www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Er zijn staten in de USA, waar de Democratische Gouverneurs zelfs het middel verbieden. Het van de markt afhalen, in een poging de genezing van het volk tegen te gaan, ten einde de smerige pharmaceutische bedrijven hun producten kwijt te laten raken. Zelfs dokter Fauci onthoudt zich van promoten, want hij is een vriend van Bill Gates, die graag met zijn
Share the info & Spread the love

Corona is klaar, finished, nog niet voorbij, maar zoals de belg zegt; “ Het is gedaan”.! Waarom, ? Hoezo?


Welnu, President Trump heeft zeer nadrukkelijk gewezen om
Als hoofdmiddel hydroxychloroquine (200 mg) te gebruiken om het virus binnen een paar dagen te verslaan. Dat is wereldwijd gebracht, ondanks tegenwerking van de deepstate guys. Ook artsen en verpleegkundigen en zelfs een democratische congresvrouw, komen nu naar buiten en leggen verklaringen af over het enorme succes van de Hydroxychloroquine. De democratische congreswoman heeft zelfs Trump in een videoboodschap bedankt, dat hij, Trump haar het leven heeft gered.
Maar de deepstate corona is nog niet verslagen….
Overal zie je zelfs verzet tegen het geneesmiddel.


Er zijn staten in de USA, waar de Democratische Gouverneurs zelfs het middel verbieden. Het van de markt afhalen, in een poging de genezing van het volk tegen te gaan, ten einde de smerige pharmaceutische bedrijven hun producten kwijt te laten raken. Zelfs dokter Fauci onthoudt zich van promoten, want hij is een vriend van Bill Gates, die graag met zijn producten de hele wereld gedwongen will vaccineren. En dr. Fauci is front man van de grote pharmaceutische industrie, die graag zelf met een ( natuurlijk duur) middel op de markt willen komen.
Dat is een grote vergissing. Dr. Fauci wordt langzaam voor jan Joker gezet met zijn waarschuwingen. Ook door Trump, die hem heeft gebruikt om voldoende vertrouwen op te bouwen bij de bevolking.
In Europa wordt het middel genegerd, ondanks het feit dat een een franse dokter met twee testen 98 procent genezingsresutaat heeft geboekt.

De hele media (deepstate) zwijgt als het graf.
Zij zijn alleen maar bezig met het zijken over afstanden en klapspelletjes en proberen nog steeds de mensen angst aantejagen en net te doen of men hier te maken heeft met een dodelijke ziekte gelijk de pest…..de zwarte dood…
Met een overlijdings resultaat van meer dan 70 %.
Corona zit tussen de een en anderhalf procent, afhangkelijk
Van waar en wat voor maatregelen er genomen zijn
President Trump heeft nu gewag gemaakt van een grote test van meer dan 1500 personen in NewYork.

Met Hydroxychloroquine behandeld. Deze test loopt binnenkort af en is officieel. Dus dan is het resultaat officieel bekend en de werking van dit middel 100% procent vastgelegd en kan niemand erom heen.
Verder heeft Trump voor het eerst toegegeven dat er wereldwijd op dit moment grote acties door de militairen plaatsvinden om pedofielen ringen opterollen , en alle deelnemers te arresteren en de kinderen te bevrijden uit de klauwen van deze werelwijd opgezette childtrafficking organisaties, waaraan 1000.000 kinderen jaarlijks via roof en valse voorwendsels aan elkaar doorgegeven worden om vooral de pedofielen in hogere kringen te voeden en de deelnemers onder controle houden.
De resultaten van deze akties zullen binnenkort bekend worden gemaakt. En ook de gegevens. Het zal de bevolking doen verbleken en doen trillen van verontwaardiging en ongeloof.

Trump heeft dit gisteren ( 7 april) voor het eerst voor de camera’s bekend gemaakt. April Rainshowers., de regenbuien van April….
Relax, het gaat allemaal echt gebeuren en de corona attack is eigenlijk maar bijzaak…..
Vervelend, maar wel waar…. de deepstate heeft zich vergallopeerd, een dodelijk vergissing…..
Maar die viezerikken hebben alle door corona veroorzaakte doden op hun geweten… en zullen daarvoor moeten boeten
Het is niet voor niets dat een verzoek van de trump administration de doodstraf te herstellen door het hof is goedgekeurd…..
Die ratten moet je verdelgen… het is puur evil, het zijn oorlogsmisdadigers van de ergste soort…..
Een pest voor de wereldbevolking, en de pest moet vernietigd worden, er is geen medelijden meer voor……
In Leven houden heeft totaal geen zin. Ergo, zij, die ratten, hebben hun recht om te leven reeds duizenden malen bewust verspeeld….
Zijnzullen in de toekomst de zonopkomst niet meer kunnen verduisteren voor honderden miljoenen en misschien wel miljarden mensen…..
“Het is gedaan!!!”……..

Aldus : Gerrit Brendel

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d bloggers liken dit:
Inline