www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Zie je de foto's bij dit bericht? Dat zijn afbeeldingen van jachtspellen. Het zijn schilderijen die mensen zoals Tony Podesta kopen, bij hem thuis ophangen en anderen uitnodigen om van te genieten. (De rode schoenen zijn opmerkelijk) We weten allemaal dat Epstein een zieke snik was die vrienden had op hoge plaatsen - dezelfde vrienden die rondhangen met Tony Podesta. Denk je dat Epstein de enige was? Dat hij op de een of andere manier uniek is? Of was hij het lage niveau dat ze bereid waren op te offeren om alle andere betrokkenen op een hoger niveau te beschermen?
Share the info & Spread the love

Het verhaal dat ik je ga vertellen, is waar.

Misschien wel het meest intrigerende deel van dit verhaal is dat elke persoon die dit bericht las – ieder van jullie – leefde toen dit verhaal in 2004 nieuws werd.

Dat feit is intrigerend omdat iedereen die dit bericht leest dit verhaal nog nooit heeft gehoord of het is vergeten (ik wed op het eerste, want het is echt onvergetelijk).

Bovendien, als je dit verhaal in zijn geheel hebt gehoord, kan ik je beloven dat het voor altijd in je geheugen zal worden geschroeid.

Onze hoofdpersoon is een man genaamd Marc Dutroux. Hij werd in 1956 in België geboren. Hij werd tweemaal veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van minderjarige kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer was in 1996.

Dat was geen typfout – je leest het goed. Hij werd veroordeeld en zat in 1998 een (veel te korte) straf uit. Hij zat slechts 3,5 jaar van zijn 13 jaar gevangenisstraf uit omdat hij wegens goed gedrag werd vrijgelaten. Minder dan 10 jaar later werd hij opnieuw gearresteerd op basis van dezelfde beschuldigingen (verschillende slachtoffers).

In de tweede beschuldigingsronde werd hij veroordeeld voor ontvoering, marteling en mishandeling van slachtoffers, sommigen van hen tot aan de dood.

Wat ik u ga vertellen, komt uit de verklaringen van zijn overlevende slachtoffers (genaamd de X Files), Marc Dutreox zelf, en bewijs van de politie. Ik heb ook helemaal aan het einde van dit bericht referenties / citaten toegevoegd.

Daar gaan we.

Marc bekende jarenlang kinderen te hebben ontvoerd, verkracht, gedrogeerd, gemarteld en gefilmd. Hij beweerde ook dat hij het deed in opdracht van een politieke elite die zijn carrière als professionele mensenhandelaar financierde.

Deze politieke elite financierde niet alleen zijn inspanningen, ze deden ook specifieke verzoeken aan hem. Soms vroegen ze om specifieke soorten kinderen (ze werden “feestgunsten” genoemd en hij werd gevraagd om kinderen van een bepaalde leeftijd, geslacht, ras te leveren). Soms vroegen ze om specifieke manieren om de kinderen te martelen om hun verlangens te vervullen (orgieën, satanische rituelen met offers, martelspellen).

En soms vroegen ze hem om bepaalde invloedrijke mensen die zich met deze daden bezighielden te filmen, voor later gebruik als chantage.

Hij beweerde dat veel van zijn klanten en financiers wereldleiders waren. Dit was geen verbeelding, want hij woonde in België, waar het hoofdkwartier van de EU en de NAVO was gevestigd. Deze verklaring werd ook bevestigd door slachtoffers die specifieke politici konden identificeren.

Anneke Lucas was een van zijn slachtoffers die tegen hem getuigde. Ze beweerde dat ze 6 jaar oud was toen de schoonmaakster die door haar moeder was ingehuurd haar in 1969 aan het pedofielennetwerk verkocht. Haar beweringen waren buitengewoon:

– Ze werd meer dan zeventienhonderd uur verkracht voordat ze 12 jaar oud werd.

-Ze was 6 jaar oud toen ze gedwongen werd deel te nemen aan haar eerste orgie, waaronder het dragen van een ijzeren halsband en het eten van menselijke uitwerpselen.

-Ze zou af en toe bij haar ouders worden afgeleverd. Haar ouders waren echter zelf medeplichtig aan de misdaden en stuurden haar altijd terug naar haar misbruikers.

-Marteling omvatte vastgebonden worden aan een slagersblok dat werd gebruikt om andere kinderen te executeren. Andere slachtoffers werden gedwongen haar urenlang te martelen als onderdeel van hun inwijding.

-Ze werd als aantrekkelijk beschouwd en dat gaf haar de voorkeur van haar misbruikers. Ze beweerde dat ze dat zo goed mogelijk in haar overlevingsvoordeel probeerde te gebruiken, maar toen ze elf was, was ze zo gebroken dat ze op het punt stond te worden geëxecuteerd en afgevoerd.

– Ze zei dat ze gered was toen een van haar misbruikers onderhandelde voor haar vrijheid. Die misbruiker zou later als beklaagde in het proces zitten.

Andere getuigen en slachtoffers zouden spoedig naar voren komen en dingen beschrijven als “Zwarte missen”, waarbij kinderen en volwassenen offers brengen voor waarnemers en deelnemers, waaronder prominente politici en figuren. Dit zou worden bevestigd door een briefje dat door de politie in het huis werd gevonden van Bernard Weinstein – een man die eerder met Dutroux werkte, maar die Dutroux had vermoord. De brief bevatte zeer specifieke verzoeken voor bepaalde soorten slachtoffers voor satanische offers.

De brief is ondertekend door een man die zichzelf ‘Anubis’ noemde. Het bleek dat ‘Anubis’ de hogepriester was van een satanische sekte genaamd ‘Abrasax’ wiens echte naam Francis Desmet was. De politie verkreeg een bevel en nam computers, documenten, post, echte menselijke schedels, potten met bloed en allerlei satanische voorwerpen in beslag – maar dit alles was niet voldoende om een ​​arrestatie te plegen.

Toen het Dutroux-proces openbaar werd, traden andere slachtoffers naar voren en bevestigden de getuigenis, met beschrijvingen van seksueel misbruik en mensenoffers.

Ze beschreven ook “jachtpartijen” waar elites naakte kinderen loslieten in de bossen om zich te verstoppen, zodat de elites zelf hen konden opjagen en afslachten. Veel van de verhalen van slachtoffers bevatten zoveel overeenkomsten dat ze onmogelijk te ontkennen waren. De jachtpartijen werden bijvoorbeeld vaak gehouden in kastelen, waar slachtoffers niet konden ontsnappen en verborgen waren voor het publieke oog. Degenen die niet werden gedood tijdens de jacht werden meestal achtervolgd en verscheurd / gedood door Dobermanns.

Al deze slachtoffers weergalmden de getuigenissen van andere, oudere overlevenden van ritueel satanisch misbruik van over de hele wereld.

Opvallend is ook dat Dutroux 10 woningen bezat met een waarde van 6 miljoen dollar.

Opvallend is ook dat Dutroux geen baan had.

Het is ook opmerkelijk dat Dutroux $ 1.200 per maand aan overheidssteun ontving.

Het is ook opmerkelijk dat documenten die door Wikileaks zijn vrijgegeven, laten zien dat grote sommen geld in verschillende valuta op de bankrekening van zijn vrouw zijn gestort.

Het is ook opmerkelijk dat die deposito’s samenvielen met gerapporteerde ontvoeringen en vermiste kinderen.

Het is ook opmerkelijk dat rechter Jean-Marc Connerotte vóór zijn verwijdering op het punt stond de namen openbaar te maken van hoge overheidsfunctionarissen die waren herkend op videobanden van seksuele marteling die plaatsvond in de kerker van Dutroux.

Het is ook opmerkelijk dat 20 potentiële getuigen voor deze zaak zonder uitleg zijn overleden.

Klinkt iets hiervan bekend?

Zijn er vandaag de koppen die klinken alsof de geschiedenis zich herhaalt?

Jongens, niet één ding in deze post is theorie. Het is allemaal bewezen en vastgelegd.

Zie je de foto’s bij dit bericht? Dat zijn afbeeldingen van jachtspellen. Het zijn schilderijen die mensen zoals Tony Podesta kopen, bij hem thuis ophangen en anderen uitnodigen om van te genieten. (De rode schoenen zijn opmerkelijk)
We weten allemaal dat Epstein een zieke snik was die vrienden had op hoge plaatsen – dezelfde vrienden die rondhangen met Tony Podesta.

Denk je dat Epstein de enige was? Dat hij op de een of andere manier uniek is? Of was hij het lage niveau dat ze bereid waren op te offeren om alle andere betrokkenen op een hoger niveau te beschermen?

Realiseer je je nu dat als het gaat om mensenhandel, satanisme, pedofilie, mensenoffers, orgaanoogst, adrenachroom – dat het kunst is die het leven nabootst? Dat deze mensen die zo geobsedeerd zijn door de kunst die deze dingen verheerlijkt, eigenlijk zelf met deze dingen bezig kunnen zijn?

Denk je dat normale, niet-pedo, niet-kannibale, gemiddelde Joes dat vuilnis thuis zou ophangen?

Plots is de bewering dat wereldleiders en regeringen betrokken zijn bij deze satanische horrorshow toch niet zo vergezocht.

Plots is het niet zo gek om te zeggen dat wereldagentschappen die beweren deze misdaden te stoppen (WHO, VN) in feite façades zijn die het echte werk van het verkrijgen en mogelijk maken – ja, zelfs deelnemen – aan deze misdaden verdoezelen.

Plots stort het hele kaartenhuis in elkaar.

Met dit ene geval worden alle ongelovigen het zwijgen opgelegd.

Voor hardop huilen, dit proces was in 2004! Herinner je het je nog? Zo nee, vraagt ​​u zich dan af waarom het geen voorpaginanieuws over de hele wereld was?

En als je jezelf afvraagt ​​HOE KOMEN DEZE MENSEN DIT WEG? Heb je nog niet door dat de mensen die er een eind aan moeten maken, het ook doen?

Bijna iedereen heeft wel eens een Epstein-documentaire op Netflix gezien – ik denk dat er misschien 3 of 4 zijn gemaakt sinds zijn dood. En het enige dat ik mensen keer op keer hoorde zeggen was dit: “Waar is Epsteins vriendin en waarom is ze nog niet gearresteerd?”

Heeft iemand die die vraag stelde zelfs geprobeerd het antwoord te vinden? Of haalde je gewoon je schouders op en zei: “Wel, het is wat het is en ik kan er niets aan doen” en ga verder met je leven?

Laat me je helpen.

Heb je het nieuwsbericht gehoord van twee weken geleden dat president Trump de federale aanklager Geoffrey Berman heeft ontslagen? Hij was de officier van justitie die verantwoordelijk was voor de Epstein-zaak.

AG Barr verzocht Berman af te treden, en Berman weigerde. Dus Trump ontsloeg hem en Berman werd vervangen door officier van justitie Audrey Strauss. En dan ineens BAM! Maxwell zit in hechtenis.

Je krijgt nu een plaats op de eerste rij voor de horrorshow die op het punt staat uit te komen.

Je zult niet geloven wie erbij betrokken is en hoe diep het gaat. En je zult niet geloven hoeveel moeite ze doen om hun geheimen te beschermen. https://cwasu.org/…/up…/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf…

http://archive.is/SFRGD

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

https://www.euronews.com/…/explainer-paedophile-marc-dutrou…

https://www.theguardian.com/…/may/05/dutroux.featuresreview…

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belg…/…

Door. David Andrew Rodriguez (bron : Danny Hoving)
NL : Google translate

#Safeourchildren #savethechildren

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline