D66 kan nu wegens verspreiden nepnieuws VERBODEN worden.

Het klimaatpartijtje die het Forum voor Democratie en de PVV wil verbieden was er in de vorm van Sjoerd Sjoerdsma als de kippen bij: “Rusland valt de NATO aan, eindelijk hebben we hier een nieuwe pandemievervanger: OORLOG!” Zoiets.

Kijk hoe politiek-correct nepnieuws eruit ziet:

Deze mededeling – het neppartijtje gaat wel vaker voor de muziek uit – was al snel weer verwijderd, want Geert Wilders had het volgende voorstel

” Nepnieuws. Het was helemaal geen Russische raketaanval. Pure oorlogshitserij dus van D66 op basis van valse informatie. Slecht voor de rechtsstaat en de internationale rechtsorde. Volgens hun eigen voorstel zou dat partijtje van ze nu dus zelf snel verboden moeten worden.”

Politieke partijen die concurrenten of tegenstanders willen verbieden, waar zouden ze dat vandaan hebben?

Klik op de afbeelding voor een “fact-check”. Per slot van rekening is iets pas waar als het politiek-correcte mainstream journalistenDOM het ermee eens is.

De natte droom van D66, want op het moment dat het verbod ingaat, kunnen ze hun voormalige tegenstanders arresteren en wegens hoogverraad opsluiten tot de wereld vergaat.

Een levensgevaarlijk clubje, Reichs Kommissar Seys-Inquart ging destijds nog wat omzichtiger te werk en nam voor de zekerheid de koninklijke route: het parlement werd naar huis gestuurd. Zou dat nu gebeuren, dan was de dictatuur geformaliseerd in de vorm van corrupte NSB’ers in ongekozen WEF-kabinetjes.

Idee voor van Meijeren misschien.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.