Barsten verschijnen in het valse narratief “Vaccins zijn veilig en effectief”

Te midden van de sombere achtergrond van door covid “vaccin” veroorzaakte letsels is er licht; een licht dat door de barsten van het narratief breekt. Het tij is nu duidelijk aan het keren, waarbij steeds meer mensen die voorheen standvastig pleitten voor de onbetwistbare veiligheid van covid-19-“vaccins” op hun schreden terugkeren. Dat is vooral een gevolg van de beschikbare wetenschap en het feit dat zovelen ofwel rechtstreeks nadelige gevolgen hebben ondervonden ofwel mensen in hun omgeving kennen die dat hebben ondervonden, schrijft Rob Verkerk.

Ik heb het gevoel dat de autoriteiten en de media en technologiebedrijven die proberen de boodschap te controleren en andersdenkenden op een zijspoor te zetten door middel van censuur en manipulatie van berichtgeving met behulp van gedragswetenschap, de kracht van de ervaringen hebben onderschat.

Ik zal u drie belangrijke gebieden geven waar deze barsten ontstaan.

De eerste is de wetenschap – en ik heb u eerder in dit artikel voorbeelden gegeven van twee grote studies in grote tijdschriften door auteurs van grote instellingen. Dat is heel wat anders dan begin 2021, toen deze signalen alleen te vinden waren in studies op preprint servers en af en toe in kleine tijdschriften.

Een artikel in Science – een van de meest invloedrijke wetenschappelijke tijdschriften ter wereld – trok mijn aandacht toen het zo’n 10 dagen geleden werd gepubliceerd. Het is geen studie, maar het is een inzichtelijk stuk dat een perspectief biedt op het verhoogde risico van myocarditis na covid-19 vaccinatie op basis van algemeen gepubliceerde gegevens (d.w.z. het zal onvermijdelijk risico’s onderschatten). Het artikel bevat citaten van vooraanstaande deskundigen, waaronder Paul Offit, die geen boosters aanbevelen voor kinderen of gezonde mensen onder de 65 jaar.

Ook de notie van voorheen onbeschreven na-vaccinatiesyndroom, specifiek gekoppeld aan covid-19 vaccins, zoals uitgelegd door Josef Finsterer van het Centrum voor Neurologie en Neurofysiologie in Wenen, Oostenrijk, dringt door tot de reguliere medische gemeenschap. Reguliere artsen hebben vaak geen idee hoe ze dit moeten behandelen, omdat hun gezondheidsstelsels geen vooraf bepaalde route hebben vastgesteld. Maar zij hebben vaak te veel gevallen gezien die tijdelijk in verband worden gebracht met vaccinatie om te blijven ontkennen wat zij waarnemen.

Het tweede gebied waar barsten ontstaan is onder politici. Neem de laatste All Party Parliamentary Group (AAPG) on Covid-19 Vaccine Damage waarover wij vandaag apart hebben bericht. En een verbluffende verandering in visie is die van Danielle Smith, de 19e premier van Alberta, Canada, die pas op 11 oktober is aangetreden.

Op een vraag van een journalist van Rebel News antwoordde mevrouw Smith: “Het spijt me zeer voor iedereen die ten onrechte is gediscrimineerd op grond van zijn of haar vaccinatiestatus. Het spijt me ten zeerste voor alle overheidsmedewerkers die zijn ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus. Ik verwelkom ze terug als ze terug willen komen.”

Dat is een volledige ommekeer van 360 graden ten opzichte van premier Smiths voorganger. U kunt haar volledige reactie op een persconferentie HIER bekijken.

Uit een gisteren door Sky News Australia gemeld lek in overheidsgegevens in Australië blijkt dat de Australische regering een 80-voudige verhoging begroot van de vergoedingen voor covid-19 vaccin gewonden, tot bijna 77 miljoen dollar voor 2023. Dat zal sommige politici ongetwijfeld verbazen.

Een derde gebied is de erkenning door de belangrijkste spelers dat het systeem corrupt of gebroken is. Bijvoorbeeld wat Amerika’s topadvocaat voor vaccinschadezaken heeft gezegd over de vooruitzichten voor covid-19 vaccinschadeclaims. In juni 2021 vertelde Maglio aan Reuters, niet aan een of ander lokaal blad of zelfs aan de Epoch Times, dat “…het huidige systeem voor de behandeling van covid-gerelateerde claims anders is [dan eerdere systemen] – en niet op een goede manier.”

Op de website van Maglio’s advocatenkantoor, Maglio Christopher & Toale, staat een verklaring die waarschijnlijk zeer ontmoedigend is voor veel slachtoffers van covid-19 ‘vaccin’-letsel: “Wij zijn tot de conclusie gekomen dat onze advocaten niets kunnen doen om u te helpen bij het indienen van een claim in het kader van het Countermeasures Injury Compensation Program.”

Wanneer zowel het beste advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de Amerikaanse “vaccinrechtbank” als Reuters het erover eens zijn dat er een “zwart gat” is voor claims voor covid-19-vaccins, om de eigen woorden van Reuters te gebruiken, betekent dit dat de belangrijkste spelers, en niet alleen die verfomfaaide samenzweringstheoretici, erkennen dat het systeem gemanipuleerd is om tegen het algemeen belang in te werken. Meer zelfs, om een beschermde klasse te bevoordelen – de mensen die profiteren van het maken van deze nieuwe “vaccin” technologieën die worden getest op mensen alsof het experimentele proefkonijnen zijn. Terwijl het steeds moeilijker wordt voor gewonden om schadeloos gesteld te worden voor de schade die gegarandeerd zal ontstaan.

Hoe walgelijk dat ook is, het is ook precies datgene waardoor mensen zeggen: “weet je wat; ik geloof niet meer in de dingen die de gezondheidsautoriteiten ons voorschotelen, inclusief het feit dat ze beweren dat covid-19 vaccins veilig zijn”. Ze vragen zich af waarom we regeringen wantrouwen en waarom de politiek in veel landen een soort circus is geworden.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.