www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

5G stiekun doorgedrukt nu n iemand kijkt
Een indruk van de mensen die dit plaatsen... en wat er geplaatst word...
Share the info & Spread the love

21 juli 2020 een bijzondere dag goed en wel terug uit Maastricht,  zie je dat er een nieuwe Mast voor je deur geplaatst is, een Huawei Mast welteverstaan.  Althans de oude ligt in het gras een hijskraan staat klaar en de zon komt op de vogeltjes fluiten. Een dag is begonnen met een goede nachtrust voor het eerst sinds tijden. Na het horen van de eerste vogeltjes de zonnestraaltjes de oogjes hebben gekust merk ik dat er gewerkt wordt gewerkt aan iets heel ergs,  en ik besluit een kijkje te gaan nemen.

  En alle bedrijven die meewerken aan het plaatsen van dit nieuwe netwerk moeten ze schuldig voelen het netwerk is om getest bewezen onveilig en die nader onderzoek eerder kan je niet verantwoordelijk dit soort materialen plaatsen wij kunnen de maatschappijen die de knopjes bedienen niet aansprakelijk stellen voor de schade die hieruit voortvloeit en de schade is om ons heen al elke dag te zien waar denk  u dat migraine vandaan komt, Waarom denkt u dat het zo lastig is om kinderen te krijgen zonder hulp van de dokter, Waar komt alle stress vandaan bij mensen komen waar komt er geprikkeld Heit vandaan bij mensen waar komen de meeste gezondheidsklachten vandaan bij mensen.

 Ja het heeft ook te maken met onze voeding Het heeft ook te maken met onze levensstijl maar het heeft vooral te maken met het netwerk van straling dat met de dag wordt uitgebreid. De mensen die hier aan meewerken weten heel goed wat ze aan het doen zijn ze beseffen niet Hoe slecht Het is wat ze doen. Het meest duidelijke voorbeeld is dat een installateur Van Uw internetverbinding doe internetverbinding heel goed kan laten werken hij weet precies welke kabeltje waar aangesloten moet worden en welke instellingen die Hoe moet instellen zodat u snel en veilig u internet kunt gebruiken, maar hoeveel monteurs weten ook dat werkelijk hoe die printplaten werkt die in de modem zit.  Ze zijn echt goed in en werk zo ook in dit filmpje De Machinist kan waarschijnlijk fantastisch huizen en de vak ontzettend goed uitoefenen Het gaat niet om haar als persoon. Het gaat om Welk werk zij uitoefent en ook met welk gedachtegoed zij het werk uitoefent en in opdracht van wie zij het werk uitoefent.  Deze Machinist vertelde ook in geuren en kleuren als de politie arriveert dat het 4G een dak afgaat en alles wordt het dak op gaat is klaar voor 5G. Zij weet dus wat ze doet zou het ook aangegeven Ik vind het helemaal niet erg als sunding je mijn achtertuin komt in mijn optiek is er bij jou ook niet veel meer te verliezen aandenken.

 Omdat ze nogal boos waren en vrij agressief reageerde hebben zij zelf de politie gebeld om mij te doen laten stoppen met filmen op de openbare weg.  De verkeersbrigadier in deze erg erg gefrustreerd dat hij op beeld stond terwijl hij aan heeft gegeven dat niet eens erg te vinden, was ook zo gefrustreerd dat hij het angstig vond dat ik weg zou lopen.

 Gesprek met de politie was eigenlijk zoals gepland ze kunnen niet zo heel veel filmen op de openbare weg is toegestaan als zij in het plaatje horen is er geen privacy is wel op de openbare weg en dat weten de agenten en de mensen die daar aan het werk zijn nu ook.

 Het is voor u als nieuwe medicijnen ook essentieel dat u bij volgende ongeregeldheden die ziet de camera pakt het filmt en rapporteert en niet rapporteren zal als ze dat zien in de Tweede Wereldoorlog maar rapporteren naar u medemens En verslag doen van wat er daadwerkelijk speelt en hoe u het Interpreteert. Het is belangrijk  dat het nieuws weer eigenstraat komt dat het nieuws weer uit doe eigenwijs komt en dat we samen gaan kijken hoe we op landelijk niveau overal voor iedereen het plaatselijk weer beter kunnen maken dat begint met nieuws van af uw straathoek Hoek. 

 Zelfstandig ondernemers in deze moeilijke tijden moeten zich niet laten lenen voor dit soort satanische acties voor dit soort satanische inkomsten 5G is niet veilig 5G is nog niet bewezen veilig, niemand kan aansprakelijk gesteld worden als ze niet heel snel aan de noodrem trekken.

 Ga met een camera ga met een microfoon het gesprek aan een gewoon gesprek desnoods vergeten als dom blondje en dit is geen belediging of naar de domme blondjes te begrijpen blond maar als ze zich niet heel intelligent opstelt Kunt u ook slinks hele slimme vragen stellen nogmaals u en ik zijn de nieuwe media helpt mee om het nieuws te verspreiden En Laten we proberen om de 5G kwestie om te dopen  in een stralings kwestie Laten we een bredere nummer geven.

 Deel dit massaal we zien en filmpjes graag tegemoet 

join the fight graag Tot de volgende keer

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline