www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

FEMA WIL MARTIAL LAW

Het Corona-virus

Hoewel het Chinese coronavirus ongetwijfeld een bedreiging is die moet worden uitgeroeid, is FEMA veel meer geïnteresseerd in het onderwerpen van gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers dan om hun welzijn.

Acterend FEMA-directeur Pete Gaynor bood woensdag president Trump een verrassende oplossing, de krijgswet in de Verenigde Staten, om de verspreiding van een dodelijk Chinees Coronavirus te voorkomen dat honderden mensen heeft geïnfecteerd en ten minste 17 mensen in de communistische natie heeft gedood. Hoewel het Chinese coronavirus ongetwijfeld een bedreiging is die moet worden uitgeroeid, is FEMA veel meer geïnteresseerd in het onderwerpen van gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers dan om hun welzijn.
Share the info & Spread the love

Origineel : By Michael Baxter -January 23, 202037384
Vertaling : Google Translate
Link : https://www.twistedtruth.net/featured/fema-proposes-martial-law-to-contain-coronavirus/

Acterend FEMA-directeur Pete Gaynor bood woensdag president Trump een verrassende oplossing, de krijgswet in de Verenigde Staten, om de verspreiding van een dodelijk Chinees Coronavirus te voorkomen dat honderden mensen heeft geïnfecteerd en ten minste 17 mensen in de communistische natie heeft gedood.

Aanvankelijk beschuldigde China het virus van zeevruchten. Vervolgens besmet “vleermuis soep.” Nu, de Chinese regering zegt ranzig slangenvlees – een delicatesse in China – kan de boosdoener zijn. Ongeacht de oorzaak, reageerde Xi Jinping door bijna 20 miljoen mensen in het epicentrum van de dodelijke ziekteverwekker in quarantaine te plaatsen, vliegtuigen, treinen en auto’s te verbieden Wuhan te verlaten of binnen te gaan in een ongekende beweging gericht op het beperken van de ziekte die zich al naar andere landen heeft verspreid. In Amerika nam FEMA kennis.

Een bron van bronnen die sprak onder belofte van anonimiteit zei dat Gaynor Trump waarschuwde om te twijfelen aan de bewering van het Center for Disease Control (CDC) dat slechts één besmette persoon – een man uit Washington die nu onder de hoede is van een robotchirurg – de Verenigde Staten was binnengekomen. Die persoon zocht aanvankelijk behandeling voor verkoudheid, maar werd een week verkeerd gediagnosticeerd, gedurende welke tijd hij per ongeluk het virus op talloze mensen had kunnen overdragen.

“Of hij het gelooft of niet, Gaynor zei dat Amerika misschien midden in een pandemie zit en het niet eens weet. Hij vertelde Trump dat de CDC werkt onder het gezag van de WHO, en dat de WHO opzettelijk feiten verkeerd presenteert om wijdverbreide hysterie te voorkomen. Hij beweerde dat honderden of duizenden mensen in de VS mogelijk al besmet zijn, ‘zei onze bron.

En Xi Jinping, vertelde Gaynor aan Trump, maakte de juiste stap in het opleggen van een de facto staat van staat van beleg in Wuhan en andere Chinese steden. Hij suggereerde dat Trump de Washington-gouverneur Jay Inslee instrueert om onmiddellijk de staat van beleg en de Snohomish County in quarantaine te verklaren. De onbekende patiënt, die in de dertig is en alleen woont in Snohomish County, was vastbesloten nauw contact te hebben met 16 mensen tijdens zijn vijf dagen terug in de VS voordat hij maandag een diagnose kreeg voor het besmettelijke virus. Die 16 personen, zei Gaynor, zijn potentiële dragers die onbewust een hele stad of staat, of zelfs de natie, kunnen infecteren.

FEMA, zei hij, was bereid te handelen en had de vrijheid genomen om plannen te ontwerpen waarmee 1500 gewapende FEMA-agenten naar Snohomish County zouden neerdalen, wegversperringen opzetten en personen ondervragen die zelfs maar één symptoom vertonen. Die symptomen zijn echter zoals elke andere aandoening van de bovenste luchtwegen en kunnen hoesten, niezen of het keelvrij maken omvatten.

“Snohomish county zou gewoon een testbed zijn,” zei onze bron. “FEMA wil landelijke krijgswet en zal elke crisis gebruiken om dat doel te bereiken. Het virus in de laatste crisis, en FEMA wil het niet verspillen. Gaynor zei botweg tegen Trump dat veel Amerikanen de krijgswet zullen weerstaan ​​en dat FEMA beslissende maatregelen zou nemen om met hen om te gaan. ‘

Wapen confiscatie, zei Gaynor tegen Trump, zou verplicht zijn. FEMA zou niet-kloppende “wellnesscontroles” uitvoeren op bewoners en alle vuurwapens in huizen in beslag nemen. Deze extreme maatregelen, voegde hij eraan toe, zijn nodig om te voorkomen dat de burgers een opstand tegen de overheid beginnen.

Maar president Trump, zei onze bron, trok een wenkbrauw op en vroeg Gaynor welke kwalificaties FEMA moest beoordelen als geïnfecteerd door niet-geïnfecteerde personen. Reactie van Gaynor: FEMA-controle over de CDC verlenen.

Trump zou naar verluidt het idee van Gaynor in overweging nemen, maar wilde horen wat DHS-secretaris Chad Wolf van het plan van FEMA vond.

Ter afsluiting zijn FEMA en de DHS technisch gezien één kwaadaardige entiteit, en het is daarom waarschijnlijk dat Gaynor Wolf heeft ingelicht voordat hij zijn slechte ideeën aan de president presenteerde. Hoewel het Chinese coronavirus ongetwijfeld een bedreiging is die moet worden uitgeroeid, is FEMA veel meer geïnteresseerd in het onderwerpen van gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers dan om hun welzijn.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline