Big Pharma wil coronavaccin en griepprik combineren: ‘Recept voor ramp’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Pfizer en Moderna hebben onlangs besloten om een combinatievaccin te maken tegen corona én griep. Dit is een verschrikkelijk idee, stelt de Amerikaanse arts Peterson Pierre.

Ten eerste weten we dat de boosterprikken tegen corona niet werken, aldus Pierre. Hij wijst erop dat ze alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik. Ten tweede is een mRNA-vaccin tegen griep een nieuw product en dus moet het eerst jarenlang uitvoerig worden getest, benadrukt de arts.

16 procent effectief

Big Pharma heeft andere plannen. De industrie wil dat hele proces omzeilen door het nieuwe griepvaccin te combineren met de coronaprik. Pierre merkt op dat ook de griepvaccins niet goed werken. Een paper die vorig jaar is gepubliceerd, laat zien dat ze slechts 16 procent effectief zijn.

“De griepprik is gebaseerd op wat ze denken dat er in de toekomst gaat gebeuren. Dat is waarom ze niet werken,” zegt de arts. Wat gaat er gebeuren als je tegelijkertijd een corona- en griepvaccin krijgt toegediend? Een nog krachtigere immuunrespons en nog meer bijwerkingen, voorziet Pierre.

Kan een kwestie van leven of dood zijn

In het verleden werd een product van de markt gehaald als het niet werkt, veel bijwerkingen veroorzaakt en geen voordelen heeft, maar medicijnmakers zijn erop gebrand om alle mensen op aarde te injecteren met mRNA-technologie.

Als je een prik gaat halen, vraag dan eerst of er mRNA in zit, waarschuwt Pierre. Hij adviseert ver uit de buurt van mRNA-prikken te blijven. “Het kan een kwestie van leven of dood zijn.”

3.7
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.