De banaliteit van het kwaad

Ik zal eerlijk tegen u zijn. Ik ben een gebroken getraumatiseerde man. De reden daarvoor is vrij eenvoudig, ik heb te veel gedronken uit de beker der kennis. Als je eenmaal beseft wat er begin 2020 is gebeurd, als het echt tot je doordringt wat deze mensen hebben gedaan, de metafysische lelijkheid van wat ze hebben gedaan, dan kom je op een heel donkere plek, schrijft Rintrah.

Anthony Fauci is een man die erger is dan Hitler. Hitler was een gekwetste meth-verslaafde tragische figuur, die regeerde over een volk dat veel geleden had. Maar Anthony Fauci wist begin 2020 welke fout hij had gemaakt, verzamelde een stel mensen die hij kon omkopen met subsidiegeld en ging verder met het verdoezelen van wat er was gebeurd. En toen deed hij zich voor als onze redder, hij verscheen in de kranten alsof hij de volgende Messias was. En hij komt ermee weg.

Het is veel gemakkelijker om te leven met het idee dat we Moeder Natuur boos hebben gemaakt, dat er een soort gruwel uit een vleermuizengrot is ontsnapt. Of zelfs het idee dat we door de massamedia in paniek zijn gemaakt over een of andere onbenulligheid. Maar als je eenmaal alle beschikbare informatie hebt geconsumeerd wat beschikbaar is, als je er eenmaal kritisch over hebt nagedacht, als je je roze bril hebt afgezet, dan ontdek je dat we in een fractie van een seconde God’s bescherming niet verdienden en dat het kwaad van de mensen die over ons heersen zich over ons uitstortte als slib van een barstende dam.

Ik zeg niet dat ze ons allemaal willen doden, want ze geven niet genoeg om u om dat te doen, het is veel lelijker en alledaagser dan dat. Ze zijn in een nul-som concurrentie voor status met elkaar en als gevolg daarvan creëerden ze een soort genetische gruwel die vervolgens ontsnapte, die vervolgens door alle betrokkenen in de doofpot werd gestopt om zichzelf de schande te besparen van de erkenning van wat ze hadden gedaan.

Daarom liggen uw economieën in puin, daarom zijn uw familieleden gestorven, daarom hebben mensen long- en hersenletsel opgelopen. De Holocaust was een product van haat, maar haat is een mutatie van liefde en dus kan een mens er vrede mee hebben. Maar wat hier gebeurd is, is iets veel lelijkers, een werkelijk onvoorstelbare banaliteit. Ik hoef geen medelijden te hebben, ik zal zelf moeten uitzoeken hoe ik met deze kennis moet leven. Maar lieve Heer, wat doet het pijn.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoord

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.