www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

CORONA EEN DEKMANTEL VOOR Q het is Russisch roulette om de wereldmacht

Share the info & Spread the love

Dit berichtje onder mijn inleiding heb ik onderschept…ergens en het past in het complot dat gaande is

Vind het zeker de moeite waard om te lezen, misschien wat onbegrijpelijk omdat het een directe vertaling is vanuit het Amerikaans maar na een beetje puzzelen en laten bezinken lukt het wel.

In dit onderstaand bericht komt het er op neer dat deze hele shutdown het listige werk is van de wereldleiders ; China USA Rusland. en enkele Europese leiders misschien en dan wel Wilders Baudet Van langenhove Orban

Dus de Corona is een cover up of het wordt gebruikt door de Q s en is ook geeseneerd en sowieso al geplanned door de Cabal !!!

Dit mede met 5G en vaccinaties en totale controle

Q gaat de Cabal terugpakken met hun eigen list wie weet……..

ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit is van Michelle Smallback:

Q heeft vandaag gepost met de vermelding “go time”. Mijn man is een dierenarts van het leger en hij zei dat “Rig for Red” betekende dat ze moesten overstappen op hun rode lichten op hun geweervizier en uitrusting vlak voor ze de vijand aanvielen, zodat de vijand ze niet zou zien aankomen.

Dit betekent massale arrestaties en we weten dat dit wereldwijd gaat gebeuren, dus ze hadden een dekmantel nodig om het reizen te beperken en mensen klaar te stomen voor een onderbreking van de bevoorrading terwijl een financiële reset en de arrestaties plaatsvinden. President Trump probeert de Amerikanen te vertellen dat ze onder het mom van een pandemie voorbereid moeten zijn.

De aandelenmarkt moet zich aanpassen om een volledige reset uit te voeren en ons te verplaatsen naar een door goud gesteunde valuta en ons te ontdoen van de Fed. De beurs is al een tijdje valselijk opgeblazen. De CV is de perfecte “crisis” om er veel van te laten werken. Reizen zal waarschijnlijk voor een korte periode worden stilgelegd en misschien zullen alle scholen en universiteiten worden gesloten, zodat kinderen veilig thuis zijn bij hun ouders wanneer de arrestaties plaatsvinden. We zouden zelfs een periode van de huwelijkswet kunnen hebben om mogelijkheden voor plunderingen en rellen te onderdrukken.

Door mensen uit de buurt te houden van grote mensenmassa’s worden valse vlaggen, massaschietpartijen of andere catastrofale gebeurtenissen tot een minimum beperkt. We kunnen geen schietpartij op school hebben als de kinderen niet op school zijn. – M]

Door de CV-crisis kan POTUS onze grenzen sluiten, zodat de binnenlandse veiligheid en ons leger zich kunnen richten op het bewaren van de vrede. Ook zei POTUS dat alles met het CV in april voorbij zal zijn. Hij zei het omdat hij weet dat het nep is en dat ze van plan zijn om in maart actie te ondernemen en tegen april zal het Amerikaanse publiek worden geïnformeerd over wat er is gebeurd en waarom.

India had een volle feestvreugde toen POTUS op bezoek kwam. Het is omdat hij een overeenkomst met India heeft gesloten om veel van de dingen die we China goedkoop laten produceren te gaan produceren en het zal India A LOT helpen. Ik denk dat China’s leider er met Trump in zit, mogelijk. Toen Trump China bezocht, nam hij hem mee naar de Verboden Stad en dit is nog nooit gedaan met een andere wereldleider; waarschijnlijk heeft hij volledige privacy om te plannen. China heeft ook een Deep State, die samenwerkt met onze CIA en Deep State slechte acteurs; de Clintons, Bidens, Romney, Feinstein en anderen.

Doug Collins, Matt Gaetz, Ted Cruz, Mike Pence, Mike Pompeo en Mark Meadows zouden allemaal blootgesteld zijn aan CV. Wat is een betere manier om hun aanstaande afwezigheid in DC te verklaren dan quarantaine bij hen thuis? Q vertelde ons al dat wanneer de massa-arrestaties gebeuren, POTUS veilig het land uit zal zijn. AF1 kan continu vliegen, als het nodig is, omdat het in de lucht kan worden bijgetankt. President Trump neemt zijn huidige en toekomstige kabinetsleden mee in AF1 om ze uit de weg te houden en het zal niemand waarschuwen dat hij ze allemaal meeneemt! Hij heeft al aangekondigd dat Mark Meadows zijn nieuwe stafchef zal zijn.

De “quarantaine centra” zijn allemaal opgezet in gebieden waar de concentratie van verzegelde aanklachten het hoogst is. Dit verklaart waarom er prikkeldraad naar binnen is geschoven bij een die ik in een video zag. Dit worden detentiecentra voor de vele criminelen en verraders. Ze kunnen zelfs worden opgezet als gevangenissen met het grote aantal.

Gitmo heeft een multi-miljoen dollar upgrade gehad die is voltooid. Een nieuwe hoofdrechter is naar Gitmo gestuurd. Er is een grote hoeveelheid van onze troepen naar Gitmo gestuurd voor een opdracht van 2 jaar afgelopen zomer. Er werden $miljoenen uitgegeven aan het upgraden van de Justice gebouwen en advocatenkantoren in Gitmo en een andere militaire basis in de VS.

Ik geloof echt dat Trump, Gen Kelly en Gen Mattis niet op slechte voet staan. Ik geloof dat het allemaal een daad is om ze uit DC te halen en ze onder de radar te laten vliegen zodat ze bij Gitmo en de andere basis kunnen zijn om alles op te zetten voor de militaire tribunalen. Hetzelfde geldt voor Sessions; hij weet dat allemaal omdat hij AG was terwijl de onderzoeken plaatsvonden en de verzegelde aanklachten werden opgevoerd. Hij heeft zich waarschijnlijk teruggetrokken uit het Russische onderzoek om zich te kunnen concentreren op de andere onderzoeken en verzegelde aanklachten. Hij zou op slechte voet met POTUS zijn vertrokken, maar ik durf te wedden dat hij sinds zijn vertrek uit DC onder de radar werkt om alles klaar te krijgen.

Trump heeft veel van de Obama rechters en anderen vervangen die niet het juiste zouden doen als de massale arrestaties plaatsvinden. Dat heeft lang geduurd om ze te laten bevestigen en strategisch te plaatsen waar ze nodig zullen zijn. Hij heeft de meerderheid van de SCOTUS. Justice Roberts is zeer gecompromitteerd en zal worden vervangen door een andere Conservatieve Justice of heeft een deal gekregen om mee te gaan met een uitspraak tegen elke poging om te voorkomen dat gerechtigheid wordt gediend voor de misdadigers en verraders in onze regering.

Er is veel beweging geweest van de Nationale Garde en militaire uitrusting onder het mom van de noodtoestand voor het CV. Ze komen op hun plaats om te helpen bij eventuele civiele onrust die zal ontstaan wanneer mensen in paniek raken over de arrestaties of groepen zoals ANTIFA proberen problemen te veroorzaken omdat ze daarvoor door Soros zijn betaald.

Het internet, of in ieder geval alle sociale media, zal waarschijnlijk donker worden, dus raak niet in paniek als het gebeurt. Het zal niet voor altijd zijn. Ze testten het neerhalen van specifieke platformen en cell service een paar keer. De satellieten van de CIA zijn uitgeschakeld, dus ze zijn verblind. Ik vind het ook interessant dat Gina Haspel op het laatste SOTU-adres lachend oor aan oor was. CIA-directeuren wonen zelden of nooit SOTU-adressen bij.

De koningin van Engeland werd vrijdag voor het eerst kort buitengesloten in Windsor Castle. Het was een markering om degenen die Q volgen te vertellen dat het tijd is.

Een Q-post van september 2018 te lezen:

Castle Lock.
Q

Dan is die direct na het lezen:

Paniek in het Verenigd Koninkrijk
Paniek in DC
Paniek in het Verenigd Koninkrijk
Paniek in DC
Q

P atriotten
Een re
N ow
I n
C ontrollen in het Verenigd Koninkrijk en DC

“Niets kan stoppen wat er komt. Niets” -Q

Trump droeg een felgele stropdas in India en vandaag op de CV-persconferentie. Hij vertelt ons dat er geen virus is, omdat het precies dezelfde kleur is als de maritieme vlag die het schip vertegenwoordigt heeft geen besmette mensen aan boord. ER IS GEEN VIRUS. Elke staat die de meeste gevallen en sterfgevallen meldt, zijn alle Heiligdomstaten die worden gerund door Democratische slechte actoren in een poging om financiering voor het virus te krijgen, aangezien Trump alle federale fondsen voor Heiligdomstaten heeft afgesneden.

Zie je het nu?

Trump en Pence zijn overal heen gevlogen, hebben groepsevenementen bijgewoond, mensen geknuffeld, handen geschud… Ze maken zich geen zorgen omdat het Cvirus nep is…

-Bereid je voor op de krijgswet
-Wees klaar om scholen te sluiten.
-Bekwaam zijn om te reizen om te worden beperkt
-Wees klaar voor het internet om naar beneden te gaan
-Wees klaar met voorraden om je erdoorheen te krijgen tot het voorbij is.
-Bereid zijn om iedereen in paniek te vertellen dat het allemaal gepland is…

WWG1WGA

Willemijn Enzo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline