Collectieve rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers vindt op 6 december plaats: ‘Fantastisch nieuws!’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft de eerste ronde gewonnen. De collectieve rechtszaak tegen premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra, en CU-leider Segers vindt op 6 december aanstaande plaats. “Geweldig nieuws,” aldus de Bond.

De Bond diende op 11 oktober als eisende partij een zogeheten repliek verweerschrift in bij de rechtbank in Den Haag, naar aanleiding van het verweerschrift van de landsadvocaat. Die verzocht de rechtbank om de dagvaarding van de Bond nietig te verklaren.

De dagvaarding van de Bond kan gerust als unicum worden beschouwd, want voor het eerst zijn Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers als burgers gedagvaard. De Bond is erin geslaagd een deurwaarder te vinden die het aandurfde om de dagvaardingen thuis af te leveren bij de politici.

Gegrond verklaard

De civiele gerechtelijke procedure opent de deur om Rutte cum suis persoonlijk aansprakelijk te stellen, waarna ze zich als burger moeten verantwoorden voor de rechter. De landsadvocaat stelde dat dit niet mogelijk is, maar het kan dus wel.

De rechter heeft de dagvaarding van de Bond gegrond verklaard en de eis van de landsadvocaat afgewezen. De rolzitting is op 6 december om 11.00 uur.

Samen staan we sterk

De voorwaarden van de Bond zijn onder meer: Bilderberg, het World Economic Forum (Great Reset) en de WHO buiten de orde plaatsen; vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen; en verbieden van deelname aan de oorlog en het steunen van Oekraïne.

“Het is nu aan ons om een welgelukte aanslag van Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers op onze vrijheid te verhinderen!” schrijft de Bond. “Samen staan we sterk om de World Economic Forum-dictatuur van Rutte 4 te beëindigen!”

Fantastisch nieuws, de Bond wint de 1e ronde! Collectieve rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers vindt eindelijk op 6 december plaats

Lees verder & meld u aan: https://t.co/OXnKrUFgpU#boereninverzet #TheGreatReset #burgeropstand #WEF #wegmetditkabinet #ruttemoetweg pic.twitter.com/nnYJgChDuv

— Bond Overheidszaken (@NBONederland) November 14, 2022

5
34
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.