www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

President van Wit Rusland heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad voor totale lockdown

Share the info & Spread the love

“”””Loekasjenko, president van Wit Rusland heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad voor totale lockdown,,,,,,,

Wtf dat WHO is echt een broeinest voor Globalisten. Eén van de Cabal nesten waar smerige plannetjes worden gesmeed samen met de Bilderberggroep.
Ze zijn daar van alle markten thuis in die vieze gluiperige pedofiele instelling..
En dat opereert onder de naam……. WHO
Word Health Organisation 😂🤣😂🤣😂🤣

Echt als onderstaande klopt waarvan we eigenlijk wel weten dat het klopt en het kan bewezen worden….. BY BY BY BY
Krijg ik dan eindelijk mijn 1 op 1 meeting met
mijn grote vriend Hugo de Hufter…
Hugo de Hufter VS Real Dutch Power 💪🇳🇱💪

Beste mensen dat schorem bij het WHO moet verpulverd worden… Deze zieke geesten moet en zal een halt toegeroepen worden koste wat kost. Schande dit via achterdeurtjes proberen te bewerkstelligen… Maare Mark Prutte, wat hebben jullie gekregen voor de totale lockdown en het meewerken aan deze waanzin….
Of het omkoping is vanuit WHO of dat er anderen achter zitten weet ik niet want feit is wel dat het WHO zelf een niet bepaald rijke organisatie meer is sinds Amerika zijn dollars terugtrok of beter gezegd Trump dat deed!

Knijpen jullie hem naar lekker pikkies, wie de bal kaatst kan in jullie geval een mountain terug verwachten… Oh ja en een paar werkschoenen recht in jullie bakkus!!

Mensen wakkie wakkie worden!! Time to crunch some Cockroaches..

WWG1WGA

LEES onderstaande,

‼️‼️‼️De EU regeringsleiders moeten vergaderen over Loekasjenko omdat ze m knijpen. Er speelt namelijk iets veel groters. Als alles bewezen kan worden en dat word nu uitgezocht dan speelt het volgende. De WHO heeft de vinger in het grote corona schandaal. Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad op een conferentie van 92 miljoen dollar om zijn land in totale lockdown te doen volgens italiaans voorbeeld. Hij heeft geweigerd. Weken later heeft hij een nieuw bod gehad van het 10 voudige. Heeft wederom geweigerd. Nu ziet hij zich genoodzaakt zijn land te beveiligen. Want we weten allemaal wat het betekend als je niet meewerkt. Poetin steunt Loekasjenko. U leest het goed!!!!!!
Deze info komt van platform Italia , onderzoeksjournalist Nikola Bitzi. Deze Bitzi heeft via kanalen vanuit de geheime dienst gehoord dat er meerdere wel en niet Europese landen dit aanbod hebben gekregen. Wie? In ieder geval de regeringsleiders van de landen die actief meedoen aan de lockdown. Verder stelt Bitzi dat Conti wel heeft geaccepteerd. Diverse regeringsleden zijn aangesproken om dit spel mee te spelen. Dat verklaard de landen die meedoen. Als bewezen kan worden wie er aan meegedaan hebben moeten en kunnen deze personen direct gearresteerd worden. Vandaar dat Loekasjenko nu zwart gemaakt word. Heeft Rutte zich hier ook schuldig aangemaakt dan is het afgelopen met Rutte.

BRON:

Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad.

BITCHUTE.COM

Nuovo Mondo

Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad.

En met welke propaganda komt de Fake-news media???

Join the fight het is een INFO oorlog…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline