‘De Europese Unie heeft ons land in een bureaucratische coma gebracht’

Foto: Unsplash

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, hekelt de steeds verder reikende lange arm van Brussel, die Nederland haar soevereiniteit afneemt en steeds meer regels oplegt. De EU heeft ons land in een bureaucratische coma gebracht, aldus de partij.

Het kabinet maakt volgend jaar bijna 12 miljard euro over naar Brussel. Elk jaar groeit de Nederlandse afdracht aan de EU en per hoofd van de bevolking zijn wij de grootste nettobetaler.

Almachtige superstaat

Het enige wat de Nederlander ervoor terugkrijgt is verstikkende Europese regelgeving, die ons land volledig platlegt. De EU groeit uit tot een almachtige superstaat, aan wie wij ons dienen te onderwerpen, stelt BVNL.

De Green Deal en Digital Services Act verplichten ons onrealistische klimaatdoelen te halen en een Europese identiteit aan te nemen, met lak aan onze privacy. BVNL wil deze ongebreidelde Europese bemoeienis stoppen. “Wij moeten onze soevereiniteit terugwinnen.”

Braafste jongetje van de klas

BVNL wil bovendien dat minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken de sancties tegen Rusland tegen het licht gaat houden en de enige mogelijke conclusie trekt: dat wij niet Rusland, maar onszelf hiermee in de voet geschoten hebben.

Nederland moet stoppen met het braafste jongetje van de klas te willen zijn, benadrukt BVNL.

4.8
23
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.