De olifant in de kamer: astronomische pieken in oversterfte bij jonge, gezonde mensen

Foto: Pixabay

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Sommige mensen die de prik namen, zijn er goed vanaf gekomen, terwijl andere mensen erdoor zijn beschadigd. Steeds meer mensen merken het in hun omgeving, bij familieleden en vrienden. Ze lezen de berichten over de toename van de oversterfte overal ter wereld, zei patholoog Ryan Cole in gesprek met Jan Jekielek van de krant The Epoch Times.

Cole verwees naar IJsland, waar de vaccinatiegraad zeer hoog is. In juli bedroeg de oversterfte in het land maar liefst 56 procent. “Astronomisch,” zei de patholoog.

Olifant in de kamer

In Portugal was de oversterfte ongeveer 30 procent, in Spanje ook 30 procent en in een aantal andere Europese landen 10 tot 15 procent. Het gaat daarbij vooral om sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen.

Cole krijgt elke dag wel een collega aan de lijn die een sterfgeval te melden heeft. “Dan vraag ik: wanneer hebben ze voor het laatst een prik gehaald?” En dat is de olifant in de kamer, benadrukte de patholoog.

Krankzinnig

Eerder legde hij uit waarom jonge, gezonde mensen plotseling en onverwacht sterven. “Omdat ze gif in hun lichaam gespoten krijgen dat leidt tot een ontsteking van het hart.” Cole wees erop dat het spike-eiwit na vaccinatie tot wel 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

“Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen,” zei hij.

4.9
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.