www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love

Een handboek voor pedofielen
De publicatie van een handboek voor pedofielen online, zou voor ouders een ernstige reden tot bezorgdheid moeten zijn. Dit is niet het eerste type publicatie dat op internet wordt aangeboden. Eerdere publicaties waren echter over het algemeen alleen beschikbaar voor leden van de pedofielengemeenschap. Degenen die voornamelijk op het Dark Net of Deep Web opereerden. Het feit dat zo’n document zo vrij online beschikbaar is, heeft geleid tot de vrees dat het nu als hulpmiddel kan worden gebruikt. Eentje om overal pedofielen te helpen bij het seksueel misbruiken en uitbuiten van kinderen, zonder deel uit te maken van een online pedofielengemeenschap.

De gids is zowel uitgebreid als uitgebreid met 170 pagina’s. Het zou zijn nageleefd door degenen die geïnteresseerd zijn in seksuele relaties met kinderen, een arts en een psycholoog. In de inleiding staat. “Dit is een opleiding en een stapsgewijze handleiding voor volwassenen om seksuele relaties met minderjarige kinderen aan te gaan en te oefenen. Het doel van deze gids is om volwassenen te leren hoe ze veilig en onschadelijk seks met kinderen kunnen beoefenen, zonder het kind te kwetsen, door gebruik te maken van geavanceerde en goed onderzochte kinderpsychologie en pedagogie, geschreven door een vermeende psycholoog. “

Diepgaand onderzoek
Het gaat door. “Door gebruik te maken van geavanceerde kinderpsychologie en diepgaand onderzoek, zijn we erin geslaagd de code te kraken en daarom kunnen we elke volwassene de geweldige kans geven om seksuele relaties met kinderen te hebben zonder bang te zijn om kwaad te doen. Dit betekent ook dat we de kinderen deze net zo grote kans kunnen geven om te leren en te genieten van seksuele relaties met volwassenen. Bekijk deze gids als een opleiding – als je onderwijs hebt genoten, kun je seks met kinderen gaan beoefenen. “

De publicatie van dit document is mogelijk getimed en opzettelijk. Seksuele misbruikers van kinderen proberen pedofilie te veranderen als een alternatieve seksuele voorkeur. Deze initiatieven in combinatie maken hun bedoeling heel duidelijk. Iets dat lang in de schaduw heeft bestaan, probeert nu zijn claim in te dienen, dit is acceptabel menselijk gedrag. Een wangedrocht probeert nu actief onder ons te lopen. Dit wordt gerechtvaardigd door de veiligheid in cijfers die de online wereld heeft geboden.

Echt angstaanjagend
Dit document is echt angstaanjagend. Er is een verwrongen display voor het welzijn van een kind, waarbij de aanbevolen minimumleeftijd voor seksuele activiteit twee is. Een tweejarig kind, een baby eigenlijk. Dit wordt beschouwd als de geschikte leeftijd van een kind voor een pedofiel om een ​​seksuele relatie mee te beginnen. Zulke inhoud in zwart-wit zien, samen met de aangeboden rechtvaardigingen, is misselijkmakend. Dat elk individu zelfs zou proberen om deze acties te intellectueel maken, doet je beseffen dat dit aanzienlijk gestoorde mensen zijn.

Het is niet alleen de aanbevolen leeftijd voor seksuele activiteit die adembenemend is. Moeders en vaders worden aangemoedigd om hun relatie met hun kinderen te incestualiseren. Deze specifieke groep pedofielen lijkt echter de voorkeur te geven aan heteroseksuele in plaats van homoseksuele interactie met kinderen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze hun lot als immoreel beschouwen.

Advies voor pedofielen over het aanraken van kinderen
Er wordt advies gegeven over elk mogelijk onderwerp dat een pedofiel nodig heeft. Hoe u eerst een kind benadert en leert kennen. De technieken die worden gebruikt om een ​​relatie te ontwikkelen en op te bouwen. Wat te doen als u de geslachtsdelen van een kind onderzoekt. Hoe u een kind leert de geslachtsdelen van het seksuele roofdier te verkennen. Er zijn technieken om via alleenstaande ouders toegang te krijgen tot een kind. Het wordt aanbevolen dat alleenstaande ouders die onaantrekkelijk of dik zijn de beste optie zijn. Deze individuen zullen eenzaam zijn, een lager zelfbeeld hebben en de aandacht dankbaar zijn. Ze zullen ook minder snel een relatie beëindigen, zelfs als het misbruik volgens het handboek wordt ontdekt. Een relatie met een alleenstaande ouder kan worden gebruikt om in het volle zicht te verbergen. Terwijl de kinderen in hun eigen huis seksueel worden misbruikt.

Alleenstaande ouders gericht
De kinderen van alleenstaande ouders, kinderen uit gebroken gezinnen of kinderen met een armere sociaaleconomische achtergrond worden beschouwd als het laagst hangende fruit. Deze kinderen gaan actief op zoek naar een sterke ouderrol, iets dat in hun leven misschien afwezig is. Dit maakt ze kwetsbaarder voor manipulatie. Daarom is het gemakkelijker om een ​​sterke relatie op te bouwen door iets te bieden waarvan kinderen denken dat het afwezig is in hun leven. Dit verkleint het bereik van kinderen die seksuele roofdieren moeten benaderen, wat hen een vraatzuchtig voordeel geeft.

Er wordt advies gegeven over het verkrijgen van toegang tot kinderen via uitgebreide familie zonder argwaan te wekken. Zelfs als je je best doet om op kinderen te passen en de voordelen die dit biedt, tijd hebben om een ​​kind seksueel te misbruiken, realiseer je je hoe echt kwetsbaar kinderen zijn. Toch houdt het document daar niet op. Hoe u betrokken kunt raken bij kinderen in een kinderdagverblijf, op scholen, sportclubs of zelfs in de buitenlucht. Dit laat zien hoe ver pedofielen zullen gaan om toegang te krijgen tot een kind. Dit alles wordt gerechtvaardigd door het gevoel, de liefde tussen een volwassene en een kind is even echt als die tussen een volwassene en een andere volwassene.

Kinderen zijn seksuele wezens
Er worden gewaagde weerzinwekkende uitspraken gedaan, dat kinderen seksueel beschikbaar zijn. Het zijn seksuele wezens die naar dezelfde seksuele ervaringen hunkeren als volwassenen. Er is zelfs een voorbeeld van een mannelijke pedofiel die een kind seksueel misbruikt met elk van de specifieke methoden die in het document worden beschreven. Een voorbeeld van hoe iemand die een kinderliefhebber wil zijn zich moet gedragen en met kinderen moet omgaan om een ​​succesvol resultaat te krijgen.

Geheimhouding
Wat meteen opvalt, is hoeveel pedofielen afhankelijk zijn van en vertrouwen op het creëren van een wereld van totale geheimhouding met het kind. Ze moeten het kind psychologisch naar een plek brengen, waar het kind gelooft dat de relatie iets speciaals en magisch is. Iets dat niemand anders dan de dader en het slachtoffer zal begrijpen. De manipulatie van een kind wordt opgesplitst in een eenvoudig stap voor stap proces.

Elke stap onderweg is tactische verzorging. Elke stap bouwt voort op de laatste om de remmingen van het kind te doorbreken en meer vertrouwen tussen de misbruiker en het slachtoffer te bevorderen. De noodzaak om de stilte en geheimhouding van het kind te waarborgen, is altijd noodzakelijk. Codewoorden worden zelfs gebruikt als het kind probeert uit te leggen wat er met hem is gebeurd. Ouders verward achterlaten en niet volledig begrijpen wat het kind probeert te zeggen.

Kind liefde
Dit is slechts een korte schets van wat pedofielen met elkaar delen in dit ene document. Termen als ‘Kinderliefde’ en ‘Minderjarige Aangetrokken Personen’ zijn iets waar we allemaal serieus aandacht aan moeten besteden. Pogingen om online en offline toegang te krijgen tot kinderen, hebben een zeer duidelijke en succesvolle methodologie. Deze gids geeft, hoewel weerzinwekkend, inzicht in de geest van een pedofiel. Het toont duidelijk aan dat er een volledig verschil bestaat tussen hun drang om deel te nemen aan seksueel misbruik en uitbuiting van kinderen, en de levenslange schade die het veroorzaakt.

Naar schatting is één op de vier kinderen het slachtoffer van seksueel misbruik van kinderen. Dat is een aanzienlijk aantal kinderen. De online wereld heeft gezorgd voor een middel om die statistiek verder te irriteren. Helaas kan het tot 22 jaar duren voordat een slachtoffer van seksueel kindermisbruik zich meldt. We moeten ervoor zorgen dat we al het mogelijke doen om kinderen te beschermen tegen blootstelling aan pedofielen in de echte of online wereld. Online seksuele roofdieren hebben gebruik gemaakt van COVID19. We weten dat hier een explosie is opgetreden in het aantal kinderen dat online wordt getarget. Hoe erg een aanval is, zal pas in de komende tijd worden vastgesteld.

Zeer georganiseerd
Van het niveau van inzicht dat wordt geboden door hun eigen literatuur. Uit de pogingen om pedofilie te hernoemen als alternatieve seksuele voorkeur, blijkt dat er een hoge mate van organisatie is. Kinderen lopen een serieus risico op online schade als we ouders niet bij ons aan boord kunnen krijgen. Van kinderen kan niet worden verwacht dat ze in hun eentje met dit gevaar kunnen omgaan. In deze hele gids wordt in detail uiteengezet hoe gemakkelijk het is voor een pedofiel om een ​​kind in hun voordeel te veranderen. Het laat zien hoe onvoorbereid kinderen zijn wanneer een seksueel roofdier aanbiedt wat het kind denkt dat afwezig is in hun eigen leven.

Het internet heeft online seksuele roofdieren een voordeel opgeleverd. Het bevoordeelt hen door de onbeperkte toegang tot kinderen. Roofdieren kunnen zich verbergen in de duisternis van anonimiteit. Kunnen doen alsof ze zijn wie ze niet zijn. Ze kunnen een kind profileren om hun zwakte te beoordelen. Kunnen vaststellen of een ouder actief is in het leven van het kind. Het is bekend dat ze ook een risicobeoordeling moeten uitvoeren om te zien of ze gepakt zullen worden. Dit zijn aanzienlijke voordelen ten opzichte van een kind en ouder.

Ouders moeten hun kinderen beschermen
Ouders hebben echter de middelen en methoden om hun kinderen te beschermen. Maar ouders moeten bewust besluiten zich in te spannen. Geen halfslachtige poging. Ouders moeten waakzaam zijn en zich er volledig van bewust zijn dat de kans zeer groot is dat een online seksueel roofdier ooit contact maakt met hun kind. In feite is de kans groot dat meerdere online seksuele roofdieren contact met hen zullen opnemen. Tenzij u deel uitmaakt van het online leven van uw kind en ervoor hebt gezorgd dat alle voorzorgsmaatregelen, zoals toezicht en beperkingen, aanwezig zijn, lopen ze gevaar.

De afbeeldingen van de kinderen zijn afkomstig uit het handboek. Als u een van deze kinderen herkent, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke politie

Bron : https://childrenofthedigitalage.org/a-handbook-for-paedophiles-goes-online/

Ultimate Parental Control Guide 2020

Ultimate Parental Control Guide

!!!  FOR A LIMITED TIME ONLY SAVE OVER 60%  !!!

Ultimate Parental Control Guide  2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline