Conservatief Europarlementslid: Geen “pandemische amnestie” voor ” vrijheidsontkenners” en “lockdown-mishandelaars”

Er mag geen zogeheten “pandemische amnestie” komen in de nasleep van de draconische lockdowns in de EU, aldus een vertegenwoordiger van het Europees Parlement.

Cristian Tehres, een politicus binnen het Europees Parlement, heeft de oproepen voor een zogenaamde “pandemische amnestie” die moet worden geïmplementeerd in de nasleep van COVID-19 verworpen, en zegt dat “lockdown-mishandelaars” en “vrijheidsontkenners” in plaats daarvan voor de rechter moeten worden gebracht, bericht Breitbart.com.

Met velen op het continent die te horen kregen dat ze uit de samenleving zouden worden geweerd als ze geen coronavirusvaccin namen, werd Europa de afgelopen twee jaar geconfronteerd met enkele van de zwaarste COVID-19 lockdowns buiten het communistische China, met verplichte injecties voor velen in verschillende landen.

Nu het sentiment wereldwijd sterk is gekeerd tegen lockdownbeperkingen, roept een aantal individuen en groepen die eerder draconische regels voorstonden, vooral tegen ongevaccineerden, nu op tot vergeving en vergetelheid.

Oproepen om een dergelijke “pandemische amnestie” in te voeren, zijn echter resoluut afgewezen door velen die het meest te lijden hadden onder de beperkingen. Tehres schrijft online dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de inperking van de individuele vrijheid de consequenties van hun daden onder ogen moeten zien.

“De lockdown-mishandelaars en hun handlangers vragen nu om een AMNESTIE, maar zonder de schade die ze hebben aangericht te bekennen en om vergeving te vragen,” schreef de christendemocratische National Peasants’ Party vertegenwoordiger op social media.

In een gesprek met Breitbart Europe benadrukte Tehres dat Europeanen deze individuen ter verantwoording moeten roepen voor hun daden tijdens de pandemie, als onderdeel van de strijd voor een eerlijkere en transparantere Europese Unie.

“Het is een kwestie van rechtvaardigheid om terug te kijken, te onderzoeken wat er na december 2019 is gebeurd en alle verantwoordelijken – politici, farmaceutische bedrijven, regelgevende instanties enz. – in de volle omvang van de wet ter verantwoording te roepen,” aldus Tehres.

“De politici die onze vrijheden om te werken, te reizen en onze familie te zien hebben gestolen, moeten een prijs betalen en samen met hun partijen uit alle openbare ambten worden gestemd,” vervolgde hij, waarbij hij ook betoogde dat zowel regelgevende instanties als farmaceutische bedrijven verantwoordelijk moeten worden gehouden als blijkt dat ze hebben gefaald of het publiek hebben misleid.

“De les die we uit het gebeuren kunnen trekken, is dat we volledige transparantie en verantwoordingsplicht moeten eisen van alle betrokkenen in het proces, zodat we in de toekomst een soortgelijke situatie, waarbij de risico’s op de schouders van de mensen worden afgewenteld, terwijl sommige bedrijven alleen maar winst maken, kunnen vermijden,” aldus het lid van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers.

Terhes is een van de laatste figuren die de oproepen voor een “pandemische amnestie” in de nasleep van COVID-19 hekelt, waarbij verschillende figuren in de mainstream media oproepen tot vergeving van ambtenaren en deskundigen voor het doordrukken van draconische maatregelen die tegen het algemeen belang bleken te zijn.

In gesprek met Breitbart News Daily benadrukten Moms for Liberty medeoprichters Tina Descovich en Tiffany Justice dat coronavirusbeperkingen ernstige schade hebben toegebracht aan kinderen, en dat het feit dat het hoofd van de American Federation of Teachers, Randi Weingarten, een amnestie steunt, logisch is gezien het feit dat zij beperkingen steunde.

“Het heeft het leven van kinderen verwoest,” zei Tina Descovich tegen hoofdredacteur Alex Marlow op Sirius XM Patriot. “Het traject voor kinderen die twee jaar onderwijs verloren, als je kijkt naar de NAEP [National Assessment of Educational Progress] scores, dan weet je, de kans is groot dat veel van deze kinderen niet in staat zijn om af te studeren en hun toekomst is somber door vrouwen zoals zij.”

“Dus natuurlijk wil ze het achter ons laten en alles vergeten wat er is gebeurd, maar ouders zullen dat niet zo gemakkelijk kunnen doen,” ging Descovich verder.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.