www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Geheimen congres, blijvend hersenletsel, Kwik vergiftiging en neurologische schade.

Door wie worden onze Haagsche politici in Den Haag geïnformeerd over corona virus? En waarom zijn de mainstream media, politiek, RIVM nu al maanden bezig met het genereren van angst, verdeeldheid en verwarring onder de bevolking ? Een goede onderzoeks journalist zou daar vragen bij stellen : Wie heeft er voordeel en belang bij het creëren van verdeeldheid, verwarring, en angst in de wereld. Wie genereert dit probleem, en waarom gebeurd dit ?
Share the info & Spread the love

Meer info druk hieronder op meer weergeven, meer bekijken, lees verder.
Het politiek willen aansturen tot vaccinatie : https://youtu.be/KIjbfHWiLMw

Vaccin inhoud CDC : https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm

Thimerosal vaccins VS blijvend hersenletsel : https://youtu.be/IHqVDMr9ivo
Minamataziekte VS methylkwik : https://nl.wikipedia.org/wiki/Minamataziekte
Kwik vergiftiging VS methylkwik : https://nl.wikipedia.org/wiki/Kwikvergiftiging

Geheimen congres CDC en FDA Simpsonwood memo s uit het jaar 2000

Simpsonwood : https://skeptico.blogs.com/Simpsonwood_Transcript.pdf

Geheime Aluminium congres mei 2000

Aluminium congres 1 : http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%201.pdf

Geheime Aluminium congres mei 2000

Aluminium congres 2 : http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%202.pdf

Door wie worden onze Haagsche politici in Den Haag geïnformeerd over corona virus? En waarom zijn de mainstream media, politiek, RIVM nu al maanden bezig met het genereren van angst, verdeeldheid en verwarring onder de bevolking ? Een goede onderzoeks journalist zou daar vragen bij stellen : Wie heeft er voordeel en belang bij het creëren van verdeeldheid, verwarring, en angst in de wereld. Wie genereert dit probleem, en waarom gebeurd dit ? En wat levert het op voor politiek ? De bron van persberichten die de mainstream media zo bereidwillig publiceren en de bron van de maatregelen die de haagsche politiek zo bereidwillig wil opvolgen is uit eindelijk van de WHO = wereld gezondheid s organisatie. En om het nog maar weer eens te benoemen : dit geen integere organisatie. Om te beginnen houdt de wereld gezondheids organisatie zich niet bezig met gezondheid. Het is een zeer logge en bureaucratische politieke organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met het bijhouden van cijfers en het bestrijden van infectieziektes. Waarom houdt de WHO zich bezig met het bestrijden van infectie ziektes? Waarom niet met schone lucht, schoon drinkwater, volwaardige voeding en alles wat nodig is voor ons gezondheid te waarborgen ? Het heeft alles te maken met de rijke donateurs van de WHO zoals Bill Gates die er kennelijk geen enkele moeite mee hebben om de WHO politiek voor hun karretje te spannen voor een wereld agenda door te kunnen drukken. U weet wel die man die achter het vaccineren staat en de wereld wil uit dunnen.
Het doel van de WHO is het verplichten van vaccinatie in de nabije toekomst te bewérkstelligen door de donateurs zo als Bill Gates en haar stichtingen die voorstander zijn van het vaccineren van de hele wereld. Vergeet hierbij niet dat meerdere vaccins gevaarlijke hulpstoffen bevatten zoals thimerosal waar geheel niet over wordt gesproken door Europese politiek. En waar mensen permanente hersenletsel van kunnen oplopen. Zie hiervoor de simpsonwood memo uit het jaar 2000 van de CDC en FDA uit amerika. Die vergelijkbaar zijn met het RIVM hier in Nederland. Deze crusiale informatie wordt dan weggelaten door Europese politiek. Wij leven in een tijd waarin steeds meer ouders rapporteren dat hun kinderen, die zich daarvoor normaal hadden ontwikkeld, na vaccinaties cognitief verstandelijk en fysiek zeer snel achteruit gingen. Ondanks vele degelijke wetenschappelijk onderzoeken die deze claims van meerdere ouders wel degelijk hadden ondersteunt Blijven overheids instanties, mainstream media, Europese politiek en de ongekozen dictators van de Europese Unie de versleten mantra verkondigen dat vaccins veilig en effectief zijn. Hierbij gaat politiek, mainstream media, vaccinatie industrie bewust voorbij aan het gepubliceerde bewijsmatriaal van top artsen van een geheim gehouden congres uit het jaar 2000, zeer degelijke onderzoeken en het gezonde verstand van velen onderzoekers die hier wel het tegendeel bewezen hebben met feitelijke bron matriaal die afkomstig zijn van top artsen uit amerika van de CDC en FDA dat hulpstoffen in vaccins in combinatie met thimerosal, aluminium, formaldehyde zeker permanete vaccinatie schade kunnen veroorzaken en wel degelijk een ondermijning zijn voor de volksgezondheid en welzijn van vele burgelijke slagtoffers. En op deze manier permanent hersenletsel veroorzaken door ophoping van thimerosal in de hersens. Deze verdwijnt niet uit het lichaam zoals vele malen wordt beweerd door de vaccinatie industrie en big farmacie. Er onstaat dan neurologische schade zoals hersenletsel, autisme, adhd, spierverzwakking, spierkrampen vele auto immuun ziektens waaronder lupus die organen aanvallen in het lichaam en zo plat kunnen leggen. Deze info zult u nooit uitgelegd krijgen door vaccinatie industrie, big farmacie.> rule of law

George Orwell > Laat het niet gebeuren : https://youtu.be/FP-O0GDj1cw.


George Orwell > Laat het niet gebeuren : https://youtu.be/kvXU3vzHq8EBron: Mark 😉

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline