Aantal overleden artsen na coronavaccinatie gaat richting 100: ‘Buitengewoon alarmerend’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn in Canada 93 artsen plotseling en onverwacht gestorven, liet arts William Makis weten in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Hij wees erop dat Canadese artsen volledig gevaccineerd moeten zijn om te mogen werken en dat de meeste artsen inmiddels vier prikken hebben gehaald. Sommige artsen hebben zich zelfs al vijf keer laten injecteren.

Hit piece

Makis vindt het ‘buitengewoon alarmerend’ dat zoveel artsen op relatief jonge leeftijd sterven. De media berichten niet over zijn bevindingen, maar proberen hem zwart te maken. Zo publiceerde de Toronto Star een hit piece over hem. Volgens de krant verspreidt hij een ‘gedebunkte complottheorie’.

De krant vraagt zich af waarom dit verhaal niet overwaait. “Dat is een hele makkelijke vraag. Het waait niet over omdat het echt gebeurt. Dit zijn echte mensen, ze sterven plotseling, ze hebben geen onderliggend lijden,” zei Makis, die toelichtte dat het hier gaat om twintigers, dertigers, veertigers en vijftigers.

Olievlek

Het waait niet over, maar verspreidt zich als een olievlek, benadrukte de arts. “En helaas blijft het aantal maar stijgen.”

4.8
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.