David Icke 2 jaar verbannen uit EU-landen, gelabeld als ’terrorist’: ‘Zo bang is de sekte voor hem’

Foto: David Icke (Videostill Rumble/David Icke)

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Het kabinet heeft besloten dat David Icke Nederland niet in mag. De Brit zou spreken op een demonstratie van de organisatie Samen voor Nederland op de Dam in Amsterdam. De IND gaf het advies Icke de toegang te weigeren na overleg met politie en de NCTV.

De demonstratie op de Dam is bovendien verboden. De organisatie, Samen voor Nederland, is naar de rechter gestapt. Het kort geding hierover dient vrijdagmiddag bij de rechtbank in Amsterdam.

Icke zegt onder meer dat de mensheid heimelijk geregeerd wordt door buitenaardse reptielen die zich voordoen als mensen. De demonstratie draait zondag om een hele reeks zaken: de oorlog in Oekraïne, het kabinet-Rutte, de hoge energierekening, de permanente coronawet, de digitale identiteit, de onteigening van boeren en de Europese dictatuur.

Fake news

De media berichtten dat de demonstratie is verplaatst naar het Museumplein. Volgens de organisatie is dat fake news. In een persbericht schrijft Samen voor Nederland dat de politie en gemeente woensdagmiddag hebben laten weten dat de demonstratie is verboden.

Na de aangekondigde tegendemonstratie van onder andere het CIDI stelt de Amsterdamse driehoek dat zij de veiligheid van de demonstranten niet kan garanderen. De organisatie is vervolgens in de gelegenheid gesteld om de demonstratie te verplaatsen naar het Museumplein.

Wij willen naar de Dam

“Wij hebben geen goede herinneringen aan het politiegeweld op het Museumplein,” zegt Frank Ruesink, één van de contactpersonen voor de gemeente en politie. “Het hoogste doel van Samen voor Nederland voor zondag 6 november staat ook na dit verbod nog steeds fier overeind en dat is een massale, waardige en veilige vredesdemonstratie voor iedereen.”

Michel Reijinga, die eerder coronademonstraties in Amsterdam organiseerde, voegt toe: “Wij willen naar de Dam. De gemeente heeft tegen ons gezegd dat het voor onze veiligheid beter is om naar het Museumplein te gaan, maar elke demonstratie van ons op de Dam is tot nu toe perfect verlopen. Wij zijn de dupe van het feit dat er tegendemonstraties worden aangekondigd en daar buigt men voor.”

Brief

Icke heeft zojuist een brief ontvangen van de IND waarin staat dat hij twee jaar lang het Schengengebied niet mag inreizen. “David Icke is twee jaar verbannen uit EU-landen. Zo bang is de sekte voor hem,” valt te lezen op zijn Instagrampagina.

Hij is ook gelabeld als ‘terrorist’.

Received an email from the Dutch. My dad, David Icke, has been banned from entering the EU for two years.

They claim he is a “level three terrorist”.

— Gareth Icke (@garethicke) November 3, 2022

Ondertussen haalt het kabinet wel 12 IS-vrouwen naar Nederland.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.