dat er 40 boeren op privé terrein worden gearresteerd.

Ook Irhuia Deb Beek is net gearresteerd hoor ik.
Dus zelfs pers is niet meer veilig.🤬.

Ook van Onrecht TV zijn de I.D kaarten gevorderd en gearresteerd 🤬.
En Eline Miranda Reiger is dus ook achter de deur 🤬

#politiestaatnederland

Ze zijn er op uit om de boel te laten escaleren.
Willen ze dat het volk echt op gaat staan moeten ze nog even zo doorgaan. Meer en meer mensen vragen zich af wat er aan de hand is en waarom de overheid zo reageerd naar zijn burgers. Waarom gaat men het gesprek niet meer aan en word er gewoon iedere keer inplaats van de-escalerend op te treden de confrontatie gezocht. Het recht van het vrij demonstreren is ook een farce als je weet wat de wetgeving zegt. Ze hebben het omgedraaid inplaats van het te FACALITEREN worden er allerlei eisen en verplichtingen opgedragen en voldoe je daar niet aan krijg je te maken met verboden? op een vrij recht?. En daarna met geweld naar burgers of massa arrestaties nu ook weer 40 boeren gearresteerd op eigen terrein waar ze gewoon stonden.

Mijn aangiften lag dus al twee weken.
Ook weer heeft de overheid het lijkt wel een soort val gecreëerd. We gaan eerst is kijken hoe tinus acteerd onder druk en kunnen we het escaleren nee jammer, nou dan pakken we em op wtf. De kranten waarvan de ik de meeste interviews afgeslagen heb juist vanwege mijn verleden en geen slapen de honden wakker te maken. En wat doen ze, ze maken je zwarter dan zwart in de media.

Gisteren nadien heb ik een hoop comments gelezen en gezien en veel pb en whatsapp of telegram berichten gekregen met zoveel steun,
dankjewel daarvoor.

Ik heb geen held of what ever we doen het samen en dat er iemand ze nek uitsteekt so be it. Verleden had ik toch al dus dat zal het leven niet moeilijker maken.

In veel comments las ik tips die ik ten harte neem. Ik ben iemand met passie voor Nederland en soms borrelt er wat van binnen en door alle druk en zeker enige frustratie druk ik me wel eens in krachttermen uit iets waarin ik meer zal opletten en waardoor we hopelijk meer mensn zullen bereiken. Ik ben wie ik ben maar ook ik kan leren.

Houd in je achterhoofd wat we hadden en wat er nu gebeurt. Het dictoriale gedrag van de van de geworden politiestaat Nederland dient gestopt te worden als ik voor me zelf spreek mis ik *MIJN*NEDERLAND* en daarvoor zal ik strijden met alles wat ik heb.

Groet Tinus Koops
‼️ Nederland in opstand ‼️

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline