Correlatie tussen aantal herhaalprikken en oversterfte is sterk, immunoloog roept op prikcampagne te stoppen

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

In het eerste halfjaar van 2022 stierven 6000 meer mensen dan berekend was. Leon de Winter spreekt in De Telegraaf van ‘een ramp van kolossale omvang’. Een onderzoek naar de forse oversterfte komt moeilijk van de grond. De overheid verschuilt zich achter privacyregels.

Kamerlid Omtzigt stelde er Kamervragen over aan zorgminister Kuipers. In de brief met antwoorden die hij kreeg, stuit je op onwil, op vertragingstechnieken, op desinteresse om de golf van duizenden doden op te helderen, schrijft De Winter.

“Door te dralen, laden de overheden de verdenking op zich dat ze het onderzoek niet wensen,” aldus De Winter. Waarom? Wat wensen de overheden te ontlopen? “Vrezen politici en overheden dat de oorzaak bij de gevolgen van vaccinaties te vinden valt?” vraagt hij zich hardop af.

Op verzoek van Prof Theo Schetters, hier de update op de grafiek mbt #oversterfte en #vaccinatie:

(Betreft officiële sterfte- en vaccinatie-cijfers [email protected] en @rivm)

3/n pic.twitter.com/rG7xbo3nBb

— Wouter Aukema (@waukema) October 30, 2022

Vaccinatiecampagne moet gestopt worden

“De correlatie tussen het aantal vaccinaties dat toegediend is tijdens de huidige campagne en de meer dan verwachte sterfte is sterk,” schrijft professor Theo Schetters zondag.

“Dit lijkt een herhaling van de situatie tijdens de herhaalprikcampagne in de lente van dit jaar,” merkt de immunoloog op. “Uit de gegevens van de GGD blijkt dat de sterfte niet eenvoudig verklaard kan worden door corona-infecties.”

“Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden,” benadrukt Schetters.

Hoelang moet de correlatie nog aanhouden

Huisarts Frank Peeters vraagt: “Wie beweert nu nog dat die prik veilig is? Effectief lijkt ze wel, maar dan niet als levensreddend vaccin.”

“Hoge correlatie tussen het aantal herhaalprikken en oversterfte is er nog steeds. Wordt niet nader onderzocht. Massavaccinatie gaat ‘gewoon’ door. Hoelang moet de correlatie nog aanhouden voordat overheid en fabrikant verantwoordelijkheid nemen?” vraagt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.