www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love

29 april werd er een bijeenkomst door ons opgezet waarin wij mannen vanaf de leeftijd 25 jaar en ouder deden oproep te komen praten met ons, zo ook dames die ehbo kundig zijn.

Resultaat waarin woordvoerders kwamen die bepaalde mensen vertegenwoordigen was niet slecht ook al werden we gehinderd door overheid instanties.
Echter 29 april heeft nog niet tot het resultaat bereikt wat we voor ogen hebben en hiermee bedoel ik het aantal mannen die nodig zijn om een reëel plan van opzet uit te werken.

Volgende wat ik nu ga zeggen is niet discriminerend bedoel naar de dames toe en vraag dan ook niet met allerlei onzin teksten daarin te komen dat we vrouwen onderschatten want dat is niet zo en zal dat soort berichten in reactie op dit schrijven dan ook verwijderen want we praten hier niet over een demonstratie maar een laatste redmiddel dit land weer op orde te krijgen en daarin zoals gezegd hebben we fitte sterke kerels nodig die er niet met de staart tussen de benen er tussen uit knijpen wanneer er een strijd beslist moet worden!
Dus Dames met alle respect deze oproep is bedoeld voor Mannen vanaf 25 jaar en vrouwen die ehbo kundig zijn die worden ondersteunt door artsen die we reeds in ons midden hebben.

Ik doe nu ook de individuele oproep aan de volgende mensen:
WOORDVOERDERS VAN:

Sportscholen (Full contact)

Bouw&Timmerlui&ondernemingen hierin

Transport&ondernemingen hierin

Motorclubs, Woordvoerders ervan die hun verschillen hierin opzij kunnen leggen voor de duur in elk geval tot wij de problemen die er zijn opgelost zijn .

Voetbalclubs , Woordvoerders ervan die hun meningsverschillen opzij gaan leggen voor de duur in elk geval tot wij de problemen die er zijn opgelost zijn.

Woonwagenbewoners Nederland, Sinti&Roma woordvoerders meld je aan hier

Woordvoerders, uitsmijters wereld horeca en persoonsbeveiliging

Veteranen, Groene Baretten Vreemdelingen Legioen Commando mensen zij die de eed gezworen hebben burgers die onderdrukt worden te beschermen een eed die met trots gedragen moet worden!

Mannen Nederland vanaf 25 jaar Vrouwen EHBO kundig geef gehoor aan deze oproep want dit land gaat Economisch naar de donder maar erger nog we verliezen allen onze VRIJHEID iets wat er reeds 75 jaar verdedigd word wat we aangereikt hebben gekregen van onze ouderen en die mensen die hun leven er voor lieten.

Den Haag duwt de burger Nederland allerlei regels door de strot zij die een gekozen Volksvertegenwoordiging zijn en daarin zeg ik wanneer ik geen zin meer ik iets heb doe ik dat van de hand!

Wij zeggen dit kabinet en haat ministers moeten de wacht aangezegd worden en op non-actief gezet worden en hierin moet er een onderzoek komen door een commissie die aangesteld word door de burgers Nederland zodat er geen vuiligheid onder stoelen en of tafels in achterkamertjes verborgen en weggestopt worden wat nu wel gebeurt daar de bevolking word voorgelogen en daarin ook nog eens word geïsoleerd in eigen huis en haard.

Primair in deze oproep is dat ik een ieder vraag meningsverschillen in de kast te doen dit daar wij als burgers dit samen moeten doen dit om onze zieken mensen ouderen kinderen en kleinkinderen te beschermen want hier in worden nu allerlei wetten er doorheen gejast die voorgenoemde in levensgevaar brengen en zeg hier in wij als mannen Nederland deze voorgenoemde groep mensen met hand en tand moeten beschermen!

Een iedere persoon en houd er rekening mee dat een antwoord even duurt daar ik veel privé berichten krijg of u nu een woordvoerder bent of een individueel zich aangesproken voelt en met mijn de strijd tegen dit onrecht wat hier in dit land gaande is wilt aangaan stuur dan mijn het bericht liefst met je naam (echte Naam) en je woonplaats.
De tijd is gekomen dat we niet meer stil kunnen blijven staan, ben je oprecht wil je strijden voor de toekomst van onze kinderen kleinkinderen en onze ouderen stuur me dan een bericht overige vragen daarin beantwoord ik daar niet in dus alleen mannen en vrouwen die EHBO kundig zijn want we gaan ze nodig hebben.

Mvg Joop.
Orgineel : https://www.facebook.com/

P.S: ik vraag dit bericht te delen naar elke Nederlander/Medelander en vraag een iedere groepsbeheerder het bericht ook toe te laten en het aan de mensen zelf overlaten of ze de strijd mee willen aangaan?

Samen sterk Genoeg is Genoeg, wens jullie veel wijsheid toe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline