College van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

Tijdens een interview op de “Let Freedom Reign Tour” verklaarde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario een bericht naar artsen heeft gestuurd waarin wordt gesteld dat hun ongevaccineerde patiënten mogelijk lijden aan een geestelijke ziekte en psychiatrische medicijnen voorgeschreven zouden moeten krijgen, schrijft Dr. William Makis.

“Dit is dus onlangs naar buiten gekomen vanuit het College of Physicians and Surgeons of Ontario. Het college stuurde een brief of een memo naar alle artsen in Ontario met de suggestie – tot nu toe nog niet verplicht, maar alleen gesuggereerd – dat ze voor al hun ongevaccineerde patiënten moeten overwegen of ze een geestelijk probleem hebben en of ze psychiatrische medicijnen moeten krijgen. Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vertelde Dr. Makis aan Lynn Tyler Thompson.

“Maar het College of Physicians and Surgeons of Ontario zou dit soort suggesties niet moeten doen. Dit is uiterst onethisch en dit is een zeer, zeer hellend vlak. Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie wensen en geen experimenteel vaccin willen, dat er misschien iets geestelijk mis is met hen, dan zijn we op een zeer, zeer gevaarlijk hellend vlak,” vervolgde hij.

Bombshell Video: Dr. William Makis states that the College of Physicians and Surgeons of Ontario is suggesting to Ontario doctors that “unvaccinated” people are mentally ill and in need of psychiatric medication.

Makis: “That is a very dangerous slippery slope that we’re on.” pic.twitter.com/nWlC6Ei06X

— Paul Mitchell (@PaulMitchell_AB) November 19, 2022

U kunt het volledige interview hier bekijken.

The Gateway Pundit heeft contact opgenomen met het College of Physicians and Surgeons of Ontario voor commentaar.

Deze explosieve onthulling komt nadat Dr. Makis sprak over de dood van 93 artsen na de uitrol van het vaccin.

Men kan zich herinneren dat Dr. William Makis MD een brief schreef aan de Canadian Medical Association (CMA), met het verzoek om te kijken naar de plotselinge stijging van het sterftecijfer onder Canadese medische professionals na de invoering van verplichte vaccinaties voor medisch personeel.

Op zijn Gettr-account beweerde Makis dat factcheckers waren betrapt op het liegen over de plotselinge dood van een Canadese arts.

The Gateway Pundit meldde eerder dat drie artsen van het Canadese Trillium Health Partners-Missississauga Hospital in dezelfde week onverwacht waren overleden.

Volgens de verpleegster die de informatie deelde, stierven de drie artsen nadat het ziekenhuis de vierde Covid-prik voor hun werknemers verplicht begon te stellen.

“Drie artsen in de Mississauga ziekenhuizen zijn deze week overleden,” vertelde de verpleegster aan Monique. “1e memo maandag, 2e dinsdag, 3e donderdag. De doodsoorzaak werd niet gedeeld in de memo, maar hoe vaak zijn er 3 artsen in 1 week overleden, dagen nadat het ziekenhuis begon met het toedienen van de 4e prik aan het personeel.”

De drie artsen die in dezelfde week stierven waren Dr. Lorne Segall (17 juli), Dr. Stephen McKenzie (18 juli), en Dr. Jakub Sawicki (21 juli).

Het ziekenhuis beweerde dat het gerucht op social media dat hun dood verband hield met de COVID-19 vaccinatie “gewoon niet waar is.”

The rumour circulating on social media is simply not true. Their passings were not related to the COVID-19 vaccine.

We ask to please respect their families’ privacy during this difficult time.

— Trillium Health Partners (@THP_hospital) July 27, 2022

Dr. Makis verklaarde dat Dr. Lorne Segall plotseling stierf aan een longembolie, bloedstolsels in de longen, en niet aan kanker, en dat hij volgens zijn bronnen volledig gevaccineerd was toen hij stierf.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjes

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.