www.GeleHesjes-Nederland.nl

A movement for Freedom.

Share the info & Spread the love

Er is deze dag een hoop gebeurt, er zit een hoop informatie niet in deze film
dit geeft samen met de andere arrestaties van Gele hesjes een duidelijk beeld. hoe de politie zijn macht MISBRUIKT.

Een lering voor anderen is, ze kunnen je niets maken. je staat waar je staat dat maakt dat er regels zijn verbonden aan de bevoegdheden van de KWARTHesjes.

Het is schandalig dat de agenten deze regels niet kennen.
Het is schandalig dat je zo optreed tegen vreedzame protesten
Die juist door de inzet van Machts vertoon escaleert het. er hoeven maar een paar mensen verantwoording af te leggen.
En je hoeft dan niet het leger te gebruiken op je eigen K*T te beschermen
Je MAG het leger niet eens in zetten tegen je eigen burger in deze situatie.Boeren zet die TV uit. onderzoek Duckduckgo.com en leer dat die gele hesjes het zelfde eind doel voor ogen hebben, niet per defenitie een andere mestquota, maar wel gezond en betaalbaar leven, en daar is de hollandse boer een hele belangrijke schakel

daarbij komt de boer heeft het meest te verliezen (de burger is al ontworteld) En voor de burger zijn jullie het leger

Hebben jullie enig besef Welke macht jullie uitstralen met jullie trekkers
Het leger mag alleen maar staan (het nederlandse leger) die mogen niet tegenhouden of iets dergelijks zij staan er voor de show (en als blokade) ongewapend en alleen om voertuigen te verplaasten.

Boeren laat je niet nog eens bespelen
De FDF heeft op het moment dat we gingen sticker-en de handdoek net op tijd voor Carola in de ring gegooid. Menig boer wilde niet naar huis. menig boer wilde een duidelijk punt maken. De woordvoerder heeft in het nieuws zijn geloofwaardigheid zijn strijdlust zijn geloof in een strijdwaardige overwinning volledig weggooit. met angst in zijn stem, of wanhoop.

als meer trekkers waren aangekomen, net zoiets als 16 oktober, dan kunnen ze niets, en eerlijk willen wij verandering dan zullen er vast meer onnodige arrestaties plaatsvinden, onze tegenstander liegt al jaren, knijpt ons al jaren uit, besteelt ons al jaren en dat geheel gewetenloos. die gaan niet weg door het ze lief te vragen ze gaan over lijken om hun positie te behouden. en hopelijk gaan de playmobietjes ooit beseffen hoe vies er met hun gespeeld word. en hun moeders zou ik willen vragen, heeft u ze dit meegegeven?

dit geld voor alle demonstranten wakkeren bijna wakkeren gele en roze iedereen die belasting betaald over zijn harde werken besef dat je veel meer dan de helft van je arbeid weggeeft (bewust laat stelen)

We moeten dieven bestraffen! met zijn allen een bekende leus van heden ten dagen WWG1WGA voor de boeren is dit een mooi duckduckgo.com moment.

wij hopen een gezamenlijke strijd te voeren! tegen de corruptie die er plaatsvind (vanuit welke context dan ook)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Inline