Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel jonge gevaccineerden sterven tijdens het sporten

Foto: Unsplash

Help door dit met anderen op je socials te delen!

Er komen veel berichten voorbij over jonge gevaccineerde mensen die tijdens het sporten dood neervallen. Dat is niet vreemd, zei arts Richard Urso in gesprek met Bright Light News.

Tijdens het sporten versoepelen de zogeheten tight junctions, waarna lipide nanodeeltjes erlangs kunnen en de wand van de cellen rond het hart kunnen bereiken. Dat gaat een stuk lastiger als je niet aan het sporten bent, stelde Urso.

Totaal ongekend

De arts voegde toe dat pericyten, die deel uitmaken van de haarvaten, vol met ACE2-receptoren zitten. Die maken veel spike-eiwit aan na vaccinatie, dat wordt verspreid via de gap junctions in het hart. Vervolgens kan myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier, optreden.

“Dit is het topje van de ijsberg,” benadrukte Urso. “Dit is totaal ongekend.” Hij verwacht dat steeds meer mensen zullen inzien dat deze vaccins zeer gevaarlijk zijn.

40 procent hoger dan normaal

De arts citeerde de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica, die eind vorig jaar tijdens een nieuwsconferentie zei dat de sterfte onder 18- tot 64-jarigen maar liefst 40 procent hoger dan normaal ligt. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica.”

Hoogste oversterfte uit de geschiedenis

Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, wees er daarnaast op dat in de tweede helft van 2021 zo’n 61.000 Amerikaanse millennials (25-44 jaar) zijn overleden na vaccinatie. De oversterfte in deze groep bedroeg 84 procent. Volgens Dowd is dat de hoogste oversterfte uit de geschiedenis.

5
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.