De roep om strafrechtelijk onderzoek naar de rol van EU-chef Ursula von der Leyen in Pfizer-deal groeit

Luister naar dit Artikel

Het Europees Openbaar Ministerie (EPPO) heeft een onderzoek geopend naar de schijnovereenkomst van de EU met Pfizer.

Dit was de ‘geheime’ deal die leidde tot de aankoop van 1,8 miljard doses van de niet-geteste experimentele covid-prikken van Pfizer voor een bedrag van € 35 miljard.

Nu eisen Europarlementariër Christine Anderson en anderen ook een strafrechtelijk onderzoek naar de rol van EU-commissaris Ursula von der Leyen in de deal.

Gateway Pundit meldt: Vorige week verbaasde de conservatieve Nederlandse Europarlementariër Rob Roos de wereld door te onthullen dat Pfizer geen tests had gedaan om vast te stellen of het Pfizer/BioNtech-vaccin de overdracht van COVID-19 voorkomt.

“Was het Pfizer Covid-vaccin getest op het stoppen van de overdracht van het virus voordat het op de markt kwam? Zo niet, zeg het dan duidelijk. Zo ja, bent u bereid de gegevens met deze commissie te delen? En ik wil echt een duidelijk antwoord, ‘ja of nee’ en ik kijk er naar uit.”

A #Pfizer representative admitted to me that the #vaccine had never been tested on stopping transmission. I joined @RowanDean (@SkyNewsAust) to discuss the implications of this admission. Now, we need #accountability.

I also respond to accusations by so-called “fact checkers”: pic.twitter.com/PdlLefut06

— Rob Roos MEP (@Rob_Roos) October 24, 2022

In antwoord op de vragen van Roos, antwoordde Janine Small, president van internationale ontwikkelde markten van Pfizer: “Nee. We moesten echt met de snelheid van de wetenschap bewegen.” – Een opmerking die op grote schaal werd bespot, onder meer door Tucker Carlson en redacteur Rowan Dean van Spectator Australia op Sky News.

I joined @TuckerCarlson to discuss one of the greatest scandals of our time. #COVID passports and mandates placed millions of people outside society. But there was NO evidence the #vaccine would even stop the transmission. This should have massive political consequences: pic.twitter.com/dQQICUKEBK

— Rob Roos MEP (@Rob_Roos) October 12, 2022

Nu heeft het Europees Openbaar Ministerie een onderzoek geopend naar de aankopen van coronavirusvaccins door de EU, zoals Politico meldt. “In april 2021 berichtte de New York Times voor het eerst over sms-berichten die werden uitgewisseld tussen von der Leyen en de CEO van Pfizer, Albert Bourla, in de aanloop naar het grootste contract voor de aankoop van vaccins in de EU – voor maximaal 1,8 miljard doses BioNTech/Pfizer-vaccin. Volgens gelekte vaccinprijzen zou de deal tot 35 miljard euro waard zijn als deze volledig wordt uitgeoefend.

De niet-gekozen voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, verdiende de bijnaam “Von der Lying” in de Britse pers in het voorjaar van 2021 vanwege minachtende opmerkingen over de Britse “Oxford-prik”, het AstraZeneca-vaccin. Nu kunnen haar verwijderde sms-berichten met Bourla onderwerp zijn van een strafrechtelijk onderzoek.

“In januari van dit jaar beschuldigde de ombudsman van de EU de Commissie van wanbeheer wegens het niet zoeken naar de sms-berichten in antwoord op een verzoek om vrijheid van informatie”, merkt Politico op. “Zonder het bestaan ​​van de teksten te bevestigen, betoogde de Commissie in haar reactie dat “kortstondige documenten niet worden bewaard.”

Why is this not on the news? The media is completely complicit in this – there’s no confusing that now. pic.twitter.com/3vvSOnxxUl

— WAKE UP #WeThePeople (@LetsGoBrando45) October 20, 2022

Op 20 oktober in Brussel zei EP-lid Christine Anderson (Identity & Democracy-groep) dat “het een gigantische leugen was dat deze vaccins zouden voorkomen dat je dit virus oploopt of overdracht zou voorkomen. Niets van dat alles was waar, zo blijkt. Alle mandaten, alle lockdowns, het dragen van maskers, thuisblijven, avondklokken, alles was gebaseerd op die gigantische leugen.”

De EU wil nu “het vertrouwen in vaccins vergroten” door “mis- en desinformatie te ontmaskeren”, zei Anderson. “Wie verspreidt er mis- en desinformatie? Het is de Europese Commissie, het zijn de farmaceutische bedrijven, het zijn regeringen, vooral in de westerse democratieën. Zij zijn degenen die de verkeerde en desinformatie verspreiden. Zij zijn degenen die leugens vertellen.. En waarvoor? Dus de farmaceutische bedrijven maken winst, en winst, en winst. En de risico’s? Raad eens? U, de belastingbetalers. blijft met de risico’s zitten.”

[embedded content]

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Source: worldunity.me

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.