De Jonge kreeg vandaag in een uitgestorven vaccinatiehal zijn zoveelste ‘Gave uit Gods hand’ geïnjecteerd

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Minister Hugo de Jonge heeft zich vandaag opnieuw laten boosteren. Hij deed dat in een uitgestorven vaccinatiehal. Met een mondkapje op. In een T-shirt met daarop de tekst ‘Go vacc. yourself’.

“Gewoon doen, mensen,” schreef hij bij een foto die hij op Twitter plaatste. Er kan niet op het bericht gereageerd worden omdat de minister de reactiemogelijkheid heeft uitgeschakeld.

Gewoon doen, mensen. #booster pic.twitter.com/Koi8J6HcGH

— Hugo de Jonge (@hugodejonge) November 12, 2022

Totaal geobsedeerd

Desalniettemin maakt de foto veel los op social media. “Geruststellend om te zien dat het zo extreem rustig is bij de vaccinatielocatie. Niemand trapt er meer in,” twittert Annelies Strikkers.

Forum voor Democratie haakt hierop in: “Goed om te zien dat de vaccinatielocatie verder leeg is. Alleen mensen die totaal geobsedeerd zijn door de ‘vaccins’, zoals Hugo de Jonge met zijn infantiele T-shirt, laten zich nu nog injecteren.”

“Bronnen melden dat Hugo de Jonge vandaag zijn zoveelste ‘Gave uit Gods hand’ kreeg geïnjecteerd. Het was een dure gave Gods. Gisteren werd bekend dat de Nederlandse holding van Pfizer vorig jaar 21.600.000.000 dollar verdiende, vooral dankzij het coronavaccin,” reageert data-analist Daniël van der Tuin.

“De geschiedenis heeft geleerd dat men achterdochtig moet worden wanneer politici er een godsfiguur bij halen om hun targets te halen,” voegt Van der Tuin toe.

Vijf keer is scheepsrecht?

Econoom Rein de Vries zegt: “Go vacc. yourself? Haha, dacht het niet, zit-ie er nou alweer die Hugo? Absurdisme in beeld. Vijf keer is scheepsrecht?”

En huisarts Frank Peeters schrijft: “Hugo vaccinate yourself again and again and again…”

5
26
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.