www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

De hoogste frequentie van 5G schijnt een directe invloed te kunnen hebben op alle levende cellen. Vooral in omgevingen van zendmasten waar stralingen nu eenmaal flink geconcentreerd zijn.
Share the info & Spread the love

Van Francois, onlangs geplaatst op fb: Orgineel

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Als ik het heb over de 5e generatie dan heb ik het natuurlijk over het inmiddels beruchte 5G netwerk dat er aan gaat komen (of eigenlijk meer door de strot geduwd wordt).
Ondanks de corona-crisis konden telecomproviders tussen 6 maart en 6 april gewoon inschrijven voor de frequentieverdeling. Het gaat hierbij om de 700, 1400 en 2100Mhz-frequenties en de veiling moet voor de staat zo’n één miljard Euro opleveren. Big business zal ik maar zeggen.

Zoals u wellicht weet moet 5G de opvolger worden van het 4G netwerk.
Middels de zeer hoge frequenties van het 5G netwerk komen er razendsnelle verbindingen tot stand. Op smartphones zorgt dat er bijvoorbeeld voor dat video’s sneller streamen en foto’s sneller worden gedownload. En dat hebben we natuurlijk allemaal keihard nodig toch!!!!!
De laatste tijd merkte ik al wat onrust bij mezelf, kon niet omschrijven wat het was. Toen ik mij zat te verdiepen in het 5G netwerk, viel het kwartje ineens. Ik miste het nog sneller downloaden van foto’s. Wat een gemis in mijn leven. Wat zal het leven straks een stuk aangenamer worden met al dat supersnelle downloaden van foto’s!!!!

Ik moet u zeggen dat het 5G netwerk mij in het begin helemaal niet kon boeien. In mijn onschuld dacht ik: weer zo’n leuk verdienmodel erbij voor providers en smartphone leveranciers. Gaandeweg, in combinatie met het rondwarend corona-virus, de nano-technologieën en de rol van farmaceuten en laboratoria in de wereld, kreeg ik toch een andere kijk op 5G.
Inmiddels heb ik zo’n ongelooflijke hoeveelheid informatie hierover gekregen dat het mij is gaan duizelen.
Ik moet mij beroepen op informatie die ik zoveel als mogelijk kon checken op betrouwbaarheid en dat is op zich een hele klus.

De hoogste frequentie van 5G schijnt een directe invloed te kunnen hebben op alle levende cellen. Vooral in omgevingen van zendmasten waar stralingen nu eenmaal flink geconcentreerd zijn. Ik heb het in mijn vorige verhaal al enigszins aangehaald, in combinatie met vaccinatie en nano-technologie kunnen mensen transformeren tot Zombi’s. Klinkt wat futuristisch, maar manipulatie en degeneratie van het menselijk Gen is een kwestie van tijd, ten dienste van de nieuwe wereldorde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik heb verschillende schokkende beelden gezien van koeien die in de buurt van 2100Mhz zenders liepen, die helemaal gek werden. Verschillende wetenschappers spreken dat weer tegen.
Ook het beruchte verhaal van de massa’s dode spreeuwen in het Haagse park wordt door wetenschappers tegengesproken. Er is geen bewijs voor dat er getest werd met 5G zenders.
Als dat dan allemaal ontkracht wordt, heb ik nog een aardige suggestie en een leuke plek om te testen. Zet even een paar van die paaltjes op het Binnenhof. Wie weet. Misschien is ons hele corona probleem dan in één keer opgelost.

Bij het zoeken naar informatie over de effecten op het menselijk lichaam stuitte ik op de naam van een deskundige, ene Joe Imbriano. In eerste instantie probeerde ik zijn Facebook pagina, maar die was blanco!!! Nog een aantal andere sites geprobeerd en van het zelfde laken een pak. Ik raakte getriggerd, want vaak is het zo dat bij blanco pagina’s waarheden worden verkondigd. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Cosmic Research Foundation.
Hierbij nu een stukje uit zijn verhaal betreffende 5G en wat hij schrijft zegt m.i. voldoende.
Ik citeer:
“Een ander effect op het menselijk lichaam is dat de 60Ghz frequentie die voor 5G gaat worden gebruikt de opname van zuurstof in ons lichaam doet stagneren”.
Joe Impriano onderzocht de impact van 5G op moleculair niveau. Hij deed een schrikbarende ontdekking.
“60Ghz is de frequentie waarbij zuurstofopname plaatsvindt. We ademen normaal twee zuurstof moleculen, verbonden met electronen die ze delen”.
De 5G golf verstoort dit. Deze gedeelde electronen binden de hemoglobine in ons bloed. Hierdoor zal onze mogelijkheid om zuurstof op te nemen haperen en dit zal langzamerhand leiden tot verstikking. Vandaar dat mensen 60Ghz Wifi met of zonder 5G moeten voorkomen. 60Ghz schaadt eveneens de mogelijkheid van het lichaam om vitamine D en melanine aan te maken.
Conclusie:
Het is heel goed mogelijk dat er mensen in China zijn met een vorm van griep en tegelijkertijd ook slachtoffer zijn van de straling. Deze stralingsslachtoffers blijken volgens allerlei beelden letterlijk om te vallen. Als je alle mogelijke lichamelijke gevolgen van 5G op een rijtje zet is dat niet zo vreemd. Aldus Joe Imbriano.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

En daar leg ik mij voorlopig maar bij neer. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over volgens mij.

Net voor ik klaar was met schrijven kreeg ik nog een bericht. Het heeft de volgende inhoud:
“Het lijkt erop dat wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan straling zoals 5G, het exosomen zal produceren.
Deze exosomen hebben dezelfde structuur als het Covid-19 virus.”

Even voor alle duidelijkheid:
Het exosoom is een eiwitcomplex dat betrokken is bij de afbraak van ribonucleïnezuren (RNA).
Uit een eerder verhaal van mij weet u hoe eiwitcellen gemanipuleerd kunnen worden door vaccinatie en Nano technologie!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Met rekenen heb ik vroeger geleerd: 1 + 1 = 2.

Nog een hele goede morgen trouwens.

Opmerking van een lezer: (foto met rode marking hoort hierbij)

Kijk hier eens naar François. Geen fotoshop maar origineel document van het Amerikaans gouvernement. Het vaccin bevat dus ‘attenuated coronavirus’ hetgeen betekent; verzwakt coronavirus.

Nu praat jij over 5G en 60GHz. Zou ’t niet zo kunnen zijn dat dmv van 5G op verhoogd frequentieniveau het verzwakte coronavirus, actief wordt gemaakt, en dat daardoor hetgeen ontstaat wat jij omschrijft?

Ik plaats hier nl vraagtekens bij. Nu blijkt nl dat 40% van de overledenen, in het verpleeghuis zijn overleden. Is dat niet een beetje opvallend? Wij mochten er niet meer naartoe en nu in ene ontstaat die piek?!

De ware reden dat wij er niet meer naartoe mochten, laat zich met helder nadenken, raden.
Ik heb hier nl in Haarlem ontdekt, dat er op daken van verpleeghuizen de afgelopen 3 weken, zich in rap tempo 5G masten lieten optakelen. Dat was natuurlijk niet voor onze ogen bestemd.

En dan nu de vele slachtoffers…

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline