www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Heldhaftige burgers die naar lokale ziekenhuizen gaan en de LIEGENDE MSM controleren

Share the info & Spread the love

BY REDACTIE WORLD UNITY ON APR 1, 2020COMPLOTTEN EN SAMENZWERINGEN

Orgineel : https://www.worldunity.me/

Er is niets aan de hand, stil, er rijden geen ambulances binnen, leeg, er gebeurt niets … Het is allemaal BS !!!! De MSM wekt de indruk dat ziekenhuizen oorlogsgebied zijn, lichamen stapelen zich op, we zitten in de medische crisis van ons leven, maar wanneer deze mensen hun lokale ziekenhuizen bezoeken, gebeurt er NIETS, het zijn spooksteden !! Tal van ambulances zitten gewoon geparkeerd, EMT’s hangen rond en spelen met hun telefoons, enz.

Jason Goodman – NYC-man doorzoekt NYC-ziekenhuis voor CV-19-patiënten, kan er geen vinden ??
“Het is vreemd dat in een stad zo groot als NYC, midden in een pandemie, een belangrijk ziekenhuis er rustig uitziet en werknemers geen slachtoffers hebben gezien”

Emanuel ziekenhuis met lege quarantainetenten

Ik ging naar verschillende ziekenhuizen, spoedeisende zorgcentra en spoedeisende hulp in mijn omgeving * SPIEGEL

Corona-virus: Peter Dickman belt ziekenhuizen om Corona-patiënten te vinden
Man in Amsterdam belt ziekenhuizen voor CV-19 patiënten, vangt bot…

Pandemische jacht! Ziekenhuis of spookstad?
Guy gaat door een Canadees corolla-virusziekenhuis, beste ziekenhuisvideo tot nu toe, het is een spookstad. Waar alle mensen sterven ??

Vorona Cirus LEGE ziekenhuiscontroles ONTDEK de LEUGEN. (er staat “verona” en niet “corona” b / c van de censoren)
Lege ziekenhuizen worden bezocht in Arizona, VK, Brooklyn NY, New Jersey en Canada. WORD LID van zoomtruth.com en doe mee. Maak alsjeblieft een video van JOUW Lokaal LEEG Ziekenhuis en e-mail het naar david@zoomtruth.com. We MOETEN DE ZOMBIES WEKKEN.
Nu is deze video een verzameling video’s die is gemaakt door andere youtubers. Deze video bevat ook enkele dansende verpleegsters – weet je nog dat na een van de schiet-hoaxes agenten (of iemand dansten) ?? Laat ook een vrouw zien die naar die buitententen gaat die zijn opgezet b / c “de ziekenhuizen waren overvol met mensen die getest wilden worden” en ze kijkt naar binnen en de tenten zijn leeg (dat is wat ik vermoedde – buitententen als Hollywood-aanraking, om duw de angst en goede foto-ops om de illusie van een medische crisis te creëren)

WAAR IS IEDEREEN? NIEUWE VIDEO VAN LEEG CORONAVIRUS-TESTCENTRUM IN BROOKLYN NY
AMERICAN @ DeplorableMe357
Het lijkt een excuus voor de staat van beleg. “De #mainstreammedia en @DNC willen dat je gelooft dat onze NYC-ziekenhuizen oorlogsgebieden zijn. Nou, dit is mijn plaatselijke ziekenhuis in Brooklyn
https://twitter.com/DeplorableMe357/…46788975366145

CORONA HOAX LIES GELEVERD. Mainstream media Liegen over ‘overweldigde alarmcentrales’.
Overtuig uzelf, van Ierland tot NY Brooklyn – ziekenhuisnoodsituaties doodstil en leeg:

Gemma O’Doherty @ gemmaod1 # Coronavirus heeft een ongelooflijke impact op Emergency Depts in Dublin, die verdacht stil lijken. Er verschijnt weer een video met een lege St. Vincent’s en een medewerker die zich ongemakkelijk lijkt te voelen bij het bespreken van #Coronavirus. Waarom?

Dit is de lege meldkamer van het St Vincent ziekenhuis in Dublin, Ierland. De natie is gesloten omdat ze blijkbaar overweldigd is door het cv.

Try This Discreet Weapon – They Never See It Coming Until They Are On The Ground and Can’t Move!Try THIS Smart Meter Shield and Cut Radiation by 98%! It’s Why the Illuminati Are Freaking Out! (VIDEO)

Gemma O’Doherty@gemmaod1

#Coronavirus is having an incredible impact on Emergency Depts in Dublin which seem suspiciously quiet. Another video emerges showing an empty St Vincent’s and an employee who seems uncomfortable discussing #Coronavirus. Why? #CoronaUpdate #CoronaLockdown #LockdownIreland

Embedded video

2,996

6:47 PM – Mar 28, 2020Try THIS Smart Meter Shield and Cut Radiation by 98%! It’s Why the Illuminati Are Freaking Out! (VIDEO)Get in the Fight! Tithe to our Ministry and Help Finish Recording God’s Word Seen on Every Page!

Brooklyn, NYC
ER-artsen beweren dat ER-kamers een ramp zijn met triage-patiënten die buiten staan opgesteld en urenlang worden blootgesteld aan de elementen … Buiten het oorlogsziekenhuis in Brooklyn, New York. Waar de overlopende crisis de vernietiging van vrijheid en miljoenen banen en kleine bedrijven rechtvaardigt?
https://www.pscp.tv/w/1YpJkQqgRLoKj

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline