20 miljoen gered of 20 miljoen gedoodwaarheid is verraad in het rijk van de leugen

Een artikel in de Lancet beweert dat 20 miljoen levens zijn gered door het gebruik van injecties. (Let wel, de injecties zijn geen “vaccins”, het zijn gentherapieën, dat wil zeggen therapeutica zoals Ivermectine, die als therapeutica gereguleerd hadden moeten worden. De fabrikanten vermelden dit in hun regelgevingsdocumenten en SEC-dossiers.

Hier is het artikel

Wereldwijde impact van het eerste jaar COVID-19 vaccinatie: een wiskundige modelstudie – The Lancet Infectious Diseases

Een felrode vlag staat hier:

“Dit werk werd ondersteund door een Schmidt Science Fellowship in samenwerking met de Rhodes Trust (OJW), Centre funding van de UK Medical Research Council (alle auteurs), beursfinanciering van de WHO (OJW, ABH, PW, en ACG), Gavi, The Vaccine Alliance, en de Bill & Melinda Gates Foundation (JT en ACG), steun van de Imperial College Research Fellowship (PW en ABH), en steun van de National Institute for Health Research Health Protection Research Unit in Modelling Methodology en Community Jameel (alle auteurs). Wij danken Sondre Ulvund Solstad van The Economist voor het ontwikkelen van statistieken over oversterfte en hun hulp bij het interpreteren van deze schattingen.”

Er is hier een uitstekende kritiek op de inhoud:

Hebben Covid-vaccins tientallen miljoenen levens gered? ⋆ Brownstone Instituut

Een enkele logische fout vernietigt de beweringen in het stuk dat op de Lancet is gepubliceerd. Brownstone (Roger Koops) beschrijft het als volgt:

“C. Gevoeligheid van de bevolking

Het bovenstaande stuk gaat volledig voorbij aan de enorme gradiënt in sterftegevoeligheid in de bevolking. Jongeren hebben de afgelopen twee jaar een zeer lage infectiesterfte gehad. De wiskundige modellen gaan uit van hetzelfde niveau van sterftegevoeligheid bij alle bevolkingsgroepen. Wij weten dat deze veronderstelling een misvatting is en alle “modellen” worden volledig ontkracht.

Met andere woorden, het Lancet-stuk gaat ervan uit dat jongeren hetzelfde resterende leven hebben als ouderen. Belachelijk.

In plaats daarvan moet er een discussie komen over hoeveel mensen de injecties hebben gedood of verwond met aandoeningen die zich zullen ontwikkelen tot ziektes.

Een herinnering aan de logica dat de injecties 20 miljoen mensen hebben gedood.

Tel de gegevens van EUDRA en VAERS over sterfgevallen en “voorvallen” bij elkaar op, vermenigvuldig ze met een onderrapportagefactor van 40, tel het aandeel van de EU+VS op tot een achtste van 12,5 miljard wereldwijde doses.

VAERS (neem alleen de gegevens van de VS) 13.972 sterfgevallen en 854.084 bijwerkingen tot 5 augustus 2022.

VAERS samenvatting voor COVID-19 vaccins tot 8/5/2022 – VAERS analyse

EUDRA (negeer de kop en ga naar de eerste afbeelding op de landingspagina) 46.999 sterfgevallen en 4.731.833 verwondingen

76.789 doden en 6.089.773 verwondingen gemeld in Amerikaanse en Europese databanken na COVID-19-vaccins – Vaccin Impact

Aantal injecties in VS = ongeveer 600 miljoen (gestegen tot 608 miljoen in de afgelopen weken)

CDC COVID Data Tracker: Vaccinaties in de VS

Aantal EU-injecties = ongeveer 900 miljoen (de laatste weken gestegen tot 915 miljoen)

Aantal injecties wereldwijd = ongeveer 12 miljard (gestegen tot 12,5 miljard in de afgelopen weken)

Coronavirus (COVID-19) vaccinaties – onze wereld in gegevens

Uit het Lazarus Report blijkt dat minder dan één op de 100 vaccinatieletsels wordt gemeld – zie pagina 6 van 7 hier waar staat “…minder dan 1% van de vaccinatiebijwerkingen wordt gemeld. Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van “problematische” geneesmiddelen en vaccins die de volksgezondheid in gevaar brengen.”

Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS) (ahrq.gov).

Bij een onderrapportagefactor van 1 op 100 (URF) zouden de injecties gruwelijk dodelijk en schadelijk zijn (1,4 miljoen doden en 85 miljoen gewonden voor de 600 miljoen toegediende doses).

Een recentere poging om de URF te schatten ligt rond de 40, hier:

Determining the VAERS Under-Reporting Multiplier (healthimpactnews.com).

Dus, EU+VS doden = 13.972 + 46.999 = 60.971 doden en EU+VS verwondingen = 854.084 + 6.089.773 = 6.943.857 (veelvoud per persoon, waarvan de helft “ernstig”.

Vermenigvuldig met 40 voor URF en vervolgens met 8 om te “globaliseren”.

Wereldwijd zijn er ongeveer 19,5 miljoen doden en ongeveer 2,2 miljard gewonden.

Die verwondingen zullen zich waarschijnlijk ontwikkelen tot “aandoeningen” en vervolgens tot ziekten.

Wie gelooft u?

Bron: Peter Halligan

Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.