De Amerikaanse 101-st Airborne dreigt totale ondergang

Foto: Public Domain

Joe Biden laat zijn Screaming Eagles hun schaduw werpen over de Roemeens-Russische grens om de biolabs van Hunter Biden te beschermen. Ook dat zal niet goed aflopen. Voor Amerika.

Hoewel Biden’s inzet van 4.500 stormtroopers, oftewel een iets meer dan een kwart van de totale sterkte van de 101st Airborne Division, voor de deur van Rusland een intentieverklaring is die een passend antwoord zal uitlokken, kunnen Amerika’s georganiseerde misdaadfamilies maar beter oppassen met wat ze wensen, want hun Screaming Eagles zullen niet de eerste groep plunderende gangsters zijn die in Rusland vastlopen. Napoleons Keizerlijke Garde en Hitler’s 1st SS Leibstandarte SS Adolf Hitler2e SS Das Reich, 12e SS Hitlerjugend and 5e SS Wiking, de trots van hun respectieve legers, werden daar allemaal vermorzeld lang voordat Hunter Biden ooit een crackcocaïnepijp zag, schrijft Declan Haye.

Biden zou antwoorden dat de 101ste Airborne, de Screaming Eagles zoals deze clowns zichzelf graag noemen, het beste van het beste zijn, de crème de la crème, het neusje van de zalm. Maar dat gold ook voor de versterkingen van de Hitlerjugend, waarover Guy Sayer in The Forgotten Soldier verhaalt. Crème de la crème die dappere Beieren, die tegen een stootje konden. Wat niet erg nuttig was, want op hun eerste gevechtsdag werden ze verpletterd door T34 tanks.

Hollywood’s finest zeggen dat dit hen niet zal overkomen, dat  Band of BrothersHamburger Hill en Saving Private Ryan hun moed tonen. Band of Brothers, waar ze Duitse krijgsgevangenen afslachtten, de hoofden van Franse vrouwen kaalschoren en alles om zich heen beroofden. Saving Private Ryan, waar Matt Damon van de 101e duidelijk geen basistraining had gedaan en Hamburger Hill waar ze onschuldige Vietnamezen afslachtten in een oorlog die Vietnam won. Gotcha!

Rusland zal een nog hardere noot zijn om te kraken dan Vietnam, dat uiteindelijk de machtige Screaming Eagles kraakte en ze in lijkzakken naar huis stuurde. Mocht de 101e worden ingezet in Oekraïne en daarbij rechtstreeks Russische burgers, Russische soldaten of Russisch materieel bedreigen, dan is er aan deze kant van de hel niets dat de Russische strijdkrachten belet de 101e Airborne te behandelen zoals die T34 tanks de onfortuinlijke stoere jongens van de Hitlerjugend behandelden die hen in de weg liepen. Als de Screaming Eagles erop staan om als een Wagneriaanse troep naar de volgende wereld te vliegen, zullen de raketten van het Russische leger, de marine en de luchtmacht het luchtruim boven hen zwart maken, en als die Amerikaanse lemmingen en hun familieleden denken dat hun dood het waard is om de bende van Hunter Biden een duwtje in de rug te geven bij de tussentijdse verkiezingen in november, dan moet dat maar. Schreeuw verwoesting en laat de oorlogshonden los, nadat u uw crackpijp heeft neergelegd.

Als de westerse wereld krankzinnig is geworden, zal koud Russisch staal haar tot rede brengen. De VS denken dat zij een troep mariniers of parachutisten kunnen inzetten als struikeldraad hier, daar en overal als verklaring dat de dood wacht op degenen die over hun arbitraire grenzen stappen. Dat laat de generaals Armageddon en Shoigu voor een eenvoudige keuze. Ze kunnen zich onderwerpen, volgens de Amerikaanse regels spelen, buigen en misschien naar New York emigreren om daar als barkeeper te werken. Dat is één keuze.

De andere keuze is om het werk te doen waarvoor ze betaald worden en wat heel Rusland en de Vrije Wereld willen dat ze doen. Dat is het voltooien van de missie die hun is opgelegd, het bevrijden van de gebieden in Rusland die momenteel door Oekraïne worden bezet, het uitroeien van de nazi-dreiging en het sturen van een botte en ondubbelzinnige boodschap aan de Roemeense president van de CIA en het hele Westen, die zelfs het Pentagon en Zelensky kunnen begrijpen, hoeveel poeder ze ook in hun neus stoppen.

Het is hier zeer belangrijk om het goede Roemeense volk te scheiden van Klaus Johannis, hun door de CIA opgelegde president, die afkomstig is uit de minuscule Duitse minderheid van Roemenië en wiens machtsovername even onverdiend was als die van clownsprins Zelensky, zijn Oekraïense tegenhanger. Hoewel deze door Amerika geïnspireerde marionettenpresident geen lid is van het Roemeense kabinet en afkomstig is van het zelfbenoemde Democratische Forum van Duitsers in Roemenië, dat minder dan 1% van de stemmen haalde, dwong Johannis het ontslag af van minister van Defensie Vasile Dinctu omdat hij zei dat de Russisch-Oekraïense oorlog moet eindigen, zoals alle oorlogen eindigen, met onderhandelingen. Dinctu laat zien dat er nog hoop is, dat niet elke Europese politicus een marionet van de CIA is, die voor dertig zilverlingen en een zak Colombiaanse coke de bevelen van Uncle Sam opvolgt.

Biden doet zijn uiterste best om zijn Oekraïense nazi’s een vuile bom te laten ontploffen of de dammen op te blazen als excuus om zijn moordenaars naar binnen te sturen. Maar het zal niets uitmaken, want de troepen van generaal Armageddon hebben Biden’s bluf beantwoord. Oekraïne is het Stalingrad van vandaag, waar Roemenië en zijn bondgenoten hun Waterloo ontmoetten toen het tij zich tegen hen keerde, zoals het zich nu tegen de NAVO zal keren. De VS hebben Irak, Syrië, Palestina, Armenië, Libië, Somalië en opnieuw Haïti verwoest. Rusland en al haar bondgenoten moeten ervoor zorgen dat Oekraïne voor de Amerikaanse oorlogsmachine het einde is van dat bloedige proces. Geen Abu Ghraibs meer. Geen Mai Lais meer. Geen gain of function biolabs meer in Oekraïne of Boston. Geen Amerikaans terrorisme meer. Geen Amerikaanse oorlogsmisdaden meer.

Hoewel dit eenvoudige eisen zijn die zelfs een NAVO-hansworst of een Roemeense president zou kunnen begrijpen, kunnen ze alleen worden bereikt door nog meer Russen die hun leven opofferen, zoals hun voorouders deden tegen niet alleen het het neusje van de zalm, maar de hele lawine van het beste van het beste die Hitler en Napoleon hun kant op stuurden. Hoewel deze nodeloze oorlog een vreselijke tragedie is voor alle dienstdoende Russische soldaten en hun vrienden en families, hebben zij tenminste één grote troost.

Buiten deze symbolische inzet van 4.500 Screaming Eagles is er niets. Johannis wil Roemenië, net als delen van de Filipijnen en Thailand daarvoor, omvormen tot een boordeel voor de Screaming Eagles die hier overbetaald, oversekst en overbodig aanwezig zijn. De Duitsers hebben ervoor gekozen om in het donker te bevriezen terwijl ze hun economie vernietigen en aangezien de Britten niet eens een leider kunnen kiezen, hebben ze zich Rishi Sunak, een miljardair, van het World Economic Forum laten opdringen. Als het beste van het beste zich de punt van de speer wil laten vormen, zullen ze eindigen als Napoleons mooiste, in de steek gelaten en doodgeknuppeld door Russische boeren.

Napoleon viel Rusland dom genoeg binnen om zijn blokkade tegen Engeland af te dwingen. Zijn troepen werden vernietigd. Hitler viel Rusland domweg binnen om grondstoffen veilig te stellen en zijn racistische fetisjen te voeden. Zijn troepen werden vernietigd. Joe Biden laat zijn Screaming Eagles hun schaduw werpen over de Roemeens-Russische grens om de biolabs van Hunter Biden te beschermen. Ook dat zal niet goed aflopen. Voor Amerika.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MOSSAD: “Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven”

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.