2 op de 10 koeien geïnjecteerd met mRNA-prikken sterven onmiddellijk

Melkveehouders in Australië worden gedwongen gevaarlijke mRNA-vaccins met spike-eiwitten in te spuiten bij vee, alleen maar om hun bedrijf te kunnen voortzetten. Net als bij mensen veroorzaken de injecties bij veel dieren ernstige reacties en een groot percentage van hen sterft onmiddellijk.

Volgens berichten zijn 35 van de 200 koeien “op slag dood” na toediening van het giftige vaccin, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Uncanceled.news:

Analisten beschouwen de verplichte vaccinatie van koeien als een directe aanval op de voedselvoorziening. Velen van hen vragen zich af of de melk en andere bijproducten het spike-eiwit kunnen bevatten dat de dieren daadwerkelijk heeft geschaad.

“Het DNA van de melkveestapel is veranderd. Melk wordt veranderd en u consumeert het. Boter, yoghurt, kaas en vlees zijn veranderd. Zullen kip en ander vlees de volgende zijn?” zei Principia Scientific International (PSI), een legaal geregistreerd bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat is opgericht voor liefdadigheidsdoeleinden, in een verklaring op haar website.

Volgens het bedrijf moet iedereen voorzichtig zijn met het consumeren van zuivelproducten en rundvleesproducten zoals hamburgers. PSI stelde verder voor hun eigen voedsel te verbouwen en kuddes te ontwikkelen die privé zijn, niet gemerkt en nooit gevaccineerd.

“Tijd om een gemeenschappelijke landbouwvereniging op te richten met aangesloten boeren die geen deel uitmaken van het systeem, kuddes of dieren hebben die niet geprikt of gemerkt zijn, zodat een gemeenschap van particulieren consumenten kan zijn van biologisch geproduceerd vee,” voegde het eraan toe.

Er is geen wetenschap achter verplichte COVID-19 mRNA-injecties bij dieren

New South Wales (NSW) was de eerste die veestapels liet injecteren met mRNA. De reden van de NSW-regering om dieren te vaccineren is om hen niet alleen te beschermen tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), maar ook tegen mond- en klauwzeer (MKZ) en de nodulaire dermatose huidziekte.

Volgens vice-premier en minister voor Regionaal NSW Paul Toole is deze stap een belangrijke mijlpaal in de richting van het veiligstellen van de vaccinatietechnologie die de Australische veehouderij van 28,7 miljard dollar zal beschermen.

“De NSW Nationals in de regering nemen de dreiging van MKZ en nodulaire dermatose uiterst serieus, en deze mijlpaal is een volgende stap in de voorbereiding op een mogelijke uitbraak”, aldus Toole. Hij voegde eraan toe dat hij de vaccinfabrikant al heeft aangeschreven om zijn uitdaging aan te nemen om voor 1 augustus volgend jaar in NSW gebruiksklare vaccins te ontwikkelen en te produceren.

Met andere woorden, er is geen wetenschap betrokken bij de recente mRNA-vaccinatie van rundveestapels.

“COVID-19 heeft ons laten zien dat alle mogelijke wegen bij de ontwikkeling van vaccins moeten worden verkend en we zullen geen middel onbeproefd laten,” zei Toole, verwijzend naar hoe de goedkeuring van het vaccinmandaat is versneld.

Minister van Landbouw Dugald Saunders zei dat het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Tiba Biotech de vrije hand heeft gekregen om zoveel mogelijk mRNA-injecties te produceren om zogezegd de Australische veehouderij, die vele miljarden waard is, te beschermen. Hij zei dat het van cruciaal belang is om zo snel mogelijk mRNA-vaccins voor MKZ en nodulaire dermatose te ontwikkelen.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.