Arts deed onderzoek naar giftige stoffen in coronavaccins: ‘Eigenlijk ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

De Oostenrijkse arts Hannes Strasser heeft onderzoek gedaan naar de stoffen die in de coronavaccins zitten. Hij is zich een hoedje geschrokken.

Bij ‘overige ingrediënten’ in het vaccin van Moderna trof hij de stoffen SM-102, DSPC en DMG-PEG 2000 aan. In de documenten over het vaccin van Pfizer staan de stoffen ALC-0315, ALC-0159 en DSPC vermeld.

Strasser wijst er in een artikel voor internetkrant Wochenblick op dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). De arts vindt het dan ook onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.

Alleen geschikt voor onderzoeksdoeleinden

SM-102 is niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen omdat de stof giftig is. De stof kan leiden tot onder andere bloedarmoede, hoesten, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartschade, uitputting en leverschade.

De stof is kankerverwekkend en bovendien teratogeen. Hetzelfde geldt voor andere stoffen in de mRNA-vaccins.

De fabrikanten die deze stoffen maken, waarschuwen dat ze alleen geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden en laboratoriumtesten. Dit geldt voor ALC-0315, ALC-0159 en DMG-PEG 2000.

Volkomen onbegrijpelijk

Het is eigenlijk ongelooflijk dat deze twee vaccins voorwaardelijk zijn goedgekeurd door de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, stelt de arts. Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze vaccins ondanks hun teratogene werking worden aanbevolen aan alle 12-plussers.

We stellen onze zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en baby’s wereldwijd bloot aan een risico dat we nog niet kunnen inschatten, zegt Strasser. Het is ook nog onduidelijk of de vele bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden veroorzaakt door het mRNA, de andere gifstoffen of mogelijk beide. Dit is tot nu toe nog niet onderzocht, aldus de arts.

4.7
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.