Australië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” – wat zal het excuus van de regering zijn?

Uit nieuwe gegevens van het Australian Bureau of Statistics (ABS) blijkt dat sinds de lancering van de Covid-19 “vaccins” het geboortecijfer in Australië met maar liefst 63 procent is gedaald, schrijft Ethan Huff.

Van oktober tot november in 2021 was er een daling van 21 procent in geboortes vergeleken met het gemiddelde over een periode van 10 jaar. Van november tot december 2021, slechts één maand later, was er een daling van 63 procent in geboorten.

“December was ongeveer negen maanden na de uitrol van de COVID-vaccins,” merkt LifeSiteNews’ David James op over de ruwe tijdsperiode van conceptie tot geboorte.

“Het is mogelijk dat sommige van deze cijfers zullen worden herzien, maar als de trend zich voortzet zal Australië eindigen met lege kraamafdelingen. Zelfs de propagandisten die de media-afdelingen van de regering leiden, en de zogenaamde journalisten die alles papegaaien wat ze zeggen, zullen moeite hebben om dat probleem te verbergen.”

Therapeutic Goods Administration (de Australische FDA) pleegt massamoord op burgers

De kans is heel groot dat niemand in de Australische politiek, behalve misschien een paar “randfiguren”, iets zegt over deze vernietigende gegevens. Dat is omdat het Covid-19 “vaccin”-prikken ontmaskert als een ontvolkingsmiddel.

Als er al iets wordt gezegd, zal dat waarschijnlijk worden gedaan met de gebruikelijke spin dat “correlatie niet gelijk is aan oorzakelijk verband,” wat betekent dat niemand zeker weet of de injecties verantwoordelijk zijn. Maar wat zou het anders kunnen zijn?

Het enige dat begin 2021 veranderde, was dat Donald Trump Operation Warp Speed volledig lanceerde en miljarden mysterieuze chemische injecties op de wereld losliet. En ongeveer negen maanden later kelderden overal ter wereld de geboortecijfers .

Er was minstens één persoon die vroeger aan in de regering zat, voormalig federaal senator George Christensen, die zich afvroeg: “Is het de schuld van de prik?” Hij schreef er zelfs een artikel over dat hem vrijwel zeker in het vizier zal brengen voor laster en karaktermoord.

Naomi Wolf en een team van onderzoekers hebben een lange lijst van negatieve gevolgen van de injecties vastgesteld, die veel verder gaan dan alleen het uitblijven van voortplanting. Ze omvatten:

Problemen met de vruchtbaarheid van mannen die het sperma, de prostaatfunctie en dus de vruchtbaarheid beïnvloeden (de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) werd hierover op 1 april 2021 ingelicht, waarop er absoluut niets gebeurde).
Problemen met de vruchtbaarheid van vrouwen, die ook door de federale regelgevers werden genegeerd.
Sonogrammen die abnormale ontsteking en verkalking laten zien bij foetussen ruwweg acht weken na de injectie.
Verwondingen aan de penis waarvan Pfizers eigen interne documenten toegeven dat ze voorkomen.
Miskramen met een percentage van 87,5 procent.

Heeft de Therapeutic Goods Administration (TGA), de Australische versie van de FDA, de moeite genomen hiernaar te kijken toen zij Covid-19 prikken goedkeurde en later verplicht stelde voor haar burgers? Zo ja, hoe kwam de TGA dan tot de conclusie dat de prikken veilig zijn voor iedereen, laat staan voor zwangere vrouwen?

Vruchtbaarheidsspecialist Dr. Luke McLindon zegt dat hij een enorme sprong in miskramen bij zijn eigen patiënten heeft waargenomen nadat de prikken werden gegeven. Vóór operatie Warp Speed bedroeg het percentage miskramen onder McLindons patiënten 12-15 procent. Onder zijn “gevaccineerde” patiënten is dat nu 74 procent.

“Wat nu nodig is, zijn geen volledige antwoorden, maar de juiste vragen,” zegt James. “Vragen die de media schandelijk genoeg niet hebben gesteld en vervolgens, nog schandelijker, anderen hebben aangevallen omdat zij ze stelden.

De eerste vragen zullen tijd kosten om te beantwoorden, maar ze moeten worden gesteld: ‘Waarom is de daling van het vruchtbaarheidscijfer? Waarom is het sterftecijfer in Australië gestegen? Waarom is de gemiddelde leeftijd van overlijden aan Covid identiek aan de levensverwachting in Australië?”

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.