www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Corona allemaal erg belangrijk zeker waar,………maar wat speelt achter onze rug?

wat gebeurt er achter onze rug?

laat je niet afleiden door corona

Share the info & Spread the love

Begin mij nu uit de verwarring los te maken en alles wat er gebeurt laat ik wat zinken en wat blijkt alles heeft met elkaar te maken niets is toeval. Wij zijn met zijn allen bespeeld en bezig gehouden , en nog….met kleine schermutselingen zodat onze aandacht van het grote geheel wordt afgewend.

Maar naarmate wij meer wakker zijn geworden is er een virus losgelaten, door plannen van de opperregering, die door deze angstsluier wat meer in het geheim kan werken …. door ons te verblinden met angst worden wij kortzichtig….

Zo bang is iedereen dat er nog maar een focus is en dat is overleven uit de Corona ellende.

Laat het nu zo zijn, ik bedoel stel dat het zo is ; er is geen ernstige griep maar een gewone seizoensgriep,……dat de hele Corona een afleiding is van vele zaken doe wij niet mogen ontdekken, ik ga enkele zaken opnoemen die wij beslist niet zouden moeten laten wachten in verband met corona.Maar welke wij nu juist in de gaten zouden moeten houden;

Losgaan van 5G met ziektebeelden die lijken op de impact van 5G straling met oa benauwdheid en brandende pijn op de borst.

Vernietiging van de kleine ondernemer met alle gevolgen van dien. en het spekken daardoor van de multinationals.

De failliete banken steunen…dit door het spekken er van vooral de duitse bank moet geheel opgekrikt worden .

De invasie van honderdduizenden islamisten in Griekenland en andere landen aan de Middellandse zee.

De installatie van en upgrade naar 5 en 6g in telefoons ; de gebouwen staan leeg……… in alle scholen, openbare gebouwen, theaters bioscopen, musea…………… en vooral nu wij er niet meer aanwezig kunnen zijn kunnen de witte busjes parkeren en hun stiekeme gang gaan.

Ook wordt er veelvuldig en overal aan een high voltage electriciteits netwerk gewerkt [dimv; 5 en 6 ] en dat gaat allemaal door.

Er vindt wellicht een machtsgreep plaats , Trump gaat deze tijd gebruiken om vele rechters te arresteren en ook CIA mensen senatoren, en velen meer wellicht gebeurt dit ook in ons land.

Er wordt volop gewerkt om ons straks verplicht in te laten met een vaccin met als content natuurlijk de bekende ongezonde ingredienten ………dat al lang is gebrouwen en wel door bill gates mannetjes…DIKKE winst voor big pharma ook meteen.

Heel graag jullie reacties…heb je nog meer zaken die het licht van nu niet kunnen zien? schrijf dan een reactie

Enzo..geel

BLIJF WAKKER

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline